FORUMS
Remove All Ads from XDA

Step by Step 2.2 to 2.3 cm7 upgrade DELL VENUE

83 posts
Thanks Meter: 22
 
By hirentherock555, Member on 14th May 2012, 06:26 PM
Post Reply Email Thread
3rd July 2012, 08:32 PM |#41  
terminal17's Avatar
Senior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 24
 
More
Quote:
Originally Posted by USGEO

Brand new doesn't means "Just released", just new but i guess released earlier.
How can i find ROM version?

Go to Settings>About Phone>check android version there
 
 
13th July 2012, 03:43 AM |#42  
Member
Thanks Meter: 3
 
More
Smile installation of go launcher
Thanks guys!nw my dell is working fine with cm7! can i download & use go launcher instead of inbuit adw launcher!how to uninstall it ?
13th July 2012, 05:41 AM |#43  
prasad12ka4's Avatar
Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 841
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Rameshkrish

Thanks guys!nw my dell is working fine with cm7! can i download & use go launcher instead of inbuit adw launcher!how to uninstall it ?

Yes you can
No need to uninstall ADW launcher
Just make GO launcher your default launcher
The Following User Says Thank You to prasad12ka4 For This Useful Post: [ View ] Gift prasad12ka4 Ad-Free
13th July 2012, 09:51 PM |#44  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
GPS
Hello, thank you very much for the contribution. I updated my Venue successfully. Now I have problems with the GPS does not work. Anyone have the same problem?
14th July 2012, 03:52 AM |#45  
prasad12ka4's Avatar
Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 841
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by teke2

Hello, thank you very much for the contribution. I updated my Venue successfully. Now I have problems with the GPS does not work. Anyone have the same problem?

Did you flash google apps zip after you flashed CM7?
16th July 2012, 02:41 PM |#46  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by prasad12ka4

Did you flash google apps zip after you flashed CM7?

If successfully installed, but when I start GoogleMaps, displays the message: "The current location is not available". The GPS is on, but the indicator at the top of the screen flashes. I installed gpsstatus, and does not connect any satellites.
16th July 2012, 03:19 PM |#47  
prasad12ka4's Avatar
Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 841
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by teke2

If successfully installed, but when I start GoogleMaps, displays the message: "The current location is not available". The GPS is on, but the indicator at the top of the screen flashes. I installed gpsstatus, and does not connect any satellites.

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1750672

Install Maps app from this link and try
17th July 2012, 11:25 AM |#48  
Member
Thanks Meter: 3
 
More
Battery backup and RAM usage
Sir, i updated my venue as given above!thank u! i find the battery back up low even after changing the settings in setCPU as: Scrren off -powersave ,In call-conservative! is thera any other settings to change for a good battery backup? also when i open advanced task killer,lots of apps are runnung by their own though i dun open it! is there any way to stop them from starting and saving RAM?
17th July 2012, 02:42 PM |#49  
prasad12ka4's Avatar
Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 841
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Rameshkrish

Sir, i updated my venue as given above!thank u! i find the battery back up low even after changing the settings in setCPU as: Scrren off -powersave ,In call-conservative! is thera any other settings to change for a good battery backup? also when i open advanced task killer,lots of apps are runnung by their own though i dun open it! is there any way to stop them from starting and saving RAM?

To save battery
Select On Demand from
Settings > Cynogen Mod Settings > Performance > CPU settings
I get a day out of it using:
1. Whats app
2. Yahoo Mail / Gmail Sync
3. Weather update / facebook update (launcher pro) both 3 hrs refresh rate
4. 30-45 mins calling

To kill running apps I use advanced task killer pro though it isnt that necesary
The Following User Says Thank You to prasad12ka4 For This Useful Post: [ View ] Gift prasad12ka4 Ad-Free
17th July 2012, 08:22 PM |#50  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by prasad12ka4

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1750672

Install Maps app from this link and try

It worked! Thank you very much!
21st July 2012, 01:20 AM |#51  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by terminal17

Go to Settings>About Phone>check android version there

Android 2.2 version of course, Phone is Officially DISCONTINUED so 2.2 version is dead end.
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
cm7.2, dell venue 2.3.7

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes