FORUMS
Remove All Ads from XDA

[29 APR 2012[MAGLDR][SD]CM9 htcleo beta1 [HWA][4.0.4][Kernel : securecrt 6.6C-HWA]

763 posts
Thanks Meter: 2,766
 
By securecrt, Senior Member on 28th April 2012, 05:32 AM
Post Reply Email Thread
28th April 2012, 08:07 PM |#41  
AKRRKA's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 128
 
More
Lightbulb
securecrt Thanks!

More (9) mirrors:
For: cm9_htcleo_hwa_beta1_SD.7z
Size: 76,9 MB (80 683 898 byte)
CRC32: FA367EBC
MD5: D1E1BA580A1BB8FD7BC9CDE18144310D

More (9) mirrors:
For: cm9_htcleo_hwa_beta1_GPS_fix_SD.7z
Size: 86,3 MB (90 569 800 byte)
CRC32: 8E151B8F
MD5: 7F07113E679DAE7A4F3C9955EAFB1FA6
The Following 3 Users Say Thank You to AKRRKA For This Useful Post: [ View ] Gift AKRRKA Ad-Free
 
 
28th April 2012, 08:28 PM |#42  
wis1152's Avatar
Senior Member
Flag luton uk
Thanks Meter: 2,616
 
Donate to Me
More
mediafire mirror
MD5:7F07113E679DAE7A4F3C9955EAFB1FA6
http://www.mediafire.com/?so2kxxt6pep2edg
The Following 4 Users Say Thank You to wis1152 For This Useful Post: [ View ] Gift wis1152 Ad-Free
28th April 2012, 08:32 PM |#43  
gazzacbr's Avatar
Senior Member
Flag Dubai
Thanks Meter: 140
 
More
Unhappy
ok, so it runs fine under wm6.5/clrcad/haret
my basic test is andwobble (hey, i happen to like it), which still has tearing graphics in this ics but is completely smooth under a SD nexus tytung gingerbread.
i thought that was due to lack of hwa?
am i missing something?
28th April 2012, 09:19 PM |#44  
wis1152's Avatar
Senior Member
Flag luton uk
Thanks Meter: 2,616
 
Donate to Me
More
A very good friend tells me data still not working on new build with haret? Can someone confirm this.

Sent from my HTC HD2 using xda premium
28th April 2012, 09:42 PM |#45  
JMG01's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 12
 
More
Quote:
Originally Posted by wis1152

A very good friend tells me data still not working on new build with haret? Can someone confirm this.

Sent from my HTC HD2 using xda premium

Confirmed. GPS and WiFi are working. Not VPN. Not phone data.
Added SD Speed increase and changed governor, but still a little slow. Don't know how to change kernal

It's an exciting development none the less!
28th April 2012, 10:50 PM |#46  
Senior Member
Thanks Meter: 37
 
More
SD card doesn't seem to work when booting from WM 6.5 and Haret.
28th April 2012, 10:56 PM |#47  
Senior Member
Thanks Meter: 48
 
More
Quote:
Originally Posted by wis1152

MD5:7F07113E679DAE7A4F3C9955EAFB1FA6
http://www.mediafire.com/?so2kxxt6pep2edg

Hi, wis1152 camera soft key button is blank (black) and can be operate by press any button on black screen.
28th April 2012, 11:10 PM |#48  
wis1152's Avatar
Senior Member
Flag luton uk
Thanks Meter: 2,616
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ibnoor

Hi, wis1152 camera soft key button is blank (black) and can be operate by press any button on black screen.

Thats a known issue,devs are working on it

Try lg camera from market:)
The Following User Says Thank You to wis1152 For This Useful Post: [ View ] Gift wis1152 Ad-Free
29th April 2012, 01:44 AM |#49  
Member
Thanks Meter: 2
 
More
First: ROM is incredible smooth. Hardware Accel working so good.
Second: After setup (its ok), inside Gallery, Camera or when try importing contact from SD i have a message: No Storage - No external storage available.

Its funny, when system is booting from SD Card :)
29th April 2012, 08:45 AM |#50  
gazzacbr's Avatar
Senior Member
Flag Dubai
Thanks Meter: 140
 
More
Quote:
Originally Posted by mr_billionaire

SD card doesn't seem to work when booting from WM 6.5 and Haret.

SD works ok for me with 32GB sandisk. same setup as you and sd card is seen ok. i have copied and pasted and done a complete titanium restore and backup so all is ok.
maybe try to backup all your sd, full format, and copy back again.
i do that about every 2 months or so when 'strange' things happen (losing ringtones, pictures changing...)

wifi is working ok to my wpa/psk2 router.
gps is not found. when i tried to turn on/off gps several times phone just rebooted.
andwobble still tearing, so no hwa
29th April 2012, 08:49 AM |#51  
OP Senior Member
Flag Shanghai
Thanks Meter: 2,766
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by prexda

First: ROM is incredible smooth. Hardware Accel working so good.
Second: After setup (its ok), inside Gallery, Camera or when try importing contact from SD i have a message: No Storage - No external storage available.

Its funny, when system is booting from SD Card :)

I am making more tweaks , it seems more faster than before now.
The Following 3 Users Say Thank You to securecrt For This Useful Post: [ View ] Gift securecrt Ad-Free
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes