FORUMS
Remove All Ads from XDA

[RECOVERY][Unofficial] TeamWin Recovery Project - 2.8.4

696 posts
Thanks Meter: 1,433
 
By bubor, Senior Member on 8th April 2013, 07:14 AM
Post Reply Email Thread
26th September 2013, 05:11 PM |#11  
amppcguru's Avatar
Senior Member
Flag Stowe, VT
Thanks Meter: 33
 
More
Well after upgrading to 2.6.3 I get fail to create directory & failed to backup? This is to either internal or external. On 2.6.1 I was getting fails to restore? Anyone else having these issues?

Sent from my Rooted Samsung SGH-i927 Captivate Glide Running Android ICS 4.0.4 LiteRom 0.9.0 & TWRP 2.6.3 using xda-dev app.
The Following User Says Thank You to amppcguru For This Useful Post: [ View ] Gift amppcguru Ad-Free
 
 
26th September 2013, 07:19 PM |#12  
OP Senior Member
Thanks Meter: 1,433
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by amppcguru

Well after upgrading to 2.6.3 I get fail to create directory & failed to backup? This is to either internal or external. On 2.6.1 I was getting fails to restore? Anyone else having these issues?

Sent from my Rooted Samsung SGH-i927 Captivate Glide Running Android ICS 4.0.4 LiteRom 0.9.0 & TWRP 2.6.3 using xda-dev app.

could you write detail? uploading /tmp/recovery.log helps lot.
I just made a backup and restore, and it works.
The Following User Says Thank You to bubor For This Useful Post: [ View ] Gift bubor Ad-Free
26th September 2013, 09:32 PM |#13  
amppcguru's Avatar
Senior Member
Flag Stowe, VT
Thanks Meter: 33
 
More
Unhappy TWRP 2.6.3 bu failure
Quote:
Originally Posted by bubor

could you write detail? uploading /tmp/recovery.log helps lot.
I just made a backup and restore, and it works.


Hm I don't see a tmp folder in root or twrp. I did a search for all recovery.log files & only found the ones from 2.6.1 backups
I had to go back to 2.6.1 & got it to backup & restore.
I've attached one of those.

When trying using 2.6.3 it says it "Unable to create Folder: /external_sd/TWRP/..."
"Failed to make backup folder"

I am running TGG Literom 0.9.0
Attached Files
File Type: txt recovery.txt - [Click for QR Code] (339.9 KB, 229 views)
27th September 2013, 06:44 AM |#14  
OP Senior Member
Thanks Meter: 1,433
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by amppcguru

Hm I don't see a tmp folder in root or twrp. I did a search for all recovery.log files & only found the ones from 2.6.1 backups
I had to go back to 2.6.1 & got it to backup & restore.
I've attached one of those.

When trying using 2.6.3 it says it "Unable to create Folder: /external_sd/TWRP/..."
"Failed to make backup folder"

I am running TGG Literom 0.9.0

try to rename TWRP to TWRP2,and lets it creates new one.
The Following 2 Users Say Thank You to bubor For This Useful Post: [ View ] Gift bubor Ad-Free
27th September 2013, 10:01 AM |#15  
amppcguru's Avatar
Senior Member
Flag Stowe, VT
Thanks Meter: 33
 
More
2.6.3 backup unable to create folder
Quote:
Originally Posted by bubor

try to rename TWRP to TWRP2,and lets it creates new one.

I tried renaming them & reflashed 2.6.3 but still get the same error messages of it not being able to create backup folders? Very strange.... I could have sworn it was working the first time I flashed it? But now these repeated errors have me mystified?

Edit: I also tried redownloading 2.6.3 & reflashing but still getting the same error messages?
Ive had to reflash 2.6.1 & it works perfectly!
7th October 2013, 07:33 PM |#16  
Member
Thanks Meter: 16
 
More
2.6.3

Doesn't seem capable of mounting 64gb exfat formatted SDXC card.
Just says failed to mount or something along those lines, mounted a 8gb FAT32 card, wouldn't mount an old FAT 512mb card.

I know for a fact the 2.6.1 is capable of mounting the 64gb exfat card. Flashed back to it and no issues.
16th October 2013, 12:56 PM |#17  
Account currently disabled
Flag cadiz
Thanks Meter: 33
 
More
Quote:
Originally Posted by amppcguru

I tried renaming them & reflashed 2.6.3 but still get the same error messages of it not being able to create backup folders? Very strange.... I could have sworn it was working the first time I flashed it? But now these repeated errors have me mystified?

Edit: I also tried redownloading 2.6.3 & reflashing but still getting the same error messages?
Ive had to reflash 2.6.1 & it works perfectly!

I had the same error, so i just downloaded nandroid backup from the play store, and it works wonders if you choose TWRP as your recovery.

Sent from my SGH-I927 using XDA Premium 4 mobile app
20th October 2013, 09:44 PM |#18  
Ozark_8125's Avatar
Senior Member
Flag Springfield, MO
Thanks Meter: 347
 
More
I also had the same problem, but with d2att - changed the auto generated backup name and it worked (also fixed permissions but not sure if it was necessary to or not).
The Following 10 Users Say Thank You to Ozark_8125 For This Useful Post: [ View ] Gift Ozark_8125 Ad-Free
5th November 2013, 04:34 PM |#19  
Account currently disabled
Flag cadiz
Thanks Meter: 33
 
More
Quote:
Originally Posted by bubor

assert tag changed a year ago, old custom 4.0/4.1 doesnt work with newer recoveries.
New roms test both assert tags. You can change test in rom's zip file.

Went to older recovery, still not able to flash.
WTF?

Sent from my SGHI927 using Tapatalk
15th November 2013, 12:17 AM |#20  
Senior Member
Thanks Meter: 34
 
More
Changing the auto-generated name fixed for me too.
The Following 4 Users Say Thank You to s1dest3pnate For This Useful Post: [ View ] Gift s1dest3pnate Ad-Free
20th December 2013, 10:31 AM |#21  
Junior Member
Flag Oorbeek
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by Ozark_8125

I also had the same problem, but with d2att - changed the auto generated backup name and it worked (also fixed permissions but not sure if it was necessary to or not).

Same here.
Auto generated name is probably too long.
If you make the name shorter, it works.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes