FORUMS
Remove All Ads from XDA

[RECOVERY] ClockworkMod Recovery 6.0.1.0

1,699 posts
Thanks Meter: 1,078
 
By udK, Retired Forum Moderator on 18th July 2012, 01:07 PM
Post Reply Email Thread
24th April 2013, 11:35 AM |#21  
Faiz Malkani's Avatar
XDA Portal Team / Retired Forum Moderator
Flag Mumbai
Thanks Meter: 1,907
 
More
Quote:
Originally Posted by skrewie

Hnmm,,,,,, GEN 3 blade ? plz put i disc what device i could run this on..........

No





Quote:
Originally Posted by naifaharsy

Could be in my v9?

Sent from my V9 using Tapatalk 2


No



Sent from my Nexus 4
 
 
1st June 2013, 11:14 AM |#22  
GeyerA's Avatar
Senior Member
Flag Germany, Gerolzhofen
Thanks Meter: 1,587
 
Donate to Me
More
Hello udK, i am surprised/happy to see you here as i always ran your ROM on my nexus. Will you also make one for the Mako? Anyhow, i bought a Blade in TaoBao and wondered which ROM you were running.
2nd June 2013, 11:32 PM |#23  
Benik3's Avatar
Senior Member
Flag Pilsen - The City of Beer :)
Thanks Meter: 324
 
More
On Modaco there is 6.0.2.7 CWM from KonstaT
http://www.modaco.com/topic/359832-d...0#entry2075296

There is no device specified, but it I suppose that it's for gen2.
I want to try it...
3rd June 2013, 08:24 AM |#24  
matt4321's Avatar
Retired Senior Moderator - When red-headed people are above a certain social grade their hair is auburn
Flag Reading, UK
Thanks Meter: 6,984
 
More
Quote:
Originally Posted by Benik3

On Modaco there is 6.0.2.7 CWM from KonstaT
http://www.modaco.com/topic/359832-d...0#entry2075296

There is no device specified, but it I suppose that it's for gen2.
I want to try it...

Yeah, it's for gen2

Sent from my LT30p using Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to matt4321 For This Useful Post: [ View ] Gift matt4321 Ad-Free
6th November 2017, 09:49 AM |#25  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Can I use for my ZTE Blade A2 Plus (V0730)😒
20th November 2017, 04:12 AM |#26  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
CWM
Please how can I install CWM on my ZTE Blade via SD card. My USB port doesn't work for adb or data transfer
24th January 2018, 06:01 PM |#27  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
ZTE Blade A6 Lite
Quote:
Originally Posted by Wolframene

Please how can I install CWM on my ZTE Blade via SD card. My USB port doesn't work for adb or data transfer

ZTE Blade A6 Lite Is this good for this device?
The Following User Says Thank You to alexxl3030 For This Useful Post: [ View ] Gift alexxl3030 Ad-Free
20th April 2018, 11:10 AM |#28  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Can this work on ZTE Z982
The Following 2 Users Say Thank You to Nighthawk31 For This Useful Post: [ View ] Gift Nighthawk31 Ad-Free
9th June 2018, 04:13 AM |#29  
SonderTech's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 168
 
Donate to Me
More
Will this work for the ZTE Blade A320?
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes