FORUMS

N9 мєєgσ υι ν1.0 ●•ツ ●•٠·˙ [DEV][ROM]

1,205 posts
Thanks Meter: 2,825
 
By AmalD, Senior Member on 30th May 2012, 10:00 AM
Post Reply Email Thread
3rd June 2012, 02:42 AM |#61  
HCFroyd247's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 693
 
More
Thumbs up Custom/Cooked Roms
I personally don't see any problems when it comes to cooked roms. These people shared their work with utmost dedication and I certainly appreciate it. It would boost SGY development in many aspects for one is the UI (user experience), the designs and themes are also part of development. Developing is not an easy task, bearing in mind the fluidity of your designs, the critical response of the rom's performance and the originality, the x-factor for a Rom's success.

You will see the value of your own work if it will last for a long time, and if people across the whole world will take time to install it to their phone. In that sense, I think Amal Das's creations is on the right track. I will not question the fact that he has contributed a lot in terms of ROM design choices. Look at his posts, there are tons of designs to choose from! at that perspective I will give a double thumbs up! (you can make a unified thread for your designs, instead of making a multiple threads, it will be more efficient)

If all of us will be hostile against people who want to share, there will be no point for such a forum to exist. He shared, you as user and a member of this forum can constructively criticize it as expected to a mature individual.

Sooner or later developers, contributors, themers will move on to other devices, so let us appreciate what is available for us right now.

Kudos for the maker of these roms, for making this community alive!

PS. Amal Das, please edit your first page. I do not see any chobits elements in your rom you may have overlooked the "chobits revamped ui" lol. It is okay to copy anything from my thread, atleast edit it to perfectly suit your rom's description. Thanks and more power!
The Following 9 Users Say Thank You to HCFroyd247 For This Useful Post: [ View ] Gift HCFroyd247 Ad-Free
1st July 2014, 08:46 AM |#62  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
getting the old rom again inspite of flashing the new meego rom
Hi

i had flashed my galaxy y gt s5360 with hyperion 2 years back. before that i had the original stock rom.
for two years i had been using the hyperion rom properly . it also needed cwm.

recently i thought of installing a new rom.

i flashed beauty sense rom

but to my surprise the same old hyperion rom came up booted up nothing changed. (inspite of wiping data)

i thought something is wrong with the new rom.


so it tried flashing meego rom


some result . the same old hyperion rom is coming up

how to solve this .

this site
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2371500
is telling me to flash into the stock rom and follow a lengthy step

according to that site

either i have to go to the stock rom and start all over

or else the cwm version need to be upgraded


please reply ..

thank you
1st July 2014, 12:07 PM |#63  
TheFixItMan's Avatar
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 3,910
 
More
Quote:
Originally Posted by emmfranklin

Hi

i had flashed my galaxy y gt s5360 with hyperion 2 years back. before that i had the original stock rom.
for two years i had been using the hyperion rom properly . it also needed cwm.

recently i thought of installing a new rom.

i flashed beauty sense rom

but to my surprise the same old hyperion rom came up booted up nothing changed. (inspite of wiping data)

i thought something is wrong with the new rom.


so it tried flashing meego rom


some result . the same old hyperion rom is coming up

how to solve this .

this site
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2371500
is telling me to flash into the stock rom and follow a lengthy step

according to that site

either i have to go to the stock rom and start all over

or else the cwm version need to be upgraded


please reply ..

thank you

you failed to mount system data cache before flashing the rom zip which is why nothing has changed

you must
format system data cache
then
mount system data cache

now you can flash the rom zip
2nd July 2014, 06:12 PM |#64  
OxygeenHD's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 87
 
Donate to Me
More
Too much bloatwares in this rom, too bad, this rom could be faster and lighter

The status bar reminds me Blackdroids lie v6.1...
14th November 2016, 06:29 AM |#65  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Not able to connect wifi
Hi,

I jst installed this rom its good and i love it but there is just a issue that i am not able to connect to any wifi network.
Pls help me out
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes