FORUMS
Remove All Ads from XDA

Viber does not work on jb4.3

60 posts
Thanks Meter: 13
 
By razjaren, Member on 8th April 2014, 10:10 AM
Post Reply Email Thread
17th April 2014, 10:13 AM |#11  
Senior Member
Flag Singapore
Thanks Meter: 281
 
More
Quote:
Originally Posted by razjaren

Viber does not work even on a clean install [ROM] [T] [4.3] Ultimate PureXT v4.0 {14/04} |, the same error code after the call (sometimes right now there is no sound, sometimes for 30-40 sec)

What does Viber say to this issue?
 
 
17th April 2014, 10:33 AM |#12  
razjaren's Avatar
OP Member
Flag Croatia
Thanks Meter: 13
 
More
Quote:
Originally Posted by peter-k

What does Viber say to this issue?


Nothing, classics, type (re-install it and you have the latest version, and so on), I have it all, but the problem remains I think the problem with the codec and using the loudspeaker (switch from front to rear or inner speaker ....... system - lib-hw - audio.primary.msm8960.so : Mad:
29th May 2014, 04:11 PM |#13  
aidebe1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 28
 
More
Go back to viber 3.1.1 and everything is workingb fine...
The Following 2 Users Say Thank You to aidebe1 For This Useful Post: [ View ] Gift aidebe1 Ad-Free
1st June 2014, 04:49 PM |#14  
Member
Thanks Meter: 5
 
More
above post is 100%correct.. downgrade your viber not Xperia v rom to get it back working

Sent from my LT25i using XDA Free mobile app
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes