FORUMS
Remove All Ads from XDA

[APP] Official ViPER4Android Audio Effects (FX v2.5.0.5) - New Features & 7.0 Support

4,134 posts
Thanks Meter: 14,603
 
By zhuhang, Recognized Contributor on 15th March 2013, 04:42 AM
Post Reply Email Thread
13th August 2019, 11:45 AM |#28071  
Senior Member
Thanks Meter: 77
 
More
Quote:
Originally Posted by xevolution

How can i run both fx and hifi together, i.e. viperfx+viperxhifi? I am not able to find any guide to do so, kindly help.

Run viper and jamesdsp together. Xhifi is rather old. James DSP does a better a job at HiFi files e.g 96 and above.
 
 
13th August 2019, 04:26 PM |#28072  
Senior Member
Flag Salisbury
Thanks Meter: 15
 
More
Hi guys I have issue with viper, whenever I flash ainur audio mode viper stops working and shows status abnormal any solution?
13th August 2019, 05:44 PM |#28073  
Senior Member
Thanks Meter: 187
 
More
Quote:
Originally Posted by maxkolonko123

Hi guys I have issue with viper, whenever I flash ainur audio mode viper stops working and shows status abnormal any solution?

What I do I install ainur audio mode and others, reboot and then I install viper
13th August 2019, 08:20 PM |#28074  
Senior Member
Flag Salisbury
Thanks Meter: 15
 
More
Ok so far all good with narsil + jamesdsp and viper 2.7 just one issue every single time I reboot phone and switch viper I need to tick attach audio effect and untick it got the processing Yes
13th August 2019, 08:31 PM |#28075  
Member
Thanks Meter: 7
 
More
Please who can help me make it to work on Huawei honor v10. I will be most grateful. I have magisk install on my device,root is working. But Viper keep tell me to install drivers. Please help.
14th August 2019, 03:11 AM |#28076  
Senior Member
Thanks Meter: 77
 
More
Quote:
Originally Posted by maxkolonko123

Hi guys I have issue with viper, whenever I flash ainur audio mode viper stops working and shows status abnormal any solution?

Stop using aniraudio

---------- Post added at 03:09 AM ---------- Previous post was at 03:08 AM ----------

Quote:
Originally Posted by jesbu

Please who can help me make it to work on Huawei honor v10. I will be most grateful. I have magisk install on my device,root is working. But Viper keep tell me to install drivers. Please help.

Get rid of stock Eq

---------- Post added at 03:10 AM ---------- Previous post was at 03:09 AM ----------

Quote:
Originally Posted by jesbu

Please who can help me make it to work on Huawei honor v10. I will be most grateful. I have magisk install on my device,root is working. But Viper keep tell me to install drivers. Please help.

Get rid of stock Eq

---------- Post added at 03:11 AM ---------- Previous post was at 03:10 AM ----------

[QUOTE=OGdroidster;80066931]Stop using aniraudio
14th August 2019, 05:18 AM |#28077  
Member
Thanks Meter: 7
 
More
[QUOTE=OGdroidster;80066931]Stop using aniraudio

---------- Post added at 03:09 AM ---------- Previous post was at 03:08 AM ----------


Get rid of stock Eq

---------- Post added at 03:10 AM ---------- Previous post was at 03:09 AM ----------


Get rid of stock Eq

---------- Post added at 03:11 AM ---------- Previous post was at 03:10 AM ----------

Quote:
Originally Posted by OGdroidster

Stop using aniraudio

Please how can I get it out? I have checked pri-app
App in system root could not find it.thanks
14th August 2019, 07:53 AM |#28078  
Senior Member
Thanks Meter: 77
 
More
[QUOTE=jesbu;80067315]
Quote:
Originally Posted by OGdroidster

Stop using aniraudio

---------- Post added at 03:09 AM ---------- Previous post was at 03:08 AM ----------


Get rid of stock Eq

---------- Post added at 03:10 AM ---------- Previous post was at 03:09 AM ----------


Get rid of stock Eq

---------- Post added at 03:11 AM ---------- Previous post was at 03:10 AM ----------



Please how can I get it out? I have checked pri-app
App in system root could not find it.thanks

Just go where the apk of the eq that came with the ROM and delete it then reboot that's it
14th August 2019, 09:14 AM |#28079  
Senior Member
Flag Sydney
Thanks Meter: 1,826
 
More
Quote:
Originally Posted by OGdroidster

Just go where the apk of the eq that came with the ROM and delete it then reboot that's it

Or freeze/hide it, so its unavailable to the system, but you do not have to re-delete it if you do a dirty flash.
14th August 2019, 09:42 AM |#28080  
Senior Member
Thanks Meter: 77
 
More
[QUOTE=DiamondJohn;80068134]
Quote:
Originally Posted by OGdroidster

Or freeze/hide it, so its unavailable to the system, but you do not have to re-delete it if you do a dirty flash.

Sometimes that does not not work but if it works for you more power to you. Plus it makes no sense to keep something around that's not being used.
14th August 2019, 12:33 PM |#28081  
Member
Thanks Meter: 7
 
More
[QUOTE=OGdroidster;80067785]
Quote:
Originally Posted by jesbu

Just go where the apk of the eq that came with the ROM and delete it then reboot that's it

Thanks but no apk EQ on my stock rom, honor view 10. Let me just be managing it for now. I appreciate
The Following User Says Thank You to jesbu For This Useful Post: [ View ] Gift jesbu Ad-Free
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
best settings, convolver, cure tech+, fx xhifi, irs impulse response sample, settings, viper4android v4a, virtual headphone surround engine+

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes