FORUMS
Remove All Ads from XDA

[APP] Official ViPER4Android Audio Effects (FX v2.5.0.5) - New Features & 7.0 Support

4,103 posts
Thanks Meter: 14,328
 
By zhuhang, Recognized Contributor on 15th March 2013, 05:42 AM
Post Reply Email Thread
1st May 2017, 05:58 AM |#25531  
stevenangkasa's Avatar
Member
Flag Medan
Thanks Meter: 3
 
More
hello sir
why i cannot install the driver
everytime i open viper it always told me to install driver and i already reboot and install it multiple times
any fix?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_20170501-105613.jpg
Views:	856
Size:	110.7 KB
ID:	4133831   Click image for larger version

Name:	Screenshot_20170501-105645.jpg
Views:	858
Size:	94.9 KB
ID:	4133832  
 
 
1st May 2017, 06:28 AM |#25532  
Senior Member
Flag Jakarta
Thanks Meter: 36
 
More
Quote:
Originally Posted by stevenangkasa

hello sir
why i cannot install the driver
everytime i open viper it always told me to install driver and i already reboot and install it multiple times
any fix?

I have the same problem. When I check the driver it shows zero value. And whatever settings I apply it does nothing to the sound. On Mi5 rom. Using xceed kernel
1st May 2017, 08:00 AM |#25533  
Senior Member
Flag SE PA
Thanks Meter: 42
 
More
Look for SELinux Toggler, an apk, and install it. You must tell the google app (in settings) not to do a security checks or the apk can't be installed. Once installed, set SELinux to permissive. Reboot and try the driver installation again. SELinux Toggle is mentioned in several places in this thread.
The Following 3 Users Say Thank You to RBEmerson For This Useful Post: [ View ] Gift RBEmerson Ad-Free
1st May 2017, 10:02 AM |#25534  
Senior Member
Thanks Meter: 24
 
More
Hello. I have galaxy s6 Nougat stock rom. Installed V4A using guitardedhero zip. I have busybox installed but kernel enforcing. Viper is working with Neutron music players but its not processing on google play music app and poweramp. I have frozen soundalive and adaptsound apk.
1st May 2017, 10:29 AM |#25535  
peeporzor's Avatar
Senior Member
Flag Lagos
Thanks Meter: 42
 
More
Xenial kernel RRN build17 of 01.05.17 dirty flashed and then flashed magisk. Rebooted and everything is running smoothly..


I have been wondering if anyone is able to make Poweramp work with viper4android in the latest RRN. I have tried many things but to no avail.
I installed viper4android and dolby atmos ported into magisk
Stock music player works well with viper4android. Nothing else works with it.
1st May 2017, 12:30 PM |#25536  
Account currently disabled
Thanks Meter: 391
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by kamleshrc

I have the same problem. When I check the driver it shows zero value. And whatever settings I apply it does nothing to the sound. On Mi5 rom. Using xceed kernel

Did u try enabling power menu?
1st May 2017, 12:38 PM |#25537  
Senior Member
Flag Jakarta
Thanks Meter: 36
 
More
Quote:
Originally Posted by Tmobilefan906

Did u try enabling power menu?

Yes I did... That is after it asks for download and I said yes.... But I don't think the driver got downloaded
1st May 2017, 12:53 PM |#25538  
Account currently disabled
Thanks Meter: 391
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by kamleshrc

Yes I did... That is after it asks for download and I said yes.... But I don't think the driver got downloaded

According to the pic above, master power isn't even turned on.
1st May 2017, 01:13 PM |#25539  
Senior Member
Flag Jakarta
Thanks Meter: 36
 
More
Quote:
Originally Posted by Tmobilefan906

According to the pic above, master power isn't even turned on.

Sorry I did not post any pic.... That was someone else....
1st May 2017, 01:22 PM |#25540  
Account currently disabled
Thanks Meter: 391
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by kamleshrc

Sorry I did not post any pic.... That was someone else....

Yea. I know, but since u posted same issue , I was thinking you two were in same boat.
The Following User Says Thank You to Tmobilefan906 For This Useful Post: [ View ] Gift Tmobilefan906 Ad-Free
1st May 2017, 02:40 PM |#25541  
Senior Member
Flag Jakarta
Thanks Meter: 36
 
More
Quote:
Originally Posted by Tmobilefan906

Yea. I know, but since u posted same issue , I was thinking you two were in same boat.

Thank you...but I switched on the master power....still playing with this....hopefully it will work
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
best settings, convolver, cure tech+, fx xhifi, irs impulse response sample, settings, viper4android v4a, virtual headphone surround engine+

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes