FORUMS
Remove All Ads from XDA

[ROM][v0.52][13-09-2010] MotoFrenzy (Froyo 2.2 for milestone)

5,459 posts
Thanks Meter: 4,600
 
By Dexter_nlb, Senior Member on 25th July 2010, 04:52 AM
Post Reply Email Thread
4th August 2010, 01:34 AM |#481  
vagelisda's Avatar
Senior Member
Flag athens
Thanks Meter: 7
 
More
Finally working almost properly for me,network ok, wifi finally ok,well done dexter, I don't mind the camera thing for the time beeing,it would be nice to see something with the got team in the future.
Thanks a lot.

Sent from my Milestone using Tapatalk
4th August 2010, 01:44 AM |#482  
emprize's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 135
 
Donate to Me
More
after i install it, the battery drain very fast, is it normal for motofrenzy or i set something wrong?
4th August 2010, 02:26 AM |#483  
Menelkir's Avatar
Senior Member
Flag Porto Alegre
Thanks Meter: 317
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by katsuru

Is it normal that after the theme install my Device gets like wiped?

I lost everything lol

This is explicit in the main topic of this thread
4th August 2010, 02:32 AM |#484  
Menelkir's Avatar
Senior Member
Flag Porto Alegre
Thanks Meter: 317
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by emprize

after i install it, the battery drain very fast, is it normal for motofrenzy or i set something wrong?

Take a look in Milestone Overclock and SetCPU. I use here overclock to 800Mhz with Milestone Overclock, Max: 800000/Min:125000 in SetCPU using Ondemand CPU Governor.
4th August 2010, 02:38 AM |#485  
Senior Member
Thanks Meter: 2
 
More
GREAT work , everything seems no prob to me. but the camera seems cant focus.
4th August 2010, 03:08 AM |#486  
katsuru's Avatar
Senior Member
Herford, Germany
Thanks Meter: 32
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Menelkir

This is explicit in the main topic of this thread

Yeah i noticed after i posted haha!

Thanks anyways mate
4th August 2010, 03:27 AM |#487  
emprize's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 135
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Menelkir

Take a look in Milestone Overclock and SetCPU. I use here overclock to 800Mhz with Milestone Overclock, Max: 800000/Min:125000 in SetCPU using Ondemand CPU Governor.

im using 1Ghz/56 vsel, set cpu 1Ghz-125Mhz, just same with my previous 2.1 setting, but the battery drain much more faster than before, like doubled
4th August 2010, 04:04 AM |#488  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hey everyone,

Did anyone else have problem with switching between 3G and Edge?

When I try to switch it doesn't work. It gets stuck on whichever mode was activated during bootup.

Anyone else having this problem?

Thanks
4th August 2010, 04:05 AM |#489  
vinamilk's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 49
 
More
As I said above, running on 2.2 (pre ?? :) battery drained quickly, phone becomes warmer.
And usefull function of MS/Motorola Crystal Talk is dissabled now.
4th August 2010, 04:21 AM |#490  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Today's Facebook update fixes the sync issue.

I'm also experiencing reasonably fast battery drain. Lost 40% overnight (was fully charged), and I have SetCPU configured to underclock when the screen is off. Generally I wouldn't have lost more than 10% in that timeframe with no use.

I'm also not able to get apps2sd to work. I have my memory card partitioned, but when I add the use_apps2sd file to the SD card, all I get are error logs. I've deleted them now, I'll get another one and post its output.
4th August 2010, 04:27 AM |#491  
Senior Member
Flag Hong Kong
Thanks Meter: 22
 
More
Thanks, dude, i dun have the battery issue, but can you figure out how to enable crystaltalk again?


Sent from my HTC Desire using XDA App
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes