FORUMS
Remove All Ads from XDA

[APP] *TrackMe* GPS/WiFi/Cell Tracking tool for Google Earth/GM Now avail for Android

2,563 posts
Thanks Meter: 129
 
Post Reply Email Thread
13th May 2014, 06:36 PM |#231  
_LEM_'s Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 129
 
Donate to Me
More
Sorry for the delay...

Quote:
Originally Posted by alidano

Can I use my own server to receive the location data?

Yes. Check this link where it says "How to use your own server"

http://www.luisespinosa.com/trackme_eng.html

Regards
 
 
6th August 2014, 01:32 AM |#232  
_LEM_'s Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 129
 
Donate to Me
More
hey guys,

I'm back to development! I just uploaded a new version where I have added the initial logic to let users remove ads.
It's not available yet, it will in the next version.

Once I have that done, I will add the option to upload images which has been on my to-do list for a long time.

I also want to create a very light version of TrackMe for tracking phones. I get several emails every week about that asking
how to do it.

Glad to be finally back. I'm a little rusty developing on Android, but hopefully it'll be just a matter of time!
The Following 4 Users Say Thank You to _LEM_ For This Useful Post: [ View ] Gift _LEM_ Ad-Free
6th August 2014, 11:40 AM |#233  
Member
Thanks Meter: 2
 
More
Great to see you back on the case, still use the app every day

The feature I miss most from my old windows phone days is where in the event of internet failure it would continue to log positions and then upload them automatically once back on line. Currently I get loads of big gaps, hope that is on your to do list
6th August 2014, 01:31 PM |#234  
Dtrieb's Avatar
Senior Member
Flag @home
Thanks Meter: 68
 
Donate to Me
More
Hey _LEM_,

welcome back to this Thread ...
I am so happy that you back again !!

Hope you remember me
I have some ideas (can we write per Hangouts, FB, etc ???)
6th August 2014, 04:57 PM |#235  
_LEM_'s Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 129
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Tigggger

Great to see you back on the case, still use the app every day

The feature I miss most from my old windows phone days is where in the event of internet failure it would continue to log positions and then upload them automatically once back on line. Currently I get loads of big gaps, hope that is on your to do list

I'm glad you still use it every day. I will implement your request first. Stay tuned.
6th August 2014, 04:59 PM |#236  
_LEM_'s Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 129
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Dtrieb

Hey _LEM_,

welcome back to this Thread ...
I am so happy that you back again !!

Hope you remember me
I have some ideas (can we write per Hangouts, FB, etc ???)

Of course I remember you!
You helped a lot with the development. And sure, I would love to hear your requests.

Do you mean to share your location with those?
7th August 2014, 03:06 PM |#237  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
doesnt work.
Quote:
Originally Posted by _LEM_

Sorry for the delay...



Yes. Check this link where it says "How to use your own server"

http://www.luisespinosa.com/trackme_eng.html

Regards

Hi

i did try to make this work on my server, but it doesnt displays the map (google maps)

the android client (app) sends the data up to the server/database, the webpage connects to the database, but the map and the track doesnt show.

can somebody help me with this?


or should i just use this?
https://github.com/bfabiszewski/phpTrackme

btw this one works flawlessly

thanks
7th August 2014, 06:13 PM |#238  
Dtrieb's Avatar
Senior Member
Flag @home
Thanks Meter: 68
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by vzoltan

Hi

i did try to make this work on my server, but it doesnt displays the map (google maps)

the android client (app) sends the data up to the server/database, the webpage connects to the database, but the map and the track doesnt show.

can somebody help me with this?


or should i just use this?
https://github.com/bfabiszewski/phpTrackme

btw this one works flawlessly

thanks

You need a Google Maps API Key.
7th August 2014, 06:33 PM |#239  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Dtrieb

You need a Google Maps API Key.


But here it says:


How to use your own server

TrackMe already provides a server that can be used free of charge by any user. However, if you want to use your own server, you can use the installation package that jcleek created for TrackMe.

Download installation package (Google Maps API not needed)
7th August 2014, 09:46 PM |#240  
Dtrieb's Avatar
Senior Member
Flag @home
Thanks Meter: 68
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by vzoltan

But here it says:


How to use your own server

TrackMe already provides a server that can be used free of charge by any user. However, if you want to use your own server, you can use the installation package that jcleek created for TrackMe.

Download installation package (Google Maps API not needed)

Sorry you have right. Can you send me a link to your site? On my webserver it works well.
7th August 2014, 10:55 PM |#241  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Dtrieb

Sorry you have right. Can you send me a link to your site? On my webserver it works well.

i rather not share my domain, but could you pls make a zip of your installation ? (without password and db data of course)
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes