FORUMS
Remove All Ads from XDA

[Q] Custom binary blocked by reactivation lock

17 posts
Thanks Meter: 0
 
By SilvioMarco, Junior Member on 15th May 2014, 04:36 PM
Post Reply Email Thread
11th December 2015, 02:34 AM |#11  
whbisondtr's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 317
 
More
Quote:
Originally Posted by Juzer zoaib

i m in worse boat thn u i root n intalled xtroolite rom thn whn i want to go to recovery mod i m stuck in binary screen same as u m still finding my answer but cant get help

I think you can Odin the og1 tar file to fix it but it depends on the model. My suggestion is to take it to sprint. They didn't charge me anything either.
 
 
11th December 2015, 10:46 AM |#12  
*Detection*'s Avatar
Senior Member
Flag Durham
Thanks Meter: 2,008
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Juzer zoaib

i m in worse boat thn u i root n intalled xtroolite rom thn whn i want to go to recovery mod i m stuck in binary screen same as u m still finding my answer but cant get help

Already explained, boot to DOWNLOAD MODE (Not recovery)

Flash a KitKat Stock ROM with ODIN

Log into all accounts

Disable Reactivation lock
11th December 2015, 11:09 AM |#13  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
process stop
Quote:
Originally Posted by *Detection*

Already explained, boot to DOWNLOAD MODE (Not recovery)

Flash a KitKat Stock ROM with ODIN

Log into all accounts

Disable Reactivation lock

yes brother i did same but it is not working. now problem is the process is not working same thing coming again n again process stop everytime i donno.
i m trying.
i got some update doing it thn see what happens.
11th December 2015, 12:43 PM |#14  
*Detection*'s Avatar
Senior Member
Flag Durham
Thanks Meter: 2,008
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Juzer zoaib

yes brother i did same but it is not working. now problem is the process is not working same thing coming again n again process stop everytime i donno.
i m trying.
i got some update doing it thn see what happens.

After flashing the Stock KK ROM, boot into recovery and factory reset, then try and boot
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes