FORUMS
Remove All Ads from XDA

[22APR'12][ZIP] ★★★★HyperDroid-CM7-v6.0.0[a2sd][CyanogenMod7 LEO 2.3.7][seader_R9]

7,083 posts
Thanks Meter: 5,940
 
Post Reply Email Thread
27th September 2011, 10:35 PM |#14881  
Freak-Inside's Avatar
Member
Flag Ulm
Thanks Meter: 37
 
More
So, I've found a problem with transparent widgets and white backgrounds.

First of all, it only occurs with non 100% transparent widgets where the color is picked by a HEX value, e.g. Simple Calendar Widget. I've attached 2 screenshots, the first shows the problem, the second shows how it should look like (made while swiping through the different homescreens).
Widgets from the top to the bottom with ascending transparency in 25% steps from 0% to 100%. You can see, no errors with 0% and 100% transparency but with 25%, 50% and 75% and there also only where left from the widget a white background is. The error takes (from left to right) as long as the background remains white, when the background changes from white to black, the error stops.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1.jpg
Views:	248
Size:	40.5 KB
ID:	733021   Click image for larger version

Name:	2.jpg
Views:	212
Size:	41.2 KB
ID:	733022  
The Following User Says Thank You to Freak-Inside For This Useful Post: [ View ] Gift Freak-Inside Ad-Free
28th September 2011, 03:37 AM |#14882  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Ever since I switched to CLK I get periodic turnoffs offs on my voice and data signal. It would just drop out of the blue and then switch back on. Has anyone experience this with CLK?

Sent from my HD2 using xda premium
28th September 2011, 04:47 AM |#14883  
Senior Member
Thanks Meter: 26
 
More
I agree with yz.hd Uninstall Juice Defender to see better battery results
Fantastic Rom with great Battery life!
Obviously I didnt do much today while I was working 13 hours non-stop, but this is how your phone should repsond while in standby.
-1% an hour Standby is all you should see with the right setup.

My setup
3.0.0 stock
Good signal Data on 3g/H
Taskiller Kill at screen off
Multiple Widgets set to refresh every two hours
Set CPU
Charging 245-1190 Interactive 100
In Phone call 245-245 Powersave 99
Screen off 245-245 Powersave 98
Screen on 245-998 Conservative 97
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	screenshot-1317170299665.jpg
Views:	188
Size:	20.0 KB
ID:	733257  
28th September 2011, 06:06 AM |#14884  
wizzardeel's Avatar
Senior Member
Flag Reisterstown, MD
Thanks Meter: 39
 
More
11% in 12 hours like wtf?

Sent from my HyperDroid CM7 Gingerbread HD2
28th September 2011, 07:07 AM |#14885  
wizzardeel's Avatar
Senior Member
Flag Reisterstown, MD
Thanks Meter: 39
 
More
Ok so i uninstalled juice defender, juice plotter, and superpower. See how the battery will handle!

Sent from my HyperDroid CM7 Gingerbread HD2

---------- Post added at 06:07 AM ---------- Previous post was at 05:23 AM ----------

i was on 2.1 because i had huge battery drain on 2.1. this is what i am doing right now. as i mentioned above uninstalled juice defender, plotter, superpower beta and lookout. i will be upgrading to 3.0 after wipe cache and dalvik and then just flash on top of 2.1 see how the battery handles. how do you wipe battery stats btw?
28th September 2011, 07:34 AM |#14886  
D4rk50ul's Avatar
Senior Member
Flag Honolulu
Thanks Meter: 119
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by wizzardeel

Ok so i uninstalled juice defender, juice plotter, and superpower. See how the battery will handle!

Sent from my HyperDroid CM7 Gingerbread HD2

---------- Post added at 06:07 AM ---------- Previous post was at 05:23 AM ----------

i was on 2.1 because i had huge battery drain on 2.1. this is what i am doing right now. as i mentioned above uninstalled juice defender, plotter, superpower beta and lookout. i will be upgrading to 3.0 after wipe cache and dalvik and then just flash on top of 2.1 see how the battery handles. how do you wipe battery stats btw?

Its under advanced in CWM.

Sent by my Hyperdroid HD2.
28th September 2011, 11:04 AM |#14887  
jcsy's Avatar
Senior Member
Flag Land of the Z1/EVO3D/GTAB10.1(2)
Thanks Meter: 960
 
Donate to Me
More
the plotting of the above graph is not from spare parts / battery monitor widget ?
28th September 2011, 11:21 AM |#14888  
Senior Member
Flag Cape Town
Thanks Meter: 28
 
More
Quote:
Originally Posted by imnothimm

I agree with yz.hd Uninstall Juice Defender to see better battery results

Fantastic Rom with great Battery life!
Obviously I didnt do much today while I was working 13 hours non-stop, but this is how your phone should repsond while in standby.
-1% an hour Standby is all you should see with the right setup.

My setup
3.0.0 stock
Good signal Data on 3g/H
Taskiller Kill at screen off
Multiple Widgets set to refresh every two hours
Set CPU
Charging 245-1190 Interactive 100
In Phone call 245-245 Powersave 99
Screen off 245-245 Powersave 98
Screen on 245-998 Conservative 97

it might be a stupid question, but how do you set "Screen on 245-998 Conservative 97"
i don't see 'screen on' as on eof the profiles
28th September 2011, 11:27 AM |#14889  
clyder's Avatar
Senior Member
Flag Indjija
Thanks Meter: 475
 
More
Quote:
Originally Posted by jcsy

the plotting of the above graph is not from spare parts / battery monitor widget ?

settings/about phone/battery use/click on graph above to see it full screen
The Following User Says Thank You to clyder For This Useful Post: [ View ] Gift clyder Ad-Free
28th September 2011, 12:06 PM |#14890  
Senior Member
Flag AK
Thanks Meter: 7
 
More
I'm getting an issue where my ringtone and alarm tone seem to be randomly changing?

Anyone else have this issue or better yet, a fix ?

Cheers
28th September 2011, 01:18 PM |#14891  
dertester123's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 202
 
More
Quote:
Originally Posted by GeoMil

I'm getting an issue where my ringtone and alarm tone seem to be randomly changing?

Anyone else have this issue or better yet, a fix ?

Cheers

My first thought:
Are your ringtones on the sd card?
Could it be, that unmounting/mounting the sdcard at the startup switches back to default ringtone?

Give i a try and place them in nand ;D
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
android, best android build, best android chef, cm7, elegant, fast, hd2, leo, minimalist, smooth feel, stable

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes