FORUMS
Remove All Ads from XDA

[Q] How To insert Image/Photo in a thread?

4 posts
Thanks Meter: 2
 
By fulzam, Junior Member on 17th October 2013, 10:38 AM
Post Reply Email Thread
18th July 2019, 05:47 PM |#31  
Quote:
Originally Posted by sadevelopers

I also am new, but I also have a problem adding images to my other post. I am using the website from my desktop and there is a button called "Insert Image". But when I click it, a small popup asks me for a URL to the image. There is no upload button. So I tried adding the URL of the image ("photonsoftware.epizy.com/images/screenshots/0.jpg") I have on my website, but it does not show up.

After adding the URL the dialog will add the following to my post:

Code:
{IMG}photonsoftware.epizy.com/images/screenshots/0.jpg{/IMG}  //{ } brackets are replaced with [ ] and http is added in front.
//The changes were made so that the form will ignore formatting it.
but after submitting, it does not show the images.
I will add the image in this post too, just below this text (if you cannot see it, you 'see' my point):
Image Description: 0.jpg should appear here


Am I doing something wrong, what is the correct way to upload or hyperlink a image?

Link not working for me either, you may need to use a different photo hosting site, or upload to XDA as an attachment.
See Manage Attachments in advanced post options




test




19th July 2019, 05:25 AM |#32  
xunholyx's Avatar
Recognized Contributor
Flag Vancouver
Thanks Meter: 5,080
 
More
Quote:
Originally Posted by sadevelopers

I also am new, but I also have a problem adding images to my other post. I am using the website from my desktop and there is a button called "Insert Image". But when I click it, a small popup asks me for a URL to the image. There is no upload button. So I tried adding the URL of the image ("photonsoftware.epizy.com/images/screenshots/0.jpg") I have on my website, but it does not show up.

After adding the URL the dialog will add the following to my post:

Code:
{IMG}photonsoftware.epizy.com/images/screenshots/0.jpg{/IMG}  //{ } brackets are replaced with [ ] and http is added in front.
//The changes were made so that the form will ignore formatting it.
but after submitting, it does not show the images.
I will add the image in this post too, just below this text (if you cannot see it, you 'see' my point):
Image Description: 0.jpg should appear here


Am I doing something wrong, what is the correct way to upload or hyperlink a image?

Assuming you are doing this on your PC (if you are doing it via mobile say so and I'll add further instructions)
Go to your photo online, then right click and select "open this image in a new tab"
Then copy that url, and use that.

EDIT: This method should work for any photos you want to upload from any site, including Google Photos
19th July 2019, 05:32 AM |#33  
Quote:
Originally Posted by xunholyx

I also am new, but I also have a problem adding images to my other post. I am using the website from my desktop and there is a button called "Insert Image". But when I click it, a small popup asks me for a URL to the image. There is no upload button. So I tried adding the URL of the image ("photonsoftware.epizy.com/images/screenshots/0.jpg") I have on my website, but it does not show up.

After adding the URL the dialog will add the following to my post:


Assuming you are doing this on your PC (if you are doing it via mobile say so and I'll add further instructions)
Go to your photo online, then right click and select "open this image in a new tab"
Then copy that url, and use that.

EDIT: This method should work for any photos you want to upload from any site, including Google Photos

yes, I tried that, didn't work

Sent from my Rockchip RK3288 Chromebook using XDA Labs
19th July 2019, 09:59 AM |#34  
Junior Member
Thanks Meter: 4
 
More
I also tried uploading it to XDA, but it also did not work. It seems like XDA parses the link to the photo so that it goes to a link on XDA self, and then redirects you to the original site with the image. However, when you open the parsed photo (by right clicking on the photo that does not appear and opening it in a new tab) then it redirects me to a cloudflare site, explaining that the site is down.

I have, however, just downloaded the mobile app, and I'll see if I have luck using it to upload the images instead of using the browser.
19th July 2019, 12:55 PM |#35  
Junior Member
Thanks Meter: 4
 
More
Nope, the mobile app also doesn't work, if I click the attachment icon and select a picture, it uploads but then gives a "bad request" error
4th November 2019, 03:23 AM |#36  
gwgantengloh's Avatar
Junior Member
In this lovely earth :)
Thanks Meter: 2
 
More
for newbie user, why cannot insert file or link?
4th November 2019, 03:30 AM |#37  
Quote:
Originally Posted by gwgantengloh

for newbie user, why cannot insert file or link?

Restricted till you have 10 posts, to limit spamming,

---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------

and
https://forum.xda-developers.com/sho...3&postcount=79
The Following 2 Users Say Thank You to sd_shadow For This Useful Post: [ View ] Gift sd_shadow Ad-Free
4th November 2019, 05:36 AM |#38  
gwgantengloh's Avatar
Junior Member
In this lovely earth :)
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by sd_shadow

Restricted till you have 10 posts, to limit spamming,

---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------

and
https://forum.xda-developers.com/sho...3&postcount=79

OK thanks for the info
4th November 2019, 01:22 PM |#39  
Quote:
Originally Posted by gwgantengloh

OK thanks for the info

You can PM links to other members

Sent from my mata using XDA Labs
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes