FORUMS
Remove All Ads from XDA
Honor 7x
Win an Honor 7X!

[APP] Official ViPER4Android Audio Effects (FX v2.5.0.5) - New Features & 7.0 Support

4,103 posts
Thanks Meter: 14,339
 
By zhuhang, Recognized Contributor on 15th March 2013, 05:42 AM
Post Reply Email Thread
16th November 2017, 04:10 PM |#26701  
Member
Indore
Thanks Meter: 14
 
More
Quote:
Originally Posted by r.i.f

I have the same for Xiaomi redmi note 4 global, but not a month of testing different ROM installations and a combination of V4A version (also ARISE), I can not start the sound equalizer through headphone output. It works through Bluetooth. Maybe there is a problem in the drivers?

How did you install v4a on mido. I have been trying for days but it kept repeating the message to install drivers after every reboot.
Maybe I need to flash some zip, if so then please provide links.
Thanks
 
 
17th November 2017, 07:13 AM |#26702  
Senior Member
Thanks Meter: 35
 
More
Quote:
Originally Posted by sahil_p

How did you install v4a on mido. I have been trying for days but it kept repeating the message to install drivers after every reboot.
Maybe I need to flash some zip, if so then please provide links.
Thanks

Try from Magisk it will work, choose second one from the list.
The Following User Says Thank You to nirwansingh For This Useful Post: [ View ] Gift nirwansingh Ad-Free
17th November 2017, 11:56 AM |#26703  
xell75's Avatar
Senior Member
Flag Berlin
Thanks Meter: 481
 
More
Quote:
Originally Posted by nirwansingh

Try from Magisk it will work, choose second one from the list.

On my S4 with Oreo not even that worked. I'm back to SuperSU since then. And whenever I managed to install the drivers, it still shows status abnormal.
17th November 2017, 01:08 PM |#26704  
Junior Member
Flag Oporto
Thanks Meter: 4
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by xxxreyxxx

When screen off, music was stopped and viper4android not processing, How to fix it?

If it's not working *try* to:
1- unplug your headphones
2- flip the master switch to off on viper [edit] also need to stop the music you are playing [/edit]
3- go to viper app info
4- force stop
5- plug that jack
6- open viper
7- enjoy

---------- Post added at 12:08 PM ---------- Previous post was at 12:05 PM ----------

Quote:
Originally Posted by xell75

My brother have exactly the same problem with his new phone LeEco Le Max 2, it seems Viper cannot handle Usb C Audio properly yet, it have to be updated I guess. And the I hope for Oreo too. Since I have a S4 with an Android 8.1.0 DP Custom Rom and Viper is not processing, no matter what I do.

I'm on oreo bruh, it's working 💯%
17th November 2017, 01:23 PM |#26705  
xell75's Avatar
Senior Member
Flag Berlin
Thanks Meter: 481
 
More
Quote:
Originally Posted by Claudio Santos

If it's not working *try* to:
1- unplug your headphones
2- flip the master switch to off on viper [edit] also need to stop the music you are playing [/edit]
3- go to viper app info
4- force stop
5- plug that jack
6- open viper
7- enjoy

---------- Post added at 12:08 PM ---------- Previous post was at 12:05 PM ----------



I'm on oreo bruh, it's working 💯%

I'm on Oreo too, for me nothing works, always status abnormal and no processing at all. And all other system wide equalizer I tried from play store, are just Force closing immediately or complaining that my phone doesn't have any sound effects in system.
18th November 2017, 06:50 PM |#26706  
naifaharsy's Avatar
Senior Member
Tuban
Thanks Meter: 47
 
More
Try soon..

Sent from my htc_a51dtul using XDA Labs
19th November 2017, 09:25 AM |#26707  
Senior Member
Flag New Jersey
Thanks Meter: 47
 
More
Anyone running a Pixel XL on 7.1.2? What Viper file did you use, if it's working?
21st November 2017, 01:09 PM |#26708  
gorandroid's Avatar
Senior Member
Flag Novi Sad
Thanks Meter: 1,859
 
Donate to Me
More
Why i can't load a profile, when i click "load profile" there's nothing, here is how it looks like:
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2017-11-21-12-54-37.jpg
Views:	1452
Size:	94.9 KB
ID:	4338286  
21st November 2017, 01:58 PM |#26709  
Taebom's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 331
 
More
Quote:
Originally Posted by gorandroid

Why i can't load a profile, when i click "load profile" there's nothing, here is how it looks like:

U need to put the .irs files in the Viper4android folder
21st November 2017, 02:02 PM |#26710  
shaggyskunk's Avatar
Recognized Contributor
Flag IDK
Thanks Meter: 14,428
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by gorandroid

Why i can't load a profile, when i click "load profile" there's nothing, here is how it looks like:

Probably because you don't have any saved profiles - Or Viper can't find where you saved any profiles - Did you grant Viper Storage Permissions? 🐧

Sent from my SM-G955W 🇨🇦
21st November 2017, 06:53 PM |#26711  
gorandroid's Avatar
Senior Member
Flag Novi Sad
Thanks Meter: 1,859
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Taebom

U need to put the .irs files in the Viper4android folder

It is actually .prf file and i did put them there and profiles work now but i don't see any particular difference with V4A

---------- Post added at 06:53 PM ---------- Previous post was at 06:50 PM ----------

Quote:
Originally Posted by shaggyskunk

Probably because you don't have any saved profiles - Or Viper can't find where you saved any profiles - Did you grant Viper Storage Permissions? 🐧

Didn't grant anything, just moved the files as the guy above wrote
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
best settings, convolver, cure tech+, fx xhifi, irs impulse response sample, settings, viper4android v4a, virtual headphone surround engine+

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes