FORUMS
Remove All Ads from XDA

Change my atom wm5 to android

3 posts
Thanks Meter: 0
 
By allenkuang, Junior Member on 5th February 2011, 08:11 AM
Thread Deleted Email Thread
Hi experts, can my O2 Atom WM 5.0 run Android os? If can, can teach me how to change my O2 atom WM5.0 to Android os? Tq
Best regards, Allen
 
 
9th February 2011, 03:58 PM |#2  
Hakim Rahman's Avatar
Senior Member
Flag in here
Thanks Meter: 809
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by allenkuang

Hi experts, can my O2 Atom WM 5.0 run Android os? If can, can teach me how to change my O2 atom WM5.0 to Android os? Tq
Best regards, Allen

Hy allenkuang, you check it out at http://www.akbarfoto.com/2009/android-on-atom-exec/
The Following User Says Thank You to Hakim Rahman For This Useful Post: [ View ] Gift Hakim Rahman Ad-Free
21st March 2011, 09:33 AM |#3  
muckelmaus's Avatar
Senior Member
Flag NRW
Thanks Meter: 28
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Hakim Rahman

Hy allenkuang, you check it out at http://www.akbarfoto.com/2009/android-on-atom-exec/

Tested on atom life: Running as described!!!!
The Following User Says Thank You to muckelmaus For This Useful Post: [ View ] Gift muckelmaus Ad-Free
25th March 2011, 10:21 AM |#4  
juliuscezar's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 4
 
More
Post
Quote:
Originally Posted by muckelmaus

Tested on atom life: Running as described!!!!

So far have you encountered any problems after installing it on Atom Life?
6th May 2011, 08:23 AM |#5  
acnidre's Avatar
Junior Member
Flag Bursa
Thanks Meter: 3
 
More
i'll try it on Atom Life
1st October 2011, 03:25 AM |#6  
Junior Member
Flag Male'
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Hakim Rahman

Hy allenkuang, you check it out at http://www.akbarfoto.com/2009/android-on-atom-exec/

Hey bro,does it work on atom pure too?
19th October 2011, 02:53 AM |#7  
Member
Flag Medan, North Sumatera, Indonesia
Thanks Meter: 1
 
More
Reaaallyyy !!

I want to test it to my O2 Atom...


But, why so CONFUSING....
The Following User Says Thank You to paksiregar For This Useful Post: [ View ] Gift paksiregar Ad-Free
19th October 2011, 02:07 PM |#8  
Member
Flag Medan, North Sumatera, Indonesia
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by Hakim Rahman

Hy allenkuang, you check it out at http://www.akbarfoto.com/2009/android-on-atom-exec/

bro...

Is there the simply way to use android to winmo O2 XDA Atom ??

i've try it but...STOP ! i don't know why...

Cannot Continue loading in the root MiniSD, any suggestion ??
6th November 2011, 09:52 PM |#9  
Junior Member
Flag jakarta
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by paksiregar

bro...

Is there the simply way to use android to winmo O2 XDA Atom ??

i've try it but...STOP ! i don't know why...

Cannot Continue loading in the root MiniSD, any suggestion ??

hebat banget gan.. apa ipaq rw6828 bisa pake android gan ?
Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes