FORUMS

[APP][Root][OFFICIAL] AdAway v4.3.6 :: [2020-08-02]

633 posts
Thanks Meter: 6,521
 
Post Reply Email Thread
30th June 2020, 10:08 AM |#15031  
IronTechmonkey's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 9,298
 
More
Quote:
Originally Posted by djdelarosa25

I don't recall anyone being unreasonable. From what I've read, everyone seems to be constructive ¯\_(ツ)_/¯

This is true.

---------------------------------
@PerfectSlayer, If you've got reasons for the current layout and feel that it is immutable that is certainly your choice and is fair enough. Please don't take this feedback about the UI as some kind of complaint or attack on you or as a lack of appreciation of your efforts. The fact that JudgeDread11 chooses to see viable feedback of others as a lack of appreciation for you is unfortunate, and you are not being helped their falsely describing the feedback of others and attempting to squelch reasonable input. If you do reject the suggestions I hope that is because you reviewed them rather than a mis-description of them. As I said in an earlier post which got lost in the flow; even though I think there is room for improvement 5.0.5 was a nice jump forward. Thank you.
The Following 2 Users Say Thank You to IronTechmonkey For This Useful Post: [ View ] Gift IronTechmonkey Ad-Free
30th June 2020, 12:11 PM |#15032  
IronTechmonkey's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 9,298
 
More
Quote:
Originally Posted by PoochyX

..what is the adaway websever ...

Adaway has particularly good built-in help which covers webserver (among other things). In app: Show Help (button) > FAQ (tab) > "How do I use the webserver in Adaway?" (section).
30th June 2020, 12:51 PM |#15033  
zgfg's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,767
 
More
Guys, when you open AdAway 5.0.5, down on the bottom-right is link to GitHub.
Developer has asked that issues are mainly reported there - so report also UI issues there

Search through the open issues and check if the same or similar one is already opened and add your comments there

Of course, help to developer by providing screenshots, marking problematic elements on the screenshots and by verbose describing the issue
The Following 5 Users Say Thank You to zgfg For This Useful Post: [ View ] Gift zgfg Ad-Free
30th June 2020, 01:21 PM |#15034  
IronTechmonkey's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 9,298
 
More
Quote:
Originally Posted by zgfg

Guys, when you open AdAway 5.0.5, down on the bottom-right is link to GitHub.
Developer has asked that issues are mainly reported there - so report also UI issues there

Search through the open issues and check if the same or similar one is already opened and add your comments there

Of course, help to developer by providing screenshots, marking problematic elements on the screenshots and by verbose describing the issue

Point taken. Had I not been so late to test I would have reported it at git or added to the existing ticket. Thanks for the reminder. That being said, typically before something is considered an issue or feature request worth reporting at git there would be some discussion about it here, which in turn allows GitHub to focus on things the that are actually reported and prioritize issues over design suggestions. Thanks again.
The Following 2 Users Say Thank You to IronTechmonkey For This Useful Post: [ View ] Gift IronTechmonkey Ad-Free
1st July 2020, 05:55 PM |#15035  
hochoch's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 187
 
More
It looks like Quibi's casting function is being broken by adaway v5.0.5. When i turn it off it's fine, but will not work while blocking is active. Is there a way to determine what host file needs to be whitelisted to get it to work normally?

thanks!
1st July 2020, 11:31 PM |#15036  
Senior Member
Flag Philadelphia
Thanks Meter: 152
 
More
Using AdAway 5.0.5. Does anyone know what to uncheck to unblock the Amazon app? When opening the app, I get a "Uh oh something went wrong on our end". After disabling AdAway, Amazon works again.

But I don't want to disable AdAway.
The Following User Says Thank You to BeardKing For This Useful Post: [ View ] Gift BeardKing Ad-Free
2nd July 2020, 12:08 AM |#15037  
darkstar73's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 36
 
More
Quote:
Originally Posted by BeardKing

Using AdAway 5.0.5. Does anyone know what to uncheck to unblock the Amazon app? When opening the app, I get a "Uh oh something went wrong on our end". After disabling AdAway, Amazon works again.

But I don't want to disable AdAway.

Disable webserver
2nd July 2020, 12:13 AM |#15038  
Wolfcity's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 2,481
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by BeardKing

Using AdAway 5.0.5. Does anyone know what to uncheck to unblock the Amazon app? When opening the app, I get a "Uh oh something went wrong on our end". After disabling AdAway, Amazon works again.

But I don't want to disable AdAway.

If you're using Adaway on a rooted device:
First post -> wiki -> Log DNS.
https://github.com/AdAway/AdAway/wiki/LogDNS

Btw, if you use the search function you may find a list of hostnames to block for Amazon because the question has been asked several times.

Sent from my Moto G5 Plus using XDA Labs
The Following 5 Users Say Thank You to Wolfcity For This Useful Post: [ View ] Gift Wolfcity Ad-Free
2nd July 2020, 02:13 AM |#15039  
Senior Member
Flag Philadelphia
Thanks Meter: 152
 
More
Thanks. I... totally didn't know about this. I thought it was odd because 4.3.5 doesn't give me a problem.

Appreciate it.
2nd July 2020, 11:50 AM |#15040  
Junior Member
Thanks Meter: 4
 
More
I have a problem when trying to install AdAway 5.0.5. I always get an error (parsing error) during installation. AdAway 4.3.5 works without problems. Maybe the reason is, that i'm on Android 7 (i know, not the newest one)?
2nd July 2020, 12:09 PM |#15041  
zgfg's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,767
 
More
Quote:
Originally Posted by Rainman67

I have a problem when trying to install AdAway 5.0.5. I always get an error (parsing error) during installation. AdAway 4.3.5 works without problems. Maybe the reason is, that i'm on Android 7 (i know, not the newest one)?

See
Quote:
Originally Posted by sorewinner

Ah, that's why 5.02 won't parse: minSDKVersion=26
I'm on Nougat (which is 25).

The Following User Says Thank You to zgfg For This Useful Post: [ View ] Gift zgfg Ad-Free
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
ad block, adaway, adblock, adblocker, source

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes