FORUMS
Remove All Ads from XDA

E:Mount: Unable to find partition for path

14 posts
Thanks Meter: 1
 
By Nekrom4n, Junior Member on 1st January 2013, 01:19 PM
Post Reply Email Thread
For some reason I am not able to install any custom ROM's with TWRP 2.3.3 I transfer the files across to the root directory of my internal storage using ADB pusher but whenever I try and install a ROM I seem to get this error message

Quote:

E:Mount: Unable to find partition for path '/[email protected]_Edition_V02.zip'
Error flashing zip '/[email protected]_Edition_V02.zip'
Updating partition details..

Does anyone have any idea as to why this is happening, and how I can get around it?

I currently dont have a ROM installed on my TF300 due to me being an idiot, but I can use ADB, TWRP and fastboot so I should be able to sort this out.
 
 
1st January 2013, 04:00 PM |#2  
ejssje's Avatar
Member
Flag Norway
Thanks Meter: 10
 
More
Quote:
Originally Posted by Nekrom4n

For some reason I am not able to install any custom ROM's with TWRP 2.3.3 I transfer the files across to the root directory of my internal storage using ADB pusher but whenever I try and install a ROM I seem to get this error message



Does anyone have any idea as to why this is happening, and how I can get around it?

I currently dont have a ROM installed on my TF300 due to me being an idiot, but I can use ADB, TWRP and fastboot so I should be able to sort this out.

I can not remember,

Is the update a complete rom ??

If not,then install OC V.3 instead..
1st January 2013, 04:01 PM |#3  
ScottBroker's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 223
 
More
Quote:
Originally Posted by Nekrom4n

For some reason I am not able to install any custom ROM's with TWRP 2.3.3 I transfer the files across to the root directory of my internal storage using ADB pusher but whenever I try and install a ROM I seem to get this error message



Does anyone have any idea as to why this is happening, and how I can get around it?

I currently dont have a ROM installed on my TF300 due to me being an idiot, but I can use ADB, TWRP and fastboot so I should be able to sort this out.

Try Clockwork, this 4.2 is weird. I can do a backup in TWRP, but it cannot find what I placed on the sd card, so I have to use Clockwork for some reason....
The Following User Says Thank You to ScottBroker For This Useful Post: [ View ] Gift ScottBroker Ad-Free
1st January 2013, 06:02 PM |#4  
OP Junior Member
Flag Plymouth
Thanks Meter: 1
 
Donate to Me
More
Managed to sort it. For some reason TWRP didn't like installing from root, and changed to a sub directory and it works fine now. Installed paranoid android in the end

Sent from my Transformer Pad TF300T using XDA Premium HD app
The Following User Says Thank You to Nekrom4n For This Useful Post: [ View ] Gift Nekrom4n Ad-Free
4th January 2013, 07:30 PM |#5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Unhappy same issue
i have the same proble only im stalling from /mnt/sdcard not from root.
On htc one s3..........
have been withoutmy droid for weeks!
14th April 2014, 02:35 PM |#6  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
samo problem
I have the same issue but when i put the ROM in a folder it does not work.
I have a goophone i5 and i wiped my system have no OS on it only TWRP.
I need to install a new recovery can anyone help me i am a noob for this !

Thank you
15th April 2014, 03:36 PM |#7  
Senior Member
Flag FUXDA
Thanks Meter: 3,294
 
Donate to Me
More
What command are any of you using to push the file??

Thx Josh
15th April 2014, 05:59 PM |#8  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
problem
Quote:
Originally Posted by lj50036

What command are any of you using to push the file??

Thx Josh

i am trying to install a rom from the TWRP recovery .
i uploaded the file on the external SD card .
4th June 2014, 02:35 AM |#9  
thebritons's Avatar
Junior Member
Portland
Thanks Meter: 0
 
More
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by Nekrom4n

Managed to sort it. For some reason TWRP didn't like installing from root, and changed to a sub directory and it works fine now. Installed paranoid android in the end

Sent from my Transformer Pad TF300T using XDA Premium HD app

Thanks! As soon as I put the zips (PA4.4 + gapps) into my sdcard folder my nexus 7 was able to install w/ out fail.
6th June 2019, 03:45 PM |#10  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Nekrom4n

Managed to sort it. For some reason TWRP didn't like installing from root, and changed to a sub directory and it works fine now. Installed paranoid android in the end

Sent from my Transformer Pad TF300T using XDA Premium HD app

How did you changed to your root directory to sub directory
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes