FORUMS
Remove All Ads from XDA

[APP] Android Emulator v1.5 for PC

2,454 posts
Thanks Meter: 162
 
By xda2_haseeb, Senior Member on 28th August 2009, 11:27 AM
Post Reply Email Thread
Hey Guys!!
This is an Android Emulator for PC, it'll allow you guys to see what does the Google Android OS looks and feels like It isn't created by me, but is was created but the Google Android Developers, i just made it into a PACKAGE and configured it so you guys can run it simply by running *.exe files
Have Fun!!

Instructions:
1.Extract the *.rar file
2.Rename Extracted Folder to "Android-Emulator"
3.Download and Copy Fixed EXE files into it
4.Run and Enjoy!

Click Here for Advanced Info!!

EDIT: Guys i uploaded two fixed exe files download them and replace the old ones, and it'll work for you

Download Link:


Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Android Booting.jpg
Views:	5486
Size:	40.3 KB
ID:	221514   Click image for larger version

Name:	Android Locked.jpg
Views:	5615
Size:	59.9 KB
ID:	221515   Click image for larger version

Name:	Android Desktop.jpg
Views:	5976
Size:	63.2 KB
ID:	221516  
Attached Files
File Type: zip Fixed EXE Files.zip - [Click for QR Code] (165.8 KB, 126594 views)
The Following 4 Users Say Thank You to xda2_haseeb For This Useful Post: [ View ] Gift xda2_haseeb Ad-Free
 
 
28th August 2009, 11:28 AM |#2  
benko286's Avatar
Retired Forum Moderator
Flag Croatia, Zagreb
Thanks Meter: 103
 
More
nice

cant wait to try it
28th August 2009, 12:08 PM |#3  
Mc S.H.O.'s Avatar
Senior Member
Flag Deventer
Thanks Meter: 4
 
More
hello
can i get it to my htc touch hd...backstone?
28th August 2009, 12:10 PM |#4  
ASK768's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Mc S.H.O.

can i get it to my htc touch hd...backstone?

No, its for a computer, as in a windows computer. It works with emulation, so if you did manage to get it to work on your blackstone, it would be slow.
28th August 2009, 02:01 PM |#5  
Senior Member
Thanks Meter: 25
 
More
Really like to try it, is it possible to run different ROMs or system images?
28th August 2009, 02:32 PM |#6  
xda2_haseeb's Avatar
OP Senior Member
Flag Lahore
Thanks Meter: 162
 
Donate to Me
More
Cool
Hey Guys!! The DL is up!! check Post#1

Quote:
Originally Posted by Mc S.H.O.

can i get it to my htc touch hd...backstone?

Its for a Windows PC not for some mobile, sorry!! to disappoint you

Quote:
Originally Posted by Cryonic90

Really like to try it, is it possible to run different ROMs or system images?

Sure try it well you can install different application (Android Apps) on it and the Android version it has is the latest for now, i guess its Android 1.5 if im not mistaken
28th August 2009, 03:03 PM |#7  
farukb's Avatar
Senior Member
Flag Sarajevo
Thanks Meter: 154
 
More
which exe do you need to run...because i tried several and none f them seems to so the trick

thanks in advance
28th August 2009, 03:16 PM |#8  
xda2_haseeb's Avatar
OP Senior Member
Flag Lahore
Thanks Meter: 162
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by farukb

which exe do you need to run...because i tried several and none f them seems to so the trick

thanks in advance

There are only two *.exe files, named Run_Emulator*.exe run the one which says without Animation coz its much faster then the other, and for this to work make sure all files are extracted fine and tht they are in one folder and u need JAVA too
28th August 2009, 03:19 PM |#9  
farukb's Avatar
Senior Member
Flag Sarajevo
Thanks Meter: 154
 
More
i have java...they are in the same folder...tried running both...nothing happened....i will try to play a bit with it

and there are 10 exe files but yes only 2 are named run emulator...but i thought you have to run some first to maybe compile the image....anyway thanks
28th August 2009, 03:19 PM |#10  
Junior Member
Flag Poltava
Thanks Meter: 0
 
More
Windows Seven do not work. JAVA installed.
28th August 2009, 03:30 PM |#11  
xda2_haseeb's Avatar
OP Senior Member
Flag Lahore
Thanks Meter: 162
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by farukb

i have java...they are in the same folder...tried running both...nothing happened....i will try to play a bit with it

and there are 10 exe files but yes only 2 are named run emulator...but i thought you have to run some first to maybe compile the image....anyway thanks

so ur watching hidden files two, thts y u have 10 i hided all so tht ppl dont face problem those files work f9 on my PC i dont knw y arnt they on urs

Quote:
Originally Posted by neonua

Windows Seven do not work. JAVA installed.

I also have Windows 7 and JAVA installed and it works f9 , wht error do u get?? and wht are ur Computer Specs??
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes