FORUMS

 View Poll Results: Do you want dalvik cache to sd on v1.4??

No!
 
264 Vote(s)
24.04%
Yes!
 
581 Vote(s)
52.91%
Hell I care!
 
253 Vote(s)
23.04%

[ROM] MAY-28-13 | ICySNAP v2.0 GOLDEN EYE | ICS 4.0.4 | LGE 3.1 UI | Extended FINALE!

2,694 posts
Thanks Meter: 4,803
 
By neko95, Senior Member on 4th March 2012, 11:35 AM
Post Reply Email Thread
28th November 2014, 01:25 PM |#6761  
treantprotector's Avatar
Senior Member
Flag Struga
Thanks Meter: 17
 
More
Quote:
Originally Posted by CCXAlex

verry good rom, im using it for a while and no significant problems with it. one annoying thing with it its that whenever i recive a call there i a slight delay until the caller id is showed. i encountered this problem i all of hephappy's builds. any ideas how to fix this? its not a big problem but it really annoys me


up: fixed by adding this line in build.prop: ro.sys.fw.bg_apps_limit=25

Hey bro can you help me how to do this i never edited build prop i have build prop editor but can you tell me what to do now ?
28th November 2014, 09:44 PM |#6762  
Avamander's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 196
 
More
Quote:
Originally Posted by treantprotector

Hey bro can you help me how to do this i never edited build prop i have build prop editor but can you tell me what to do now ?

Find it, edit it, save it, reboot.
29th November 2014, 05:44 PM |#6763  
Member
Thanks Meter: 8
 
More
Try "ROM Toolbox Lite" from play store, tab "Performance" -> build.prop Editor button.
29th November 2014, 06:35 PM |#6764  
treantprotector's Avatar
Senior Member
Flag Struga
Thanks Meter: 17
 
More
Quote:
Originally Posted by Avamander

Find it, edit it, save it, reboot.

I dont know why but the problem still exists for me i added the line you said in build.prop...
1st December 2014, 10:22 AM |#6765  
Member
Thanks Meter: 8
 
More
Same to me, you can fix it by this (https://www.youtube.com/watch?v=tBS7aR5U0YQ) but same problem occured again after some time. So no solution for now.
12th December 2014, 02:33 AM |#6766  
Member
Flag Hanoi
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by treantprotector

I dont know why but the problem still exists for me i added the line you said in build.prop...

You can use Root Explorer and use it to edit build.prop. Please restart your phone after editing
8th June 2015, 12:01 PM |#6767  
Member
Thanks Meter: 6
 
More
can anyone please share the task manger in the rom with me?? kind of lost mine want to use it on another rom
11th July 2015, 04:03 PM |#6768  
kitu34's Avatar
Senior Member
Flag New Delhi,INDIA
Thanks Meter: 18
 
More
Lock screen not consistent. It doesn't lock most of the times.
And I have flashed v2 but on lock screen it says 1.6.

And I read twice "after the first boot".. Why only after the first boot, any problem? Coz when next day I used command d2ext hell broke and had to reinstall.
Should I now use unpatch command for lock ?

Sent from my LG-P500 using xda app-developers app

---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:32 PM ----------

You still want the task manager?

Sent from my LG-P500 using xda app-developers app
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
lgp500, p500

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes