FORUMS
Remove All Ads from XDA

[ROM] Android Revolution HD 7.3 & 9.2 | High Quality & Performance | O/C | Legendary

38,830 posts
Thanks Meter: 77,175
 
Post Reply Email Thread
7th February 2016, 02:12 AM |#72041  
waheedzaman1998's Avatar
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Can anyone help me with adobe flash player!!
I use dolphin browser pro version with dolphin jetpack enabled and use flash player version 11.1 which is the latest available for my device android 4.2!! But still when i try to play videos it just keep on loading and loading but no result when i try for an online game it just closed the whole browser!!

Can anyone help me how to make flash player working properly
 
 
7th February 2016, 05:46 AM |#72042  
Senior Member
Flag Selangor
Thanks Meter: 174
 
More
RAM size not enough, at least need 1.5GB RAM...


Quote:
Originally Posted by waheedzaman1998

Can anyone help me with adobe flash player!!
I use dolphin browser pro version with dolphin jetpack enabled and use flash player version 11.1 which is the latest available for my device android 4.2!! But still when i try to play videos it just keep on loading and loading but no result when i try for an online game it just closed the whole browser!!

Can anyone help me how to make flash player working properly

7th February 2016, 10:44 AM |#72043  
waheedzaman1998's Avatar
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by adrianyujs

RAM size not enough, at least need 1.5GB RAM...

Oopss!! I'm just having 0.5Gb ram lol
13th February 2016, 12:08 AM |#72044  
Junior Member
Flag Ankara
Thanks Meter: 0
 
More
My Htc DHD HD touch screen don't work
I have Htc dhd hd and this one was installed 4.4.2 ROM xperia.I was using cwm.5.8.1.5
and I want to install twrp but I think I installed the wrong version.After the touchscreen did not work.I'm hoping to improve on android revolution've installed successfully.I was a big disappointment because the results do not work.I can not have my financial hardship is currently the phone I had to use it.I would be grateful to friends who can solve this problem
3rd March 2016, 02:16 PM |#72045  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Beats Audio Engine
For me is very important the audio quality on this device.
One question : have this ROM a Beats Audio drivers ?
Thanks.
21st April 2016, 02:54 PM |#72046  
high_voltage's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,779
 
More
Quote:
Originally Posted by waheedzaman1998

Oopss!! I'm just having 0.5Gb ram lol

768MB actually.
16th September 2016, 10:39 AM |#72047  
Senior Member
Flag Kraków
Thanks Meter: 1,038
 
More
Beats Audio
Quote:
Originally Posted by BeeHunter

For me is very important the audio quality on this device.
One question : have this ROM a Beats Audio drivers ?

Android_Revolution_HD-4G_9.2.zip not include Beats Audio as it is based on ACE 3.12.405.1.

Android_Revolution_HD-4G_7.3.zip includes Beats Audio as it is based on RUNNYMEDE 1.05.401.4.
Code:
Android_Revolution_HD-4G_7.3\additions\pv-tweaks\bin\beatsbass
Android_Revolution_HD-4G_7.3\system\app\HtcBeatsNotify.apk
Android_Revolution_HD-4G_7.3\system\customize\resource\beats.jpg
Android_Revolution_HD-4G_7.3\system\customize\resource\beats_grid.jpg
Android_Revolution_HD-4G_7.3\system\customize\resource\beats_panel.jpg
Android_Revolution_HD-4G_7.3\system\customize\resource\beats_panel_land.jpg
Android_Revolution_HD-4G_7.3\system\etc\basimage_ibeats.bin
Android_Revolution_HD-4G_7.3\system\etc\basimage_ibeats_solo.bin
Android_Revolution_HD-4G_7.3\system\etc\basimage_ibeats_solo_x.bin
Android_Revolution_HD-4G_7.3\system\etc\basimage_ibeats_x.bin
Android_Revolution_HD-4G_7.3\system\etc\dynimage_ibeats.bin
Android_Revolution_HD-4G_7.3\system\etc\dynimage_ibeats_solo.bin
Android_Revolution_HD-4G_7.3\system\etc\dynimage_ibeats_solo_x.bin
Android_Revolution_HD-4G_7.3\system\etc\dynimage_ibeats_x.bin
Android_Revolution_HD-4G_7.3\system\etc\peqimage_ibeats.bin
Android_Revolution_HD-4G_7.3\system\etc\peqimage_ibeats_solo.bin
Android_Revolution_HD-4G_7.3\system\etc\peqimage_ibeats_solo_x.bin
Android_Revolution_HD-4G_7.3\system\etc\peqimage_ibeats_x.bin
Android_Revolution_HD-4G_7.3\system\etc\TPA2051_CFG_BEATS_HW.csv
Android_Revolution_HD-4G_7.3\system\etc\soundimage\Sound_Beats.txt
Android_Revolution_HD-4G_7.3\system\lib\soundfx\libbeatsbass.so
The Following User Says Thank You to ze7zez For This Useful Post: [ View ] Gift ze7zez Ad-Free
3rd December 2018, 01:34 PM |#72048  
gongoscho's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 60
 
More
delete
21st February 2019, 03:26 AM |#72049  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Wifi problems with my Android Revolution and HTC Evo 3D CDMA (Sprint)
I have no idea how this works ... I could not find 'Blank-Online.eu' on the net ( an awful lot of sites linked in the HTC Evo 3D CDMA fourms are dead, actually) and in Googling I found apks for Autostart, but after downloading and installing one ... nothing happened. Are you saying I should start a .txt file? I am not at all savy with Linux or anything like that ... I have tried the other methods suggested, including wiping the Davilik cache, and even reinstalling Revolution ... nope. It's a shame, though, as Revolution has otherwise been working great.
Quote:
Originally Posted by Crusoe86

Hey guys,

I've found a solution for the WiFi issue...
Ok... It is more like a workaroud, but I am sure, mike can make it perfect...

What I've done:

- create a file named "autostart.sh" in /data/opt/
- set the permission to let it execute
- install "Autostart (root)" (from blank-online.eu) from market
- reboot and see if it works for you


Content of "autostart.sh":

Code:
svc wifi disable
sleep 10
svc wifi enable
To check if the script works, stick the WiFi Widget on the homescreen.
It should disable and enable automatic after a few seconds.
Or only enable if your WiFi was off.

Try and report

21st February 2019, 03:28 AM |#72050  
Senior Member
Flag Selangor
Thanks Meter: 174
 
More
Quote:
Originally Posted by Baroness1984

I have no idea how this works ... I could not find 'Blank-Online.eu' on the net ( an awful lot of sites linked in the HTC Evo 3D CDMA fourms are dead, actually) and in Googling I found apks for Autostart, but after downloading and installing one ... nothing happened. Are you saying I should start a .txt file? I am not at all savy with Linux or anything like that ... I have tried the other methods suggested, including wiping the Davilik cache, and even reinstalling Revolution ... nope. It's a shame, though, as Revolution has otherwise been working great.

LOL this phone is legacy now.
21st February 2019, 07:28 PM |#72051  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
yes ... but in 3D!
Quote:
Originally Posted by adrianyujs

LOL this phone is legacy now.

It's old indeed, but has native digital, glasses free 3D!
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
android, arhd, awesome, custom, desire hd best rom, dhd, gingerbread, htc, mike1986, revolution, rom, script, sense, teaser, thank you

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes