FORUMS
Remove All Ads from XDA

[ROM][OFFICIAL] All new official Leo 3.14 roms - also old 1.66/1.72 roms!

346 posts
Thanks Meter: 29
 
By mooooooa, Senior Member on 25th January 2010, 08:19 PM
Post Reply Email Thread
6th December 2013, 05:10 PM |#841  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Mister B

read post #633 & #634 for links & advice on flash back a Windows build.
I would suggest using a popular WM6.5.5 custom ROM .

Once i can flash it back to windows without the need of using the green answer button ..
 
 
6th December 2013, 07:28 PM |#842  
Mister B's Avatar
Senior Member
Flag Ratchada (Bangkok)
Thanks Meter: 391
 
More
Quote:
Originally Posted by mx3j

Once i can flash it back to windows without the need of using the green answer button ..

The MAGLDR bootloader boots up after or should I say in succession of the original bootloader on the HD2, so you still have the original bootloader on your HD2 and can still use it to reflash a Windows mobile ROM at anytime

Put it in bootloader (With phone off: Hold Volume down & press power button). attach via usb to pc with active sync or WMDC
run the HSPL (link in post #633) & install suitable HSPL for WM ROM you want flash, once HSPL flashed run ROM installer on PC & flash via USB.
All link fo roms, activesync WMDC, SD card flashing & basic tips are in Wiki link in post #634...
You may not even need put it in bootloader as the flashing packages should do this automatically.
If you already have a HSPL at this time just put a Custom WM6.5 nbh file on a suitable SD card & enter bootloader to attempt flash, must use a custom rom though as has no SPL in it so will not loose the HSPL & CID bypass ...

NOTE: as you mention having green call key I assume you have the TMOUS (T-Mobile USA) HD2 thus take care in what ROM you use if it includes a Radio as the wrong ones brick the device. Personally I would flash Custom ROM from popular ones listed (NRG good choice as supports TMOUS HD2) in the Wiki link as they have no Radio or HSPL so will retain ones already on your device ...
13th December 2013, 02:45 PM |#843  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Mister B

The MAGLDR bootloader boots up after or should I say in succession of the original bootloader on the HD2, so you still have the original bootloader on your HD2 and can still use it to reflash a Windows mobile ROM at anytime

Put it in bootloader (With phone off: Hold Volume down & press power button). attach via usb to pc with active sync or WMDC
run the HSPL (link in post #633) & install suitable HSPL for WM ROM you want flash, once HSPL flashed run ROM installer on PC & flash via USB.
All link fo roms, activesync WMDC, SD card flashing & basic tips are in Wiki link in post #634...
You may not even need put it in bootloader as the flashing packages should do this automatically.
If you already have a HSPL at this time just put a Custom WM6.5 nbh file on a suitable SD card & enter bootloader to attempt flash, must use a custom rom though as has no SPL in it so will not loose the HSPL & CID bypass ...

NOTE: as you mention having green call key I assume you have the TMOUS (T-Mobile USA) HD2 thus take care in what ROM you use if it includes a Radio as the wrong ones brick the device. Personally I would flash Custom ROM from popular ones listed (NRG good choice as supports TMOUS HD2) in the Wiki link as they have no Radio or HSPL so will retain ones already on your device ...

Yes its the tmobile usa hd2 .. the owner of the phone got the key flex cable replace and i finish flashing android on it..
One thing i notice is that the wifi can only pick up very near the router .. not sure it if cause by the flash or if the person who replace the key flex didn't connect back the wifi antenna properly ..

Great to know i could have flash it back to wm6.5..
13th December 2013, 04:00 PM |#844  
Mister B's Avatar
Senior Member
Flag Ratchada (Bangkok)
Thanks Meter: 391
 
More
Quote:
Originally Posted by mx3j

Yes its the tmobile usa hd2 .. the owner of the phone got the key flex cable replace and i finish flashing android on it..
One thing i notice is that the wifi can only pick up very near the router .. not sure it if cause by the flash or if the person who replace the key flex didn't connect back the wifi antenna properly ..

Great to know i could have flash it back to wm6.5..

Check rom thread for any known wifi issues as some droid builds are known for them, also review any settings related to wifi strength.
Many times this is caused from bad repair work & normally is due to the small brass spring bar fingers that should contact against the wifi ariel on back cover, also black coax cable could be poorly connected at either or both ends & the small stud clips are easily damaged by rough assembly.
these brass contact fingers get bent too low or even snapped off if handled badly.
They are easily broken so if anyone decides to pop rear cover off to see/fix the issue be careful as bending too much will result in needing to solder them back on :-S
Coax is normally someone forgot clip it on or did so very badly ...
Thread dedicated to Signal/wifi issue is below:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1190180
20th January 2014, 10:32 PM |#845  
first link is broken :X
23rd February 2014, 11:27 AM |#846  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
The links seem to refer to a ip. The IP seems to be changed, resulting in broken links.
I can't find the stock firmware anywhere on the HTC site, and those links are broken...
1st August 2014, 06:26 PM |#847  
Junior Member
Flag near Bordeaux
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by TomWis97

The links seem to refer to a ip. The IP seems to be changed, resulting in broken links.
I can't find the stock firmware anywhere on the HTC site, and those links are broken...

you_will_find-it-there_:
http://www.getwapi.com/software/view...4062_Radi.html
2nd August 2014, 09:06 AM |#848  
Mister B's Avatar
Senior Member
Flag Ratchada (Bangkok)
Thanks Meter: 391
 
More
All popular ROMs, Radios HSPL, ActiveSync/WMDC can be found in HD2 Wiki.
http://forum.xda-developers.com/wiki...OMs_.26_Radios
The Following 2 Users Say Thank You to Mister B For This Useful Post: [ View ] Gift Mister B Ad-Free
8th April 2016, 12:50 AM |#849  
Senior Member
Flag aversa
Thanks Meter: 14
 
Donate to Me
More
Hi guys I know what the post it's really old but can someone upload on mega an Italian firmware ? I need to insert a unlock code to unlock the network but I need to be on a stock rom ... Thanks guys 🙈
12th October 2016, 07:41 PM |#850  
terrytpot's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Dug my old Leo out and needed to restore to stock...found the links here were broken so found a new source that works... http://www.androidruu.com
13th October 2016, 07:02 AM |#851  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
The direct links to the official ROMs doesn't exsist
Hello guys,
All direct links to the official ROM's take me to the 94.136.51.200 , which DOESN'T exist.

Please could someone give me the link to the official Leo ROM's. My HTC HD2 after I tried to flash it to Win7 stuck to the white screen with the HTC logo.
I need to revert it to the stock ROM, but couldn't find it.

Please if somebody can help me send me a message to my e-mail - [email protected]
The Following User Says Thank You to maznevh For This Useful Post: [ View ] Gift maznevh Ad-Free
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
1.66.482.1, leo stock rom (old & new), leo türkçe rom

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes