FORUMS

[Rom][V6.1][FastDream][Stock 4.2.2][SM-T310&SM-T311][Xetra Smooth][Fixed]

1,429 posts
Thanks Meter: 2,015
 
By mythi, Senior Member on 11th January 2014, 12:07 PM
Post Reply Email Thread
Thanhtho96
22nd July 2017, 04:28 PM |#241  
Guest
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by speckdeckel

I have them yet
Here is a link
https://www.file-upload.net/download...ab3_8.zip.html
If not allowed, please delete

So much thanks
26th July 2017, 11:17 PM |#242  
Senior Member
Thanks Meter: 6
 
More
hi using t310 after clean install wifi is not working . any fix will appreciate thanks
16th November 2017, 06:28 PM |#243  
magician369's Avatar
Senior Member
abu dhabi
Thanks Meter: 11
 
More
links are not working for me, if anybody has the rom, please reupload it. thanks in advance.
edite: I found the link above , it is working
5th January 2018, 03:42 PM |#244  
Phalanx7621's Avatar
Senior Member
Flag Bethany Beach, Delaware
Thanks Meter: 2,286
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by adiprince1

hi using t310 after clean install wifi is not working . any fix will appreciate thanks

Found the fix. Wipe Dalvik, then Cache, then flash this.
Quote:
Originally Posted by marincax

WiFi is not working. Fixed 2, SM-T310.
Install this archive. Make clean cache and dalvik cache. Restart. WiFi works.
https://mega.co.nz/#!MBABxJDT!IlJUGm...BFuYbCGtggRnBI

5th January 2018, 10:16 PM |#245  
DakiX's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 393
 
More
Do any here have a copy to upload on GDrive or MEGA? Dev Host is a piece of malware shitty crap website.
13th January 2018, 12:34 PM |#246  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Can someone reupload? File-upload.net stoppin my download everytime....
24th July 2018, 03:30 PM |#247  
speckdeckel's Avatar
Member
Thanks Meter: 10
 
More
i have no upload-acc
https://filehorst.de/d/ckfoqvia
8th August 2018, 11:13 AM |#248  
Senior Member
Flag Bydgoszcz
Thanks Meter: 18
 
More
Are there any issues in this rom ?
23rd August 2018, 08:19 AM |#249  
speckdeckel's Avatar
Member
Thanks Meter: 10
 
More
test it,not really
23rd March 2020, 01:33 PM |#250  
ankurcshah's Avatar
Senior Member
Flag Coimbatore
Thanks Meter: 65
 
More
After i reboot the t-310 the wifi glitch happens again and i have to flash the wifi fix, is there anyother work around?
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes