FORUMS
Remove All Ads from XDA

Openvpn Settings problem !! Help me :(

48 posts
Thanks Meter: 0
 
By reyyy96, Member on 14th May 2012, 05:56 PM
Post Reply Email Thread
I always connecting my phone through vpn using openvpn settings .
Before this it was just fine and working perfectly.
But today , this error turns out when I am connecting to the openvpn settings ...

Code:
reconnecting (caused by tls-error)
and it keeps reconnecting and reconnecting and again and again

I have tried reinstall tun.ko and openvpn binary and this error still turns out ..
I also have tried to wipe data , wipe cache , clear dalvik . and still error !

I hope any of you could help me

Proof it was just fine before


And now it turns out into an error and keep reconnecting



The tun.ko is taken at this thread
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1434300

THIS IS THE .OVPN CONFIGURATION

Code:
client
dev tun0
fragment 0
tun-mtu 9000
tun-mtu-extra 32
proto udp
cipher aes-256-cbc
engine dynamic
remote-random
remote 146.185.24.221
remote 146.185.24.251
remote 146.185.24.222
remote 146.185.24.197
comp-lzo
resolv-retry infinite
nobind
persist-key
ca mytunnel.crt
route-method exe
ping 10
port 137
reneg-sec 3600000
explicit-exit-notify 2
auth-user-pass auth.txt
verb 3
mute 20
Sent from U20i (x10 mini pro)
nAa kernel
minicm7 2.2.0
20th June 2013, 04:46 PM |#2  
jauling's Avatar
Member
Flag Amsterdam
Thanks Meter: 11
 
Donate to Me
More
I followed this guide here for installing openvpn on android. unfortunately, i already had installed the 'wrong' openvpn client, so i need a way to run some post-connection scripts. i tried to do this, but it doesnt seem to want to run the script for whatever reason.

steps i took:
1. made sure the connection preferences allow for Built-in + scripts
2. wrote the post-connection script:
Code:
#!/system/bin/sh
netcfg tap0 dhcp
busybox route add -net 0.0.0.0 netmask 0.0.0.0 gw 10.0.0.1
3. added this line to end of my ovpn profile:
Code:
up /sdcard/openvpn/blah-up.sh
4. attempted to chmod blah-up.sh, but for whatever reason, it wouldnt flip the executable bit (no +x)

When I try to connect, the logs tell me the blah-up.sh script cannot run:
Code:
Thu Jun 20 15:39:42 2013 /sdcard/openvpn/blah-up.sh tap0 1500 1579   init
Thu Jun 20 15:39:42 2013 script failed: could not execute external program
I guess I'm assuming I can even use the up directive to do my dhcp request?

I tried it with 'su' and also tried with the absolute pathnames to netcfg and busybox, but nothing seems to work. Anyone have any ideas what I'm doing wrong? FWIW, running 'netcfg tap0 dhcp' as root from the terminal works fine.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes