FORUMS

[NAND][ROM] CyanogenMod 7 : kernel updates

71 posts
Thanks Meter: 118
 
By zargloub, Member on 8th February 2012, 04:35 PM
Post Reply Email Thread
17th February 2012, 02:49 AM |#121  
fauntelroy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 53
 
More
Quote:
Originally Posted by wallaceff

What program/version did you use to format/partition it with?

i'm using mini tool partition wizard 7

edit: just trying my 2nd sd card,it stuck at boot
will do some experiment now,i'll tell you later if i found something
The Following User Says Thank You to fauntelroy For This Useful Post: [ View ] Gift fauntelroy Ad-Free
17th February 2012, 06:51 AM |#122  
Senior Member
Thanks Meter: 448
 
Donate to Me
More
had a full cycle with the latest battery driver an a very strange lower end voltage behaviour. at 1% it suddenly jumped up to 97%, 94%, etc. (something between 90% and 99%) and back again several times. Voltage went lower than 3400mV. then phone went immediately off without shutting down and now it doesn't boot again because of battery to low. needed to put in bootloader to get some recharge for booting... -> 1min was enough

batter level was 99% after plugged reboot

so something is still wrong with lower end voltage...

has someone the same experiences?
17th February 2012, 07:03 AM |#123  
neoofoox's Avatar
Senior Member
Flag Nuremberg
Thanks Meter: 102
 
More
Quote:
Originally Posted by Elibl

had a full cycle with the latest battery driver an a very strange lower end voltage behaviour. at 1% it suddenly jumped up to 97%, 94%, etc. (something between 90% and 99%) and back again several times. Voltage went lower than 3400mV. then phone went immediately off without shutting down and now it doesn't boot again because of battery to low. needed to put in bootloader to get some recharge for booting... -> 1min was enough

so something is still wrong with lower end voltage...

has someone the same experiences?

Yes same behavior
17th February 2012, 11:05 AM |#124  
Senior Member
Thanks Meter: 448
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by neoofoox

Yes same behavior

when this is solved the driver would be perfekt i think
18th February 2012, 11:19 AM |#125  
Member
Flag Nanjing
Thanks Meter: 6
 
More
Quote:
Originally Posted by Elibl

when this is solved the driver would be perfekt i think

would this rom kernel keep updating?
19th February 2012, 01:35 AM |#126  
Member
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by yuyamin901002

would this rom kernel keep updating?

Yes it would be updated as fast as zargloub fixes some thing
19th February 2012, 12:01 PM |#127  
Senior Member
Thanks Meter: 44
 
More
hey zargloub,

Just wondering if you can drip feed us with what you're working on?
19th February 2012, 12:20 PM |#128  
neoofoox's Avatar
Senior Member
Flag Nuremberg
Thanks Meter: 102
 
More
Quote:
Originally Posted by wallaceff

hey zargloub,

Just wondering if you can drip feed us with what you're working on?

here you can see via gitorious.org what he is working on etc. You can subscribte it via RSS
19th February 2012, 01:27 PM |#129  
Member
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by Elibl

you don't have to do it. it was only a question of course but thanks
surely you should do your stuff first

i ment there's a unknown point when charging with 100%, where the indicator starts to go down again. this one i've to strike to get better battery life but i never got the battery life i had with indicator stucked at 1%

Hey Elibl, my phone started giving that 1% issue when i flashed over to IceDroid, how did you fix it?
The Following User Says Thank You to aseteo For This Useful Post: [ View ] Gift aseteo Ad-Free
19th February 2012, 02:21 PM |#130  
Senior Member
Thanks Meter: 448
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by aseteo

Hey Elibl, my phone started giving that 1% issue when i flashed over to IceDroid, how did you fix it?

thx for pointing me to the new thread didn't recognize it yet!

the 1% appeared for me by using immediately after battery drain down a fully external charged battery. so the level in system was at 1% with fully charged battery.
it was solved for me after one full drain down. after reboot level was updated

or did you already fully drain down?

then maybe wipe battery stats in cwm with fully recharged...

sorry my english isn't the best...
The Following User Says Thank You to Elibl For This Useful Post: [ View ] Gift Elibl Ad-Free
19th February 2012, 03:26 PM |#131  
Member
Thanks Meter: 5
 
More
No i haven't drained the battery fully yet, will do so now, thank you!
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes