FORUMS
Remove All Ads from XDA

[APP][2.3+] Lux Auto Brightness

599 posts
Thanks Meter: 651
 
By Cyb3rGlitch, XDA Ad-Free Senior Member on 19th October 2012, 11:58 AM
Post Reply Email Thread
10th July 2014, 01:30 PM |#1381  
Member
Thanks Meter: 19
 
More
Hey guys, I'm on the free version and since two or three days the notification doesn't have highest priority anymore.

Been using it for a long time and the notification has *never* been in another place than utmost left (status bar) or top (notification drawer). Now all of a sudden it gets bumped down by almost anything.

I see that notification priority is a paid feature, but has this changed since a couple days? It was on the same day that I updated CyanogenMod that Lux started doing this, so it could also have something to do with that.

Short version: Does anyone know if things other than having the free version can stop the notification from being on the top?
 
 
12th July 2014, 07:40 PM |#1382  
kaushal7007's Avatar
Senior Member
Flag Rajkot,Gujarat,INDIA
Thanks Meter: 71
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Rashiq Ahmad

I bought the App about 2 months ago and all I can say is that it works really good with my Nexus 7.
I can just recommend buying this - clearly the best solution for Auto brightness on the play store

Regards,

Rashiq

How to set on call wakeup with default brightness in this app i didn't find that settings in pro version also!
12th July 2014, 08:09 PM |#1383  
Cyb3rGlitch's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 651
 
More
Lux v1.99.8 released (staged rollout)

- Added CF.lumen support (don't need CF.lumen active, just install the driver). Acts as a plug-in for all Android 4.4+ devices. Please buy the pro version to support his work.
- System autobrightness enabled during calls
- Option to shake at lockscreen to increase brightness
- Option to prevent drop in brightness in landscape
- Enforced persistent notification, added system removal method
- Fixed dashboard width issue
- Fixed notification priority resetting at boot
- Misc. fixes
The Following 11 Users Say Thank You to Cyb3rGlitch For This Useful Post: [ View ] Gift Cyb3rGlitch Ad-Free
12th July 2014, 09:46 PM |#1384  
Ja_som's Avatar
Senior Member
Flag Banská Bystrica, Slovakia
Thanks Meter: 1,410
 
Donate to Me
More
I can't update to latest version, I get error that I need latest SDK.

Sent from my tablet./Odoslané z môjho tabletu.
12th July 2014, 09:47 PM |#1385  
Cyb3rGlitch's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 651
 
More
Quote:
Originally Posted by Ja_som

I can't update to latest version, I get error that I need latest SDK.

Sent from my tablet./Odoslané z môjho tabletu.

Can you get me a screenshot?
12th July 2014, 09:49 PM |#1386  
Ja_som's Avatar
Senior Member
Flag Banská Bystrica, Slovakia
Thanks Meter: 1,410
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Cyb3rGlitch

Can you get me a screenshot?

Sure...


Sent from my tablet./Odoslané z môjho tabletu.
The Following User Says Thank You to Ja_som For This Useful Post: [ View ] Gift Ja_som Ad-Free
12th July 2014, 09:51 PM |#1387  
Cyb3rGlitch's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 651
 
More
What version of Android is that? 'L' is not supported.
12th July 2014, 09:53 PM |#1388  
Ja_som's Avatar
Senior Member
Flag Banská Bystrica, Slovakia
Thanks Meter: 1,410
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Cyb3rGlitch

What version of Android is that? 'L' is not supported.

Its KitKat 4.4.4 on my Nexus 7 (2013) - Flo
Only navbar looks like 'L'

Sent from my tablet./Odoslané z môjho tabletu.
12th July 2014, 09:56 PM |#1389  
Cyb3rGlitch's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 651
 
More
Hmm, maybe I accidentally compiled it on the preview SDK. I'll fix it and update it.
The Following 3 Users Say Thank You to Cyb3rGlitch For This Useful Post: [ View ] Gift Cyb3rGlitch Ad-Free
12th July 2014, 10:05 PM |#1390  
Bob823's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 71
 
More
I got the same message (in a different language ). SlimKat 4.4
13th July 2014, 01:21 AM |#1391  
Senior Member
Thanks Meter: 22
 
More
just a heads up -- I got the SDK error as well.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes