FORUMS
Remove All Ads from XDA

[UPDATE]Universal Multipurpose AutoAPKTool 2.0.4a

3,987 posts
Thanks Meter: 7,952
 
By agat63, Inactive Recognized Developer on 2nd April 2012, 01:50 AM
Post Reply Email Thread
2nd June 2012, 09:58 PM |#91  
agat63's Avatar
OP Inactive Recognized Developer
Las Vegas, NV
Thanks Meter: 7,952
 
Donate to Me
More
The easiest test/check would be to open cmd window and type java in command prompt.
If line returns "java is not recognized as internal or external command" you would know your environmental variables are not set correctly and java/bin folders are not in the PATH.
All you would have to do is add them to the PATH.
The Following 2 Users Say Thank You to agat63 For This Useful Post: [ View ] Gift agat63 Ad-Free
 
 
3rd June 2012, 04:03 AM |#92  
PacerguyDon's Avatar
Senior Member
Flag Boise
Thanks Meter: 223
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by agat63

The easiest test/check would be to open cmd window and type java in command prompt.
If line returns "java is not recognized as internal or external command" you would know your environmental variables are not set correctly and java/bin folders are not in the PATH.
All you would have to do is add them to the PATH.

That was it... Java can sure be a pain in the butt
Thank you for the help. Much appreciated, and thank you for the app.
3rd June 2012, 04:05 AM |#93  
agat63's Avatar
OP Inactive Recognized Developer
Las Vegas, NV
Thanks Meter: 7,952
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by PacerguyDon

That was it... Java can sure be a pain in the butt
Thank you for the help. Much appreciated, and thank you for the app.

One time only. Once properly installed you won't have any problems with java ever again.
3rd June 2012, 04:26 PM |#94  
12MaNy's Avatar
Senior Member
Flag Seattle
Thanks Meter: 882
 
More
Quote:
Originally Posted by 12MaNy

Did you set java path system variables? I'm on Windows 7 64bit as well and thats what I had to do


*Ahem*

Pretty sure I deserve a thanks on that one. Lol..
The Following User Says Thank You to 12MaNy For This Useful Post: [ View ] Gift 12MaNy Ad-Free
4th June 2012, 11:09 PM |#95  
Senior Member
Flag Atlanta, GA
Thanks Meter: 88
 
More
So I've been using this tool for a few ICS apks now. Successfully modded my mms, gmail, phone, and SystemUI apks. I tried it on my framework-res.apk and I got a problem with my plurals.xml, so I made necessary changes. Now however, my phone keeps FC everything, I can see my changes in the framework, but I keep getting FCs. Any ideas what is going on?

I'm running AOKP on a Samsung Galaxy SII.
4th June 2012, 11:28 PM |#96  
agat63's Avatar
OP Inactive Recognized Developer
Las Vegas, NV
Thanks Meter: 7,952
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jrod091

So I've been using this tool for a few ICS apks now. Successfully modded my mms, gmail, phone, and SystemUI apks. I tried it on my framework-res.apk and I got a problem with my plurals.xml, so I made necessary changes. Now however, my phone keeps FC everything, I can see my changes in the framework, but I keep getting FCs. Any ideas what is going on?

I'm running AOKP on a Samsung Galaxy SII.

What kind of edits did you make to framework?
Recompiled not always mean working.
If there are problems with framework many things might FC.
5th June 2012, 02:34 AM |#97  
Senior Member
Flag Atlanta, GA
Thanks Meter: 88
 
More
Quote:
Originally Posted by agat63

What kind of edits did you make to framework?
Recompiled not always mean working.
If there are problems with framework many things might FC.

changed colors.xml and drawables.xml in values, basically made my fonts blue and my backgrounds black

I read in another thread you talking about using a stock apk, so I will be trying that next, I'll report back
8th June 2012, 10:05 PM |#98  
12MaNy's Avatar
Senior Member
Flag Seattle
Thanks Meter: 882
 
More
Keep getting this when I try to recompile. The part in bold is what is confusing considering all files are edited correctly (I triple checked):


I: Copying classes.dex file...
I: Building resources...
C:\Users\Jason\Desktop\Android Files\AutoAPKTool2.0.4\_INPUT_APK\com.redsynergy.t hemechooser.theme\res\values\public.xml:3087: error: Public symbol style/RedSynergy declared here is not defined




Here is the line I added to res/values/public.xml:

<public type="style" name="RedSynergy" id="0x02080000" />




Here's my AndroidManifest file (relevant line in bold)...

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<manifest android:hasCode="false" android:versionCode="1" android:versionName="1.0" android:installLocation="internalOnly" package="com.redsynergy.themechooser.theme"
xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android" xmlns: pluto="http://www.w3.org/2001/pluto.html">
<uses-sdk android:minSdkVersion="14" android:targetSdkVersion="15" />
<application android:label="@string/theme_name" android:icon="@drawable/icon">
<activity android:label="@string/theme_name" android:name="com.tmobile.theme.Foo" />
</application>
<theme pluto:themeId="RedSynergy" pluto:styleId="@style/RedSynergy" pluto:name="@string/theme_name" pluto: preview="@drawable/preview" pluto:author="@string/author" pluto:copyright="@string/copyright" pluto:wallpaperImage="@drawable/wallpaper" pluto:styleName="@string/style_appearance_name" />
</manifest>




As you can see, everything is edited correctly and is defined correctly but that error persists. I'm about ready to punch my goddamn monitor.
8th June 2012, 10:13 PM |#99  
agat63's Avatar
OP Inactive Recognized Developer
Las Vegas, NV
Thanks Meter: 7,952
 
Donate to Me
More
Are there any icons or png's associated with this?
Is that line you posted line 3087 from your public.xml?
8th June 2012, 11:31 PM |#100  
12MaNy's Avatar
Senior Member
Flag Seattle
Thanks Meter: 882
 
More
Quote:
Originally Posted by agat63

Are there any icons or png's associated with this?
Is that line you posted line 3087 from your public.xml?


Nevermind....I figured it out. I guess I forgot to edit "styles.xml" in res\values. I could've sworn I edited it already.

Thanks for the quick reply though.
8th June 2012, 11:39 PM |#101  
agat63's Avatar
OP Inactive Recognized Developer
Las Vegas, NV
Thanks Meter: 7,952
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by 12MaNy

Nevermind....I figured it out. I guess I forgot to edit "styles.xml" in res\values. I could've sworn I edited it already.

Thanks for the quick reply though.

I'm glad you didn't slam your screen.
The Following User Says Thank You to agat63 For This Useful Post: [ View ] Gift agat63 Ad-Free
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes