FORUMS

 View Poll Results: Make more Beanstalk Builds ?

Yes
 
42 Vote(s)
100.00%
No
 
0 Vote(s)
0%

[ROM] [kitkat] [KFHD7] [4.4.4] [Unofficial] BeanStalk Build 4.4.4065(10/2)

437 posts
Thanks Meter: 626
 
By BuQQzz, Senior Member on 29th June 2014, 10:20 PM
Post Reply Email Thread
7th September 2014, 04:03 PM |#131  
Rushead's Avatar
Senior Member
Flag L.A., CA
Thanks Meter: 966
 
More
Quote:
Originally Posted by pinn___________

Hi,

Loving the ROM but ran into a wierd issues today. The home and recents button have both stopped working. I haven't changed anything in the settings and reset it anyway to be sure. ALso, the tiles pull down has disappeared. Again, I haven't changed anything that would affect that. I have dirt flashed rom again but problem persists.

ANy ideas? Cheers

What do you mean by "reset it"? Did you wipe caches?
7th September 2014, 04:53 PM |#132  
pinn___________'s Avatar
Senior Member
Flag Middlesbrough
Thanks Meter: 33
 
More
Quote:
Originally Posted by Rushead

What do you mean by "reset it"? Did you wipe caches?

Reset the nav bar, I meant. Have now done a wipe and re-flashed and will see how it goes. Avoided restoring from TB to rule that out as the cause.
The Following 2 Users Say Thank You to pinn___________ For This Useful Post: [ View ] Gift pinn___________ Ad-Free
7th September 2014, 05:54 PM |#133  
BuQQzz's Avatar
OP Senior Member
Flag NyC
Thanks Meter: 626
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by pinn___________

Reset the nav bar, I meant. Have now done a wipe and re-flashed and will see how it goes. Avoided restoring from TB to rule that out as the cause.

if that doesnt work try re-downloading and flash again, could have been a bad flash, let me know
The Following User Says Thank You to BuQQzz For This Useful Post: [ View ] Gift BuQQzz Ad-Free
7th September 2014, 06:04 PM |#134  
pinn___________'s Avatar
Senior Member
Flag Middlesbrough
Thanks Meter: 33
 
More
Can I ask also, as a noob to KFHD, which launcher offers the best performance ?
7th September 2014, 06:40 PM |#135  
SafinWasi's Avatar
Senior Member
Unknown
Thanks Meter: 366
 
More
Quote:
Originally Posted by pinn___________

Can I ask also, as a noob to KFHD, which launcher offers the best performance ?

I normally use GNL(Google Now Launcher) and it runs fine

Sent from my device running CyanogenMod 11
The Following 2 Users Say Thank You to SafinWasi For This Useful Post: [ View ] Gift SafinWasi Ad-Free
7th September 2014, 07:24 PM |#136  
BuQQzz's Avatar
OP Senior Member
Flag NyC
Thanks Meter: 626
 
Donate to Me
More
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by pinn___________

Can I ask also, as a noob to KFHD, which launcher offers the best performance ?

GNL and Trebuchet would be my first two options
The Following User Says Thank You to BuQQzz For This Useful Post: [ View ] Gift BuQQzz Ad-Free
7th September 2014, 07:57 PM |#137  
pinn___________'s Avatar
Senior Member
Flag Middlesbrough
Thanks Meter: 33
 
More
Quote:
Originally Posted by SafinWasi

I normally use GNL(Google Now Launcher) and it runs fine

Sent from my device running CyanogenMod 11


Hi,

I can't seem to set GNL. I had trebuchet as default, clicking on GNL icon asks me to go to trebuchet and clear defaults. I do that and then press 'home' but it's not in the list of selectable launchers.

Cheers
7th September 2014, 09:49 PM |#138  
BuQQzz's Avatar
OP Senior Member
Flag NyC
Thanks Meter: 626
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by pinn___________

Hi,

I can't seem to set GNL. I had trebuchet as default, clicking on GNL icon asks me to go to trebuchet and clear defaults. I do that and then press 'home' but it's not in the list of selectable launchers.

Cheers

Go into settings, home and just tick GNL as default it should work instantaneously

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
7th September 2014, 11:10 PM |#139  
pinn___________'s Avatar
Senior Member
Flag Middlesbrough
Thanks Meter: 33
 
More
Quote:
Originally Posted by BuQQzz

Go into settings, home and just tick GNL as default it should work instantaneously

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk


Nope. Doesn't show up as an option to choose from. Just have the 3 pre-installed launchers :/
7th September 2014, 11:58 PM |#140  
BuQQzz's Avatar
OP Senior Member
Flag NyC
Thanks Meter: 626
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by pinn___________

Nope. Doesn't show up as an option to choose from. Just have the 3 pre-installed launchers :/

ahh ok so the quickest way would be to download the mini modular Gapps http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2397942 and flash it, itll give you the whole shabang in one package then you can set it or sometimes it comes set as default already
The Following 2 Users Say Thank You to BuQQzz For This Useful Post: [ View ] Gift BuQQzz Ad-Free
9th September 2014, 02:30 AM |#141  
Ph0enix_216's Avatar
Senior Member
Flag /system/xbin/su
Thanks Meter: 375
 
More
Quote:
Originally Posted by pinn___________

Nope. Doesn't show up as an option to choose from. Just have the 3 pre-installed launchers :/

My preference is Nova Launcher. Just my two cents.
The Following User Says Thank You to Ph0enix_216 For This Useful Post: [ View ] Gift Ph0enix_216 Ad-Free
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes