FORUMS
Remove All Ads from XDA

[v6 new] [MIUI] [rom] ATOMIC ROM GALAXY ACE PLUS [GT-S7500]

1,777 posts
Thanks Meter: 4,034
 
Thread Closed Email Thread
17th July 2012, 09:13 AM |#31  
munishjoshi's Avatar
Senior Member
Flag jalandhar
Thanks Meter: 51
 
More
Wink its updated one & clean..no bugs
its updated firmware from samsung on 9/7/2012

http://www.sammobile.com/firmware/?page=8&view=5450

Quote:
Originally Posted by lokeshsaini94

hey.... thanks for the link... can you tell me what new features new firmware has....

Not yet tested coz m using ur custom ROM...I just would like to tell u dat if u r cooking something with ROM then why dont u try with updated one..

Thanks
 
 
17th July 2012, 10:08 AM |#32  
patilsb's Avatar
Member
Flag mumbai
Thanks Meter: 20
 
More
I install on my sgs+..very good working. No bugs.. net speed increz.. fast,

Sent from my GT-S7500 using xda app-developers app
17th July 2012, 11:16 AM |#33  
Senior Member
Thanks Meter: 365
 
More
Thanks for your efoort trying right now
Btw is there any way to change thefont
Thanks again wil give feedback later
17th July 2012, 12:39 PM |#34  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Atmoic ROM V4 for Ace plus
Im new to Android and jus today i rooted my galaxy Ace plus on andriod 2.3.6 and wondering can i install this Atomic ROM V4 on my rooted device ?

Thanks in advance
17th July 2012, 05:12 PM |#35  
Senior Member
Thanks Meter: 365
 
More
Quote:
Originally Posted by arshad926

Im new to Android and jus today i rooted my galaxy Ace plus on andriod 2.3.6 and wondering can i install this Atomic ROM V4 on my rooted device ?

Thanks in advance

yes you can
you have to install cwm recovery also and flash the zip via recovery
17th July 2012, 05:17 PM |#36  
m3nster's Avatar
Senior Member
Flag Amsterdam
Thanks Meter: 22
 
More
Quote:
Originally Posted by lokeshsaini94

What launcher are you using here?

v4 working flawless!


Edit: Getting FC's on browser and Market, but only getting the FC when directly activation the search box. When i wait till all is loaded, all works. But who wants to wait?
17th July 2012, 06:01 PM |#37  
Senior Member
Thanks Meter: 365
 
More
why dosent mine look like this??
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	SC20120715-144324.png
Views:	97
Size:	158.1 KB
ID:	1204613  
17th July 2012, 06:22 PM |#38  
munishjoshi's Avatar
Senior Member
Flag jalandhar
Thanks Meter: 51
 
More
Quote:
Originally Posted by m3nster

What launcher are you using here?

v4 working flawless!

download holo launcher from market
17th July 2012, 06:55 PM |#39  
m3nster's Avatar
Senior Member
Flag Amsterdam
Thanks Meter: 22
 
More
Quote:
Originally Posted by munishjoshi

download holo launcher from market

Found it Looking good on 130 DPI. Just still getting FC's when quickly requesting the keyboard (eg browser, market) Tried to clear cache/dalvik.

And the boot sound is still there, do i need to turn it off manually?


Edit: changed keyboard to Samsung, now it crashes all the time when requesting keyboard.
18th July 2012, 07:29 AM |#40  
Senior Member
Thanks Meter: 365
 
More
found a bug in ics setting
unable to adjust brightness setting force closes
kindly look in to it
18th July 2012, 02:22 PM |#41  
Junior Member
Flag Dehradun
Thanks Meter: 1
 
More
How much more time for rom update??Cant w8 ;P
Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
ace plus, atomic, custom rom, galaxy ace plus, s7500, samsung galaxy ace plus
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes