FORUMS

Android for LG Fathom (WIFI+Bluetooth+Audio)

191 posts
Thanks Meter: 145
 
By ajeet17181, Senior Member on 23rd August 2011, 01:12 PM
Thread Deleted Email Thread
19th September 2011, 01:06 PM |#91  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
working perfectly.....
19th September 2011, 02:31 PM |#92  
OP Senior Member
Flag Pune
Thanks Meter: 145
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by rvin42

working perfectly.....

gr8, have you tested bluetooth audio after that ???
The Following User Says Thank You to ajeet17181 For This Useful Post: [ View ] Gift ajeet17181 Ad-Free
19th September 2011, 02:45 PM |#93  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
yup....both working fine....
20th September 2011, 03:56 AM |#94  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
thanks once again ajit bro, the speaker and headphone are working fine. Its wonderful that u shared with us. u r great man.
20th September 2011, 05:11 AM |#95  
Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by pizzaboy192

Nobody has unlocked the bootloader to flash any custom ROMs yet.
As for WP7, you need 8gb of onboard storage. The Fathom has 256MB. won't work.
As for anything else, we're stuck with boothing off an SD card until a way to flash shows up.

Glad to hear the patch is working. I"ve got a new one out, works better. Even have a T-Mobile one working.

In this thread- there is info on the creation, and the flashing of a custom rom for the LG Fantom VS750
http://forum.xda-developers.com/show...6&postcount=46
20th September 2011, 11:22 PM |#96  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Browser Crashes
I don't have a data plan, so am using the WiFi connection.
When I start the browser, it connects with google.com and then within a couple of seconds the browser crashes.

This did not happen with the TG01 version of the release.

I have the second speakerphone fix zImage with the fathom.rar installed on the phone.

BTW, Google Maps, the Google Market and the YouTube Apps work.

PS ajeet17181 thanks for putting this together.
21st September 2011, 03:06 AM |#97  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by bbf

I don't have a data plan, so am using the WiFi connection.
When I start the browser, it connects with google.com and then within a couple of seconds the browser crashes.

This did not happen with the TG01 version of the release.

I have the second speakerphone fix zImage with the fathom.rar installed on the phone.

BTW, Google Maps, the Google Market and the YouTube Apps work.

PS ajeet17181 thanks for putting this together.

when the browser loads immediately tap the X or bookmarks icon on the end of address bar....now press call button and in settings change home page to just ''google.com''.
next time browser should work perfectly as it works on mine,....
for flash plugin download flash 10.3 from market...
22nd September 2011, 07:19 AM |#98  
OP Senior Member
Flag Pune
Thanks Meter: 145
 
Donate to Me
More
Froyo
First post updated with 2.2.1 Image and that is very very fast compare to 2.3.5
Fixed Bluetooth , Audio and WiFi
Enjoy.
The Following 4 Users Say Thank You to ajeet17181 For This Useful Post: [ View ] Gift ajeet17181 Ad-Free
22nd September 2011, 05:05 PM |#99  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
ajeet bro, 2.2.1 froyo which you provided is working fine, but Bluetooth is the problem because when u switch on, it detects the phone but it does not pair and it is not discoverable and other things are fine like audio. One request bro, plz wen will u provide gsm/3g supporting?
22nd September 2011, 08:49 PM |#100  
OP Senior Member
Flag Pune
Thanks Meter: 145
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jaggu5789

ajeet bro, 2.2.1 froyo which you provided is working fine, but Bluetooth is the problem because when u switch on, it detects the phone but it does not pair and it is not discoverable and other things are fine like audio. One request bro, plz wen will u provide gsm/3g supporting?

I have worked on GSM but it looks very difficult to fix . I think we have to build new android image from scratch for this, If anyone here interested I will guide him.
23rd September 2011, 12:31 AM |#101  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by rvin42

when the browser loads immediately tap the X or bookmarks icon on the end of address bar....now press call button and in settings change home page to just ''google.com''.
next time browser should work perfectly as it works on mine,....
for flash plugin download flash 10.3 from market...

Wow! Thanks, that worked... it's quite strange that loading up google with some incompatible parameters can actually crash the browser!
Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes