FORUMS
Remove All Ads from XDA
Video Review Win A Trip

 View Poll Results: What's Your preferred configuration?

Full DUAL-CORE! Xtreme Performance Configuration
 
64 Vote(s)
38.32%
MONO-CORE! Xtreme battery Life Configuration
 
61 Vote(s)
36.53%
Balanced Configuration - only RAM tuning
 
42 Vote(s)
25.15%

[MOD] TaKeCONTROL V2 | XtremePerformance or Battery | DUAL-CORE | MONO-CORE | RAM |

1,542 posts
Thanks Meter: 4,374
 
Post Reply Email Thread
4th June 2012, 05:35 PM |#181  
icanttinkofaname's Avatar
Senior Member
Flag Cornwall
Thanks Meter: 423
 
More
Quote:
Originally Posted by TheCornInGrove

Guys, this mod is useless with Bricked Kernel, just for Info . Show-p allrdy has it built in...

Any chance to get this mod working with bricked kernel?! I'm using PkMn 4.6.0 with bricked, and would love the epic battery life this mod seems to offer!

Sent from my Sensational pokeball that caught Charmander 4.5.0!
 
 
4th June 2012, 06:18 PM |#182  
Akatosh's Avatar
Senior Member
Flag UK
Thanks Meter: 207
 
More
good work, how can I tell if it is actually working? I noticed nothing different in settings--->about phone ( I'm on CM7)
4th June 2012, 06:39 PM |#183  
XxXPachaXxX's Avatar
OP Senior Member
Flag Naples
Thanks Meter: 4,374
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by TheCornInGrove

Guys, this mod is useless with Bricked Kernel, just for Info . Show-p allrdy has it built in...

no! bricked kernel give u a stock postboot script, this one is modified in various things read before post!

Quote:
Originally Posted by icanttinkofaname

Any chance to get this mod working with bricked kernel?! I'm using PkMn 4.6.0 with bricked, and would love the epic battery life this mod seems to offer!

Sent from my Sensational pokeball that caught Charmander 4.5.0!

This mod works with all roms, all kernels! Flash the configuration you prefer if you flash a kernel, probably you have to reflash this mod. For best battery life use the mono-core configuration(batterysave)

Quote:
Originally Posted by sensation lover

good work, how can I tell if it is actually working? I noticed nothing different in settings--->about phone ( I'm on CM7)

it's working you can use system tuner to see the cpu status
The Following 4 Users Say Thank You to XxXPachaXxX For This Useful Post: [ View ] Gift XxXPachaXxX Ad-Free
5th June 2012, 07:47 AM |#184  
bajaoc's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 4
 
More
sir regarding latest insert coin ROM did you also include this V2 mod?
5th June 2012, 12:52 PM |#185  
XxXPachaXxX's Avatar
OP Senior Member
Flag Naples
Thanks Meter: 4,374
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by bajaoc

sir regarding latest insert coin ROM did you also include this V2 mod?

No, it's not included in rom but you can easily flash the configuration u prefer
The Following 2 Users Say Thank You to XxXPachaXxX For This Useful Post: [ View ] Gift XxXPachaXxX Ad-Free
5th June 2012, 02:51 PM |#186  
bajaoc's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by XxXPachaXxX

No, it's not included in rom but you can easily flash the configuration u prefer

nice thanks

Sent from my Sensation using xda premium
5th June 2012, 05:35 PM |#188  
XxXPachaXxX's Avatar
OP Senior Member
Flag Naples
Thanks Meter: 4,374
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by buzzboy

You made the News!

Congratulations, well deserved.

Cheers.

hehe thanks to all! Users and friend! i work only for you! and with your support i'll continue! and continue!
THANKS!
The Following 9 Users Say Thank You to XxXPachaXxX For This Useful Post: [ View ] Gift XxXPachaXxX Ad-Free
1887
5th June 2012, 05:55 PM |#189  
Guest
Thanks Meter: 0
 
More
Hey chef !
Whats with setcpu ? can i still set the freq after flashing your performance script ?
if yes, whats the best then ? (faux)
5th June 2012, 06:33 PM |#190  
vernon092487's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 67
 
More
currently testibg mono core..will give a feedback by tomorrow..

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using xda premium
The Following User Says Thank You to vernon092487 For This Useful Post: [ View ] Gift vernon092487 Ad-Free
5th June 2012, 11:47 PM |#191  
XxXPachaXxX's Avatar
OP Senior Member
Flag Naples
Thanks Meter: 4,374
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by kHinsch

Hey chef !
Whats with setcpu ? can i still set the freq after flashing your performance script ?
if yes, whats the best then ? (faux)

Yes, you can i use 1500 max and 384 min with ondemand and the same with screen off. Try and find the best for you!
The Following User Says Thank You to XxXPachaXxX For This Useful Post: [ View ] Gift XxXPachaXxX Ad-Free
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes