FORUMS
Remove All Ads from XDA

[ROM][I605]Official Nightlies CM11.0[KTU84P][4.4.4]

1,009 posts
Thanks Meter: 5,152
 
By sbrissen, Inactive Recognized Developer on 12th November 2013, 06:58 PM
Post Reply Email Thread
23rd November 2013, 06:11 PM |#281  
sbrissen's Avatar
OP Inactive Recognized Developer
Thanks Meter: 5,152
 
Donate to Me
More
all sensors are working but something isn't quite right yet. sorting it out now will keep everyone posted.

Sent from my GT-N5110 using xda app-developers app
The Following 13 Users Say Thank You to sbrissen For This Useful Post: [ View ] Gift sbrissen Ad-Free
 
 
23rd November 2013, 06:17 PM |#282  
Junior Member
Thanks Meter: 16
 
More
Quote:
Originally Posted by droidstyle

Are you sure the battery is dead and the phone did not go into what we call the Sleep of Death which required a battery pull to get the device to boot back up normally. This use to be fairly common on AOSP roms back in teh day. Might need to go into the performance settings and bump the minimum cpu speed up a level.

I didn't have to pull battery, just plug in and it booted. I'm not familiar with sleep of death so if you have more questions about this fire away. My minimum cpu speed is at 200MHz.
The Following User Says Thank You to m.ocean For This Useful Post: [ View ] Gift m.ocean Ad-Free
23rd November 2013, 09:38 PM |#283  
sbrissen's Avatar
OP Inactive Recognized Developer
Thanks Meter: 5,152
 
Donate to Me
More
update OP with a new build. L900 is coming next.
The Following 16 Users Say Thank You to sbrissen For This Useful Post: [ View ] Gift sbrissen Ad-Free
23rd November 2013, 09:39 PM |#284  
DX.Deception's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 47
 
More
Anything new besides sensors?
Thank you sbrissen!

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk
23rd November 2013, 10:48 PM |#285  
dtroup64's Avatar
Senior Member
Rockland, ME
Thanks Meter: 780
 
More
Worth it IMO just for the cool new logo during boot--up.
23rd November 2013, 10:57 PM |#286  
Senior Member
Thanks Meter: 181
 
Donate to Me
More
Love your work, this runs fantastically.

One issue since I installed the new update (flashed from old build, didn't clear /data.)
I took a picture with the camera, and Google+ promptly force-closed. I wasn't able to get a logcat at that time, sorry.
So I launched the Google+ app, and it crashed instantly. I cleared its data and reopened it, and it asked me which account to sign into. After I pick, it crashes.
If I run it after that, it shows the Feed for a split second (logged into my account) and then crashes.

Here are the logcats for the last two:

https://dl.dropboxusercontent.com/u/.../freshdata.txt
https://dl.dropboxusercontent.com/u/...9/loggedin.txt

Edit: Play Store saying "No Connection." Cleared data, still happens.
Edit Edit: Connection status is always reading as no internet, over both WiFi and 4G. (Internet is definitely working, though.)
23rd November 2013, 11:34 PM |#287  
Member
Thanks Meter: 2
 
More
I had to reflash gapps.

Sent from my SCH-I605 using xda app-developers app
23rd November 2013, 11:43 PM |#288  
Tophaholic's Avatar
Senior Member
Columbus, IN
Thanks Meter: 71
 
More
This is working beautifully.....i saw that toggle customization was added. loved the startup animation. Thanks sbrissen

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk

---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------

Yay...data and voice now working at the same time

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to Tophaholic For This Useful Post: [ View ] Gift Tophaholic Ad-Free
24th November 2013, 12:02 AM |#289  
dtroup64's Avatar
Senior Member
Rockland, ME
Thanks Meter: 780
 
More
This is working perfectly for me right now. Google + is not force closing here. So far, nothing seems to be.
Anything in particular anyone would like me to test?
24th November 2013, 12:13 AM |#290  
nkhex19's Avatar
Senior Member
Flag Corona
Thanks Meter: 28
 
More
Was the built in Superuser updated to be compatible with ART? I remember Koush posting he was going to merge that but dont know if he did yet.
24th November 2013, 01:42 AM |#291  
Slight observation. Sensor light isn't supposed to remain on the entire time, is it?
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes