FORUMS
Remove All Ads from XDA

[fastboot] l9 p760 p765 p768 p769

494 posts
Thanks Meter: 439
 
By Lelus, Senior Member on 24th May 2013, 02:16 AM
Post Reply Email Thread
2nd August 2013, 04:40 AM |#31  
shucrut's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 138
 
More
Quote:
Originally Posted by Snowers96

People, i softbricked my P778g and i can enter to the fastboot, and the Stock Recovery of LG, how can i flash a new KDZ or the files in it, to my phone?
I have unlocked bootloader and i cant enter to the Dowloading mode

If u already flashed ICS xloader and u boot, then follow this tutorial to revive your phone http://forum.xda-developers.com/show...86&postcount=1

To enter in Download mode: with phone off and battery in it, plug the usb cable (i think the drivers must be installed on your pc, the tutorial above have a link to download) and let vol up button pressed and u will get into SW Update screen or something like that.
7th August 2013, 12:24 AM |#32  
Member
Thanks Meter: 1
 
More
Service
Quote:
Originally Posted by Lelus

I take no responsibility for any damages incurred to your phone
Please use this script only when necessary


Here is a little script I put together to fastboot L9s with ability to flash/restore ics xloader and uboot (p760, p765, p768, p769) jb (p760)

*I've only tested it on Win 7, but it should work on Vista , not sure about XP and 8
**Anyone see a need for a Linux version ?

Original thread about fastboot
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2119090

update: file updated, mylk Thanks for catching the mistake!

And how i can unlock bootloader with that? Listen please...i am trying many many days, some guys here helped me a lot but bl is still locked. If you have a guide with this fastboot to unlock my bl please explain it to me
9th August 2013, 09:49 AM |#33  
Senior Member
Thanks Meter: 62
 
More
I bricked my phone and there is no way to put it back, i was thinking, is it possible to wipe data, cache, dalvik cache and format system through fastboot and then flash a new rom? Could it work?
9th August 2013, 01:34 PM |#34  
L-ViZ's Avatar
Senior Member
Flag Hessia
Thanks Meter: 239
 
More
hey guys, something went wrong with my phone, got instantbootloops on lg logo. is there anything i could do? eventhough flashing seems to be impossible because after usb plugging its starting bootlooping
9th August 2013, 01:49 PM |#35  
Senior Member
Thanks Meter: 62
 
More
Where can i find a system.img of jelly bean?
15th August 2013, 03:05 PM |#36  
kuma82's Avatar
Senior Member
Flag Houston
Thanks Meter: 948
 
More
Hey Lelus, you forgot to add the bin folder (adb, fastboot & usbboot) into your latest fastboot.zip

If anyone need to download and use fastboot right now, download and use this one until Lelus fixes OP
Attached Files
File Type: zip fastboot (1).zip - [Click for QR Code] (6.58 MB, 24889 views)
The Following 3 Users Say Thank You to kuma82 For This Useful Post: [ View ] Gift kuma82 Ad-Free
16th August 2013, 12:26 AM |#37  
OP Senior Member
Flag Chicago
Thanks Meter: 439
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by kuma82

Hey Lelus, you forgot to add the bin folder (adb, fastboot & usbboot) into your latest fastboot.zip

If anyone need to download and use fastboot right now, download and use this one until Lelus fixes OP

Thanks, I've corrected it
The Following 2 Users Say Thank You to Lelus For This Useful Post: [ View ] Gift Lelus Ad-Free
19th August 2013, 05:11 PM |#38  
Member
Flag Brasov
Thanks Meter: 14
 
More
I've beeen trying for half a day to get the fastboot going. The bootloader is unlocked, but I can't go further because the fastboot drivers are not installing properly. I followed every step and I still get the same results. Here is a log from fastboot when I connect the phone. The device manager shows that the driver was installed only in one location ( TI boards). Do you guys have any idea of what am I doing wrong?


ECHO is off.
Plug USB cable
wait 4 seconds and put battery back in.
waiting for OMAP44xx device...

Device descriptor:
bLength = 18
bDescriptorType = 1
bcdUSB = 528
bDeviceClass = 255
bDeviceSubClass = 255
bDeviceProtocol = 255
bMaxPacketSize0 = 64
idVendor = 451
idProduct = D00F
bcdDevice = 0
iManufacturer = 33
iProduct = 37
iSerialNumber = 0
bNumConfigurations = 1
reading ASIC ID
usb_write 4
usb_read 81
[*] read 0 bytes
NumOfSubblocks: 0x5
Subblock ID: 0x1
Subblock Size: 0x5
CH enabled: 0x7
ROM revision: 0x4
Checksum Subblock: 0x15
CHIP: 4430
IDEN: 502a8375a63eac1acfe09a8edf7acae2b473521e
MPKH: 5f4092eccddf90fa43f546adf89508b31b9c74795e9516194c 0ea6412fdcb7f6
CRC0: 9c669ad9
CRC1: 682adccf
sending 2ndstage to target... f0030002
usb_write 4
usb_write 4

wait 5-lelelel...

[*] msg size = 4
usb_write 21552
[*] data size = 21552
usb_close

Reopen usb...


Device descriptor:
bLength = 18
bDescriptorType = 1
bcdUSB = 528
bDeviceClass = 255
bDeviceSubClass = 255
bDeviceProtocol = 255
bMaxPacketSize0 = 64
idVendor = 451
idProduct = D00F
bcdDevice = 0
iManufacturer = 33
iProduct = 37
iSerialNumber = 0
bNumConfigurations = 1
waiting for 2ndstage response...
usb_read 4
usb read = aabbccdd
accepted 2ndstage response
sending image to target...
size = 246272
usb_write 4
usb_write 246272
** Done **
Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved
20th August 2013, 12:36 AM |#39  
Senior Member
Flag Poznań
Thanks Meter: 264
 
More
Greenpace22 I'm getting same issue as you do. Only TI Boards is enabling continously. http://i.imgur.com/lnQiupX.jpg
24th September 2013, 11:15 AM |#40  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Unhappy
Always receiving this
Quote:

< waiting for the device >
sending 'x-loader' (384 KB)...
OKAY [ 0.204s]
writing 'x-loader'...
FAILED (remote: partition does not exist)
finished. total time: 0.211s
sending 'u-boot' (1024 KB)...
OKAY [ 0.536s]
writing 'u-boot'...
FAILED (remote: partition does not exist)
finished. total time: 0.543s
Done
Press any key to continue . . .

then trying to recover my p760. Maybe someone knows how to fix it?
28th October 2013, 04:53 PM |#41  
Senior Member
Thanks Meter: 15
 
More
Has anyone been able to confirm whether this works on Windows 8?
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes