FORUMS
Remove All Ads from XDA

Failed to find userdata partition to mount

29 posts
Thanks Meter: 0
 
By The_Beginning, Junior Member on 15th April 2014, 11:50 PM
Post Reply Email Thread
When I boot into CWM, it says that it "failed to find userdata partition to mount". I'm assuming that's why I have no internal memory when I go to storage. Is there a way to fix this?
 
 
17th April 2014, 11:54 AM |#2  
I think u need to flash data using flashtool (excluding everything else) or fastboot (fastboot userdata userdata.sinğ.
After tgat go to recovery and format it

Sent using C6833 - Carbon KitKat
18th April 2014, 04:49 AM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by ch3mn3y

I think u need to flash data using flashtool (excluding everything else) or fastboot (fastboot userdata userdata.sinğ.
After tgat go to recovery and format it

Sent using C6833 - Carbon KitKat

It worked. Thanks
4th April 2017, 08:31 PM |#4  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
I have the same problem. I tried extract ftf firmware, and flashing it with fastboot with command "fastboot flash userdata userdata.sin". I just get information on non existing userdata partition.
I can't wipe dalvik or factory reset, because userdata don't exist. I can install rom in recovery, but it just loops on android logo.
What can i try? i already flashed 4 different stock firmwares.

[edit]
ok, just use older flashtool. Newest will just brick your phone. Use 0.9.18.4 or older.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes