FORUMS
Remove All Ads from XDA

[Guide] How-to Automate Your ROM Build Process Using Jenkins - Setup Nightlies

n/a posts
Thanks Meter: 0
 
By AndroidSlave, Guest on 2nd October 2013, 05:40 PM
Thread Closed Email Thread
3rd April 2015, 11:47 AM |#81  
dumtara's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 278
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by hiowa93

so ?

Give following command as shown here & check for "repo"
Code:
$cd 
$cd bin
$ls
This should list out "repo"

Then do this....
Code:
$cd
$cd bliss
$repo sync
then report here.
The Following User Says Thank You to dumtara For This Useful Post: [ View ] Gift dumtara Ad-Free
 
 
23rd July 2015, 03:26 PM |#82  
Senior Member
Flag Leopoldina - MG
Thanks Meter: 90
 
More
With this tool, I can build almost any ROM for LG Optimus L5?

Sorry my bad english :P

Enviado do meu LG-E610
AndroidSlave
23rd July 2015, 06:04 PM |#83  
Guest
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Antonio Almeida Filho

With this tool, I can build almost any ROM for LG Optimus L5?

Sorry my bad english :P

Enviado do meu LG-E610

Its to automate building. You have this already know how to build a ROM, then you can use this to do it automatically on timed intervals.
30th September 2015, 02:54 PM |#84  
knoneNull's Avatar
Senior Member
Flag Bulacan
Thanks Meter: 913
 
Donate to Me
More
i have question what will be the estimate hardisk size if i build on vps in one device rom and can you share some affordable hosting we can use
AndroidSlave
30th September 2015, 03:59 PM |#85  
Guest
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by knoneNull

i have question what will be the estimate hardisk size if i build on vps in one device rom and can you share some affordable hosting we can use

Probably want at least 100gb with 4+ gb ram, and always an SSD HD 64 bit Ubuntu (if you are just building one ROM

My favorite host is weloveservers.net , they are very cheap and reliable for me for 2 years+ now. They often have good promos too.
The Following User Says Thank You to For This Useful Post: [ View ] Gift Ad-Free
30th September 2015, 04:06 PM |#86  
knoneNull's Avatar
Senior Member
Flag Bulacan
Thanks Meter: 913
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by AndroidSlave

Probably want at least 100gb with 4+ gb ram, and always an SSD HD 64 bit Ubuntu (if you are just building one ROM

My favorite host is weloveservers.net , they are very cheap and reliable for me for 2 years+ now. They often have good promos too.

Thanks for this advice
8th April 2016, 06:38 PM |#87  
Senior Member
Flag Ostrów Wielkopolski
Thanks Meter: 428
 
Donate to Me
More
If you use two or more partitions on your computer, for example:
/ ( partition for system, small partition, at my place 20 GB)
/home (partition for user data, big partition, at my place 200 GB)
Sources do not come into /var/lib/jenkins. Therefore, you need a few odd tricks.
I have a source in /home/maxprzemo/CM13
Jenkins working directory is /var/lib/jenkins/jobs/CM13/workspace
Make an empty folder with the name CM13 (rename the CM13 on your folder name)
Code:
sudo mkdir /var/lib/jenkins/jobs/CM13/workspace/CM13
mount in this folder sources (replace "maxprzemo" on the name of your user)
Code:
sudo mount -o bind  /home/maxprzemo/CM13 /var/lib/jenkins/jobs/CM13/workspace/CM13
give permissions
Code:
sudo chown -R jenkins:jenkins /var/lib/jenkins/jobs/CM13/workspace/CM13
For automatic mounting at startup add to file etc/init.d/jenkins (replace "maxprzemo" on the name of your user)
Code:
mount -o bind  /home/maxprzemo/CM13 /var/lib/jenkins/jobs/CM13/workspace/CM13
To work correctly "repo sync"add to your script .sh (replace "maxprzemo" on the name of your user)
Code:
export PATH=/home/maxprzemo/bin:/var/lib/jenkins/bin:$PATH
Done
It may be useful to someone.
5th September 2016, 09:03 PM |#88  
vanessaem's Avatar
Moderator Committee / Senior Moderator / Recognized Themer - Flame Tamer
Flag Missouri City
Thanks Meter: 14,659
 
Donate to Me
More
Thread closed at OP's request.
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes