FORUMS
Remove All Ads from XDA

[ROM] [GSM] CM7 Gingerbread Beta 2012-02-19

561 posts
Thanks Meter: 425
 
By Technomancer, Retired Recognized Developer on 28th January 2011, 12:00 AM
Post Reply Email Thread
7th November 2011, 09:51 PM |#2211  
tmax07's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 10
 
More
info
I do not understand why google maps does not work !!!!!
Maybe what or how to install google maps does not work on cyanogem ?????
The Following User Says Thank You to tmax07 For This Useful Post: [ View ] Gift tmax07 Ad-Free
 
 
7th November 2011, 11:50 PM |#2212  
Technomancer's Avatar
OP Retired Recognized Developer
Flag SF Bay Area
Thanks Meter: 425
 
More
@rxprenegade
deleting wpa_supplicant.conf deletes all you stored accesspoints so you have to set up your wifi connections after the reboot.
8th November 2011, 01:08 AM |#2213  
rxprenegade's Avatar
Member
Flag martinique French West Indies
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by Technomancer

@rxprenegade
deleting wpa_supplicant.conf deletes all you stored accesspoints so you have to set up your wifi connections after the reboot.

Thank you for your answer. I understand that the wifi connection set up disappeared after deleting the file. However, it is with the synchronisation of my google account that I have problems. (as on the last screenshot), these set ups become false. All my contacts are stored with google. I've not yet tried with the calendar but I am almost certain that this does not occur. an idea?


Edit : It seems that deleting this file prevents synchronization with google.
calendar synchronization (via google account) does not work.
Like tmax07, Google maps does not work .
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	screenshot-1320702075334.jpg
Views:	205
Size:	16.7 KB
ID:	775554  
8th November 2011, 01:20 AM |#2214  
Technomancer's Avatar
OP Retired Recognized Developer
Flag SF Bay Area
Thanks Meter: 425
 
More
Quote:
Originally Posted by rxprenegade

Thank you for your answer. I understand that the wifi connection set up disappeared after deleting the file. However, it is with the synchronisation of my google account that I have problems. (as on the last screenshot), these set ups become false. All my contacts are stored with google. I've not yet tried with the calendar but I am almost certain that this does not occur. an idea?

Look at your screenshot, both wifi and cellular connection are not connected, so no wonder it cannot connect. Setup your wifi and verify it works with a browser first,.
8th November 2011, 01:35 AM |#2215  
rxprenegade's Avatar
Member
Flag martinique French West Indies
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by Technomancer

Look at your screenshot, both wifi and cellular connection are not connected, so no wonder it cannot connect. Setup your wifi and verify it works with a browser first,.

my wifi connection works correctly. And I can browse the internet as well as all my applications normally. Exept on those which are need a google account synchronization .
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	screenshot-1320717119124.jpg
Views:	186
Size:	13.4 KB
ID:	775601  
8th November 2011, 02:23 AM |#2216  
Technomancer's Avatar
OP Retired Recognized Developer
Flag SF Bay Area
Thanks Meter: 425
 
More
Quote:
Originally Posted by rxprenegade

my wifi connection works correctly. And I can browse the internet as well as all my applications normally. Exept on those which are need a google account synchronization .

Well, most certainly deleting wpa_supplicant.conf doesn't have anything else to do with Goofle sync, except for wifi providing internet connectivity. The message you see looks to me like there is no connection to Goofle servers.

Maybe try deleting data for different google components.
8th November 2011, 03:06 AM |#2217  
rxprenegade's Avatar
Member
Flag martinique French West Indies
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by Technomancer

...
Maybe try deleting data for different google components.

can you be more specific please ?
8th November 2011, 03:36 AM |#2218  
Member
Thanks Meter: 1
 
More
To get back Wifi connection, wipe the Dalvick cache in CWM advanced tab...
First time I can help someone! Feels good!
The Following User Says Thank You to deromedi For This Useful Post: [ View ] Gift deromedi Ad-Free
8th November 2011, 11:10 AM |#2219  
dizgustipated's Avatar
Senior Member
on Magrathea
Thanks Meter: 1,178
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by TheGrammarFreak

If Tech's correct (and I trust that he is) can you make a version with the default LCD voltage Diz? Chrz



Eventually, I can if any issues arrive.
This is just a test run.
But I preferr un-biased test reports from the released kernel.
I am a VERY VERY VERY heavy video and game user and on my end, (also humbertos and Ronis have these settings) with no issues. Hunbertos is set at a whopping 2.1!
And haven't seen any "color wash" or any other adverse affects, yet.
The Following User Says Thank You to dizgustipated For This Useful Post: [ View ] Gift dizgustipated Ad-Free
8th November 2011, 11:24 AM |#2220  
andnej's Avatar
Senior Member
Flag Jakarta
Thanks Meter: 12
 
More
i just applied the needed action to reenable wifi
- the wpa supplicant will not appear without root explorer, deleted
- wipe dalvik cache afterwards and cache as well

thats all folks, wifi works !
8th November 2011, 01:14 PM |#2221  
Hybridesque's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 28
 
More
Quote:
Originally Posted by dizgustipated

Eventually, I can if any issues arrive.
This is just a test run.
But I preferr un-biased test reports from the released kernel.
I am a VERY VERY VERY heavy video and game user and on my end, (also humbertos and Ronis have these settings) with no issues. Hunbertos is set at a whopping 2.1!
And haven't seen any "color wash" or any other adverse affects, yet.

Had any issues using YouTube? Get a lot of it pausing, not pulling the data down, yet it's fine on my cm7 sgs..

Sent from my GT-I9000 using XDA App
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes