FORUMS
Remove All Ads from XDA

[STABLE][2016.07.05] SuperSU v2.76 [CLOSED]

11,416 posts
Thanks Meter: 88,028
 
By Chainfire, Moderator Emeritus / Senior Recognized Developer - Where is my shirt? on 9th March 2012, 09:20 AM
Thread Closed Email Thread
9th March 2012, 06:21 PM |#31  
Kalavere's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 157
 
10
More
Quote:
Originally Posted by retnuh

Installed SuperSU from the Play Store. It is the current version. I am rooted and running stock GB on my AT&T SGS2. Now TB Pro is stuck on "Asking for root rights". Also, Root Checker stopped working. I uninstalled SuperSU and everything is still screwed up. Was this app not released for my phone and rom?

Look up a couple of posts, you need to reinstall SuperSU and update the binary's from your old SU app.
 
 
9th March 2012, 06:23 PM |#32  
sparksco's Avatar
Inactive Recognized Developer
Thanks Meter: 8,874
 
Donate to Me
More
Another thing you guys can try is wiping data for SuperSU under manage applications which will reset everything. You'll have to allow apps permissions again though.
9th March 2012, 06:29 PM |#33  
Chainfire's Avatar
OP Moderator Emeritus / Senior Recognized Developer - Where is my shirt?
Thanks Meter: 88,028
 
Donate to Me
More
I know a few people are having issues... trying to fix them but so far completely unable to reproduce... IRC, GTALK, logcats ?
9th March 2012, 06:40 PM |#34  
jsgraphicart's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,854
 
More
Just installed it and tested all my root apps. Works good so far. The only problem I have had is the SuperSU app freezing up when I select the settings tab in the app itself.
The Following User Says Thank You to jsgraphicart For This Useful Post: [ View ] Gift jsgraphicart Ad-Free
9th March 2012, 06:42 PM |#35  
frogman74's Avatar
Member
Thanks Meter: 39
 
More
The zip
I had problems with the zip not wanting to flash. Error 0.
So I smooshed it into one of the zips I new worked.
Everything is running great now.

Those zips are like magnets, the work on magik.
The Following User Says Thank You to frogman74 For This Useful Post: [ View ] Gift frogman74 Ad-Free
zylor
9th March 2012, 06:53 PM |#36  
Guest
Thanks Meter: 0
 
More
Chainfire i bought every app that you made so far so i can thank you enough for your work
Thanks for making our little gadgets more beautifull and useful
The Following User Says Thank You to For This Useful Post: [ View ] Gift Ad-Free
9th March 2012, 06:59 PM |#37  
Chainfire's Avatar
OP Moderator Emeritus / Senior Recognized Developer - Where is my shirt?
Thanks Meter: 88,028
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by frogman74

I had problems with the zip not wanting to flash. Error 0.
So I smooshed it into one of the zips I new worked.
Everything is running great now.

Those zips are like magnets, the work on magik.

I originally had that with the ZIP I made, then changed it to the one uploaded, that one worked. Not quite sure what the problem is with that.
9th March 2012, 07:11 PM |#38  
sparksco's Avatar
Inactive Recognized Developer
Thanks Meter: 8,874
 
Donate to Me
More
Abd is you friend
adb pull /cache/recovery/log; adb pull /cache/recovery/last_log;
9th March 2012, 07:13 PM |#39  
Chainfire's Avatar
OP Moderator Emeritus / Senior Recognized Developer - Where is my shirt?
Thanks Meter: 88,028
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by sparksco

Abd is you friend
adb pull /cache/recovery/log; adb pull /cache/recovery/last_log;

You misread. I had the same issue: Error 0. What fixed the ZIP for me, apparently created the error for him.

The update-binary executable seems to be causing this ...
9th March 2012, 07:15 PM |#40  
sparksco's Avatar
Inactive Recognized Developer
Thanks Meter: 8,874
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Chainfire

You misread. I had the same issue: Error 0. What fixed the ZIP for me, apparently created the error for him.

The update-binary executable seems to be causing this ...

Yes I understand, but if you want to see the error for why the zip failed this is how.
9th March 2012, 07:18 PM |#41  
Senior Member
Thanks Meter: 19
 
More
Is it necessary to remove my current SuperUser? Will anything conflict?
Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
root, super user functions
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes