FORUMS
Remove All Ads from XDA

[ROM][26/02/2012]RevolutioN 3D v1.5 [Sense 3|GB 2.3.5|Fast|Stable|Clean|Data++/A2SD+]

4,637 posts
Thanks Meter: 18,857
 
Post Reply Email Thread
31st October 2011, 06:48 AM |#121  
Quote:
Originally Posted by MindVision1

Ohoh ....

I have the same Problem....

Greetz
Joachim

I dont know what you are talking about..

Quote:
Originally Posted by mark1316

I never use titanium back up I always use mybackup root. Never happened before with any ROM ?

Sent from my HTC Desire using XDA App

Then dont restore system data?



Everyone, Im using the rom, without any changes for 2 days now i have no problem that you mentiom,
Im using people without FC
I restore only APP from Titanium and no FC
I have no duplicated icons.

Check MD5 or install agian with a full wipe! dont try to be clever i know what that you must do a full wipe.

MU Links are online.
The Following 2 Users Say Thank You to tamirda For This Useful Post: [ View ]
 
 
31st October 2011, 07:30 AM |#122  
sarkar_007's Avatar
Senior Member
Flag Thane
Thanks Meter: 61
 
More
can nobody check if their camera flashes are working properly? please people, it would hardly take 5 mins of your time.
31st October 2011, 07:59 AM |#123  
beanbean50's Avatar
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 1,458
 
More
Quote:
Originally Posted by sarkar_007

can nobody check if their camera flashes are working properly? please people, it would hardly take 5 mins of your time.

it's not working properly for me it flashes too soon and makes a dark photo
The Following User Says Thank You to beanbean50 For This Useful Post: [ View ] Gift beanbean50 Ad-Free
31st October 2011, 08:08 AM |#124  
sarkar_007's Avatar
Senior Member
Flag Thane
Thanks Meter: 61
 
More
thank you. thats what I was waiting to know. it is a major bug in an otherwise wonderful ROM. Tamirda, please try to fix this. thanks.
31st October 2011, 08:58 AM |#125  
Member
Flag Birkirkara
Thanks Meter: 1
 
More
Congratulations for this wonderful ROM. I've been trying a lot of other ROMs and they are all very slow and laggy. This is just perfect. Thanks for your time creating it
31st October 2011, 09:11 AM |#126  
pokosik's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 100
 
More
hey, I have one question. Why always when I install any rom my ext partition become ext3 although I had ext4 before flashing?
edit: camera has bug with flash
31st October 2011, 09:47 AM |#127  
hb5's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 17
 
More
Please, can somebody tell me their experience. I came from RevolutioN 1.7 which worked really very very good and simply on my phone RevolutioN 3D 1.5 has some big lags that it is almost unusable. It is nowhere near so smooth like on this youtube demonstration. Where could be a problem?

Of course, I did full wipe and everything like instructions said.
31st October 2011, 09:50 AM |#128  
jory9's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 133
 
More
Quote:
Originally Posted by tamirda

I dont know what you are talking about..



Then dont restore system data?



Everyone, Im using the rom, without any changes for 2 days now i have no problem that you mentiom,
Im using people without FC
I restore only APP from Titanium and no FC
I have no duplicated icons.

Check MD5 or install agian with a full wipe! dont try to be clever i know what that you must do a full wipe.

MU Links are online.

Totally agree (: also the ppl need to read the OP carefully before flashin.

Sent from my HTC Desire using xda premium
31st October 2011, 10:00 AM |#129  
pokosik's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 100
 
More
how to remove arrows in keyboard?
31st October 2011, 10:30 AM |#130  
island3r's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 180
 
More
Quote:
Originally Posted by pokosik

hey, I have one question. Why always when I install any rom my ext partition become ext3 although I had ext4 before flashing?
edit: camera has bug with flash

This is a CWM recovery bug. Try a different recovery like 4EXT.

As for the camera, does the flash have the same problem with other camera programs? Like Camera360 for example?
The Following User Says Thank You to island3r For This Useful Post: [ View ] Gift island3r Ad-Free
31st October 2011, 10:34 AM |#131  
Senior Member
Thanks Meter: 174
 
More
Quote:
Originally Posted by pokosik

how to remove arrows in keyboard?

use another keyboard?
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes