FORUMS
Remove All Ads from XDA

Micromax A110 error S_DL_PMT_ERR_NO_SPACE(5069)

5 posts
Thanks Meter: 1
 
By google.man, Junior Member on 19th December 2013, 05:14 AM
Post Reply Email Thread
27th August 2014, 02:02 AM |#11  
Junior Member
Flag Batangas
Thanks Meter: 0
 
More
Same proble here
Quote:
Originally Posted by google.man

I need help regarding my A110. I had problem encryption unsucessful screen everytime i reebot and I cannot pass through it the phone kept on that screen even the reset button didn't worked.
So I decided to flash my phone with micromax official stocked image jb 1.11 with sp flash tool.
After the tool proceeded i got stuck at error:
BROM ERROR : S_DL_PMT_ERR_NO_SPACE (5069)

The phone is dead. I cannot see the charging LED even cannot start the phone but the phone is detected in sp flash tool and windows os. I think it is bricked

So any help ASAP would be appreciated.

Thanks

HI, i got the same problem here, i also got BROM ERROR : S_DL_PMT_ERR_NO_SPACE (5069) , is there any way that can fix this error?
 
 
2nd November 2014, 09:40 AM |#12  
FredCord's Avatar
Senior Member
Flag nueva ecija
Thanks Meter: 13
 
More
Unhappy
Dead boot and dead board
plugged and unplugged problem
8th December 2014, 06:17 PM |#13  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I have the same problem, someone has solved? Thanks.
Quote:
Originally Posted by aivenson11

HI, i got the same problem here, i also got BROM ERROR : S_DL_PMT_ERR_NO_SPACE (5069) , is there any way that can fix this error?

18th January 2015, 04:47 PM |#14  
Hovatek's Avatar
Senior Member
Flag Lagos
Thanks Meter: 39
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by google.man

I have downloaded the stock v2 today and tried it WITH DOWNLOAD OPTION still the same error. S_DL_PMT_ERR_NO_SPACE(5069)
When tried with firmware upgrade option i get this error: BROM ERROR : S_PART_NO_VALID_TABLE (1037)
I have tried this stock previously also..
Some more info about my device when I check the memory test in sp flash tool this is the output error : BROM ERROR : S_DA_SDMMC_WRITE_FAILED (3149)

THIS IS THE OUTPUT:
=============== Memory Detection Report ===============

Internal RAM:

Size = 0x00020000 (128KB)

External RAM:

Type = DRAM

Size = 0x20000000 (512MB/4096Mb)

NAND Flash:

ERROR: NAND Flash was not detected!

EMMC :

EMMC_PART_BOOT1 Size = 0x0000000000200000(2MB)
EMMC_PART_BOOT2 Size = 0x0000000000200000(2MB)
EMMC_PART_RPMB Size = 0x0000000000200000(2MB)
EMMC_PART_GP1 Size = 0x0000000000000000(0MB)
EMMC_PART_GP2 Size = 0x0000000000000000(0MB)
EMMC_PART_GP3 Size = 0x0000000000000000(0MB)
EMMC_PART_GP4 Size = 0x0000000000000000(0MB)
EMMC_PART_USER Size = 0x00000000E7000000(3696MB)

============ RAM Test ============

Data Bus Test :
[D0][D1][D2][D3][D4][D5][D6][D7][D8][D9][D10][D11][D12][D13][D14][D15]
OK!!

Address Bus Test :
[A1][A2][A3][A4][A5][A6][A7][A8][A9][A10][A11][A12][A13][A14][A15][A16][A17][A18][A19][A20][A21][A22][A23][A24][A25][A26][A27][A28]
OK!!

RAM Pattern Test :
Writing ...
0x44332211,
0xA5A5A5A5,
0xA5A5A500,
0xA500A500,
0xA5000000,
0x00000000,
0xFFFF0000,
0xFFFFFFFF,
OK!!

Increment/Decrement Test :
Writing ...
OK!!

============ NAND Test ============

SKIP! NAND Flash was not detected!

============ EMMC Test ============

EMMC Pattern Test(0x5A5A):

FAILED!!

experienced the same some time back. fixed it by flashing the stock backup from a brand new phone of that exact model
13th February 2015, 07:25 AM |#15  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
micromax a116 flash brom error pmt error no space
Dear sir,
I have seen your site and all appreciations.
I am flashing canvas 116 hd. All drivers etc are ok, formatting completes successfully, but on sp tool, before yellow progress bar, sp is giving brom error no space.
i have tried all different sp and different roms, but same error for all.
Kindly help for the same.
Thanks in advance.
26th May 2015, 09:59 AM |#16  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by google.man

Here are the screenshots of both the tools and the log of only sp flash tool is attached.
I have tried several roms but still the same error.

sir where can i download smartphone multi tool ?
10th August 2015, 10:02 AM |#17  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
S_DL_PMT_ERR_NO_SPACE (5069) on a116
Quote:
Originally Posted by aivenson11

HI, i got the same problem here, i also got BROM ERROR : S_DL_PMT_ERR_NO_SPACE (5069) , is there any way that can fix this error?

I am facing same problem with micromax a116 hd..i think i used full format and now i am getting this same error S_DL_PMT_ERR_NO_SPACE (5069).Can anyone please help me?
23rd November 2015, 07:52 AM |#18  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Micromax A110
Did anybody come up with any working solution regarding "error S_DL_PMT_ERR_NO_SPACE(5069)" in Micromax A110?

Thanks.
6th December 2015, 05:07 AM |#19  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Micromax A110 eMMC Corrupted or Partition Overlapped!
Did anybody come to know any way to overcome this error?
14th December 2015, 07:19 AM |#20  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Ali147852

Did anybody come up with any working solution regarding "error S_DL_PMT_ERR_NO_SPACE(5069)" in Micromax A110?

Thanks.

how to overcome this, any suggestion?
29th April 2016, 04:01 PM |#21  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
i too tried format firmware upgrade download changed tool changed rom still problem no solved
i think its emmc problem
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes