FORUMS
Remove All Ads from XDA

[ROM][4.2.2][JDQ39E][RC8.5] Unofficial CyanogenMod 10.1 RC Builds

2,574 posts
Thanks Meter: 13,035
 
By PecanCM, Inactive Recognized Developer on 18th December 2012, 08:35 PM
Post Reply Email Thread
29th December 2012, 04:55 AM |#111  
PecanCM's Avatar
OP Inactive Recognized Developer
Thanks Meter: 13,035
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by djnand

Ya, for stock browser, I think this can be by low RAM cuz on Beta1 stock browser working fine (No White Blank again)



Sent from my LG-P350 using xda premium

so you mean beta 1 have good ram ? I can't find diff in ram
29th December 2012, 07:03 AM |#112  
Nethojs29's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 25
 
More
My phone gets freezed on the setup wizard after flashing gapps, am I missing something or what is going on?

Before flashing gapps on my test if the rom boots everything was smooth and fast

Sent from my Telechips M805S TCC892x NAND V7 Board using xda app-developers app
29th December 2012, 08:48 AM |#113  
djnand's Avatar
Senior Member
Flag Jakarta - Solo (Indonesia), Akihabara (Japan)
Thanks Meter: 41
 
More
Quote:
Originally Posted by PecanCM

so you mean beta 1 have good ram ? I can't find diff in ram

No, for RAM it same with before... but with Titanium and root explore, I'd delete some default apps and I'd test stock browser without flashing gapps... maybe some effect on Alpha 4 if I'd delete some default apps

Quote:
Originally Posted by Nethojs29

My phone gets freezed on the setup wizard after flashing gapps, am I missing something or what is going on?

Before flashing gapps on my test if the rom boots everything was smooth and fast

Sent from my Telechips M805S TCC892x NAND V7 Board using xda app-developers app

I don't have problem like that on Beta 1, but on Alpha 3, I have same problem (Freeze not fc) and it solved after I'd restart my phone...

Sent from my LG-P350 using xda premium
29th December 2012, 09:46 AM |#114  
Nethojs29's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 25
 
More
It already finish setup wizard, but now is slow, wifi and charging isn't woking

Sent from my Telechips M805S TCC892x NAND V7 Board using xda app-developers app
29th December 2012, 12:14 PM |#115  
PecanCM's Avatar
OP Inactive Recognized Developer
Thanks Meter: 13,035
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Nethojs29

It already finish setup wizard, but now is slow, wifi and charging isn't woking

Sent from my Telechips M805S TCC892x NAND V7 Board using xda app-developers app

charging is works fine in my phone without problema and what problem with wifi ?
29th December 2012, 12:47 PM |#116  
djnand's Avatar
Senior Member
Flag Jakarta - Solo (Indonesia), Akihabara (Japan)
Thanks Meter: 41
 
More
Quote:
Originally Posted by Nethojs29

It already finish setup wizard, but now is slow, wifi and charging isn't woking

Sent from my Telechips M805S TCC892x NAND V7 Board using xda app-developers app

Wifi is working fine for me, I can search network and connect it. And normally too for charging, but I don't know with offline charging...

Sent from my LG-P350 using xda premium
The Following User Says Thank You to djnand For This Useful Post: [ View ] Gift djnand Ad-Free
29th December 2012, 07:18 PM |#117  
PecanCM's Avatar
OP Inactive Recognized Developer
Thanks Meter: 13,035
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by djnand

Wifi is working fine for me, I can search network and connect it. And normally too for charging, but I don't know with offline charging...

Sent from my LG-P350 using xda premium

if he mean offline charging then offline charging removed from cm9, it's very buggy so i removed offline charging support
The Following 2 Users Say Thank You to PecanCM For This Useful Post: [ View ] Gift PecanCM Ad-Free
29th December 2012, 07:21 PM |#118  
PecanCM's Avatar
OP Inactive Recognized Developer
Thanks Meter: 13,035
 
Donate to Me
More
Claudio Scotti from facebook found a tiny gaaps for cm10.1
link : http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2071899
this gapps are just 8 mb in size
The Following 3 Users Say Thank You to PecanCM For This Useful Post: [ View ] Gift PecanCM Ad-Free
29th December 2012, 11:25 PM |#119  
Nethojs29's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 25
 
More
Quote:
Originally Posted by PecanCM

Claudio Scotti from facebook found a tiny gaaps for cm10.1
link : http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2071899
this gapps are just 8 mb in size

Nice, Will try this and hope everything keeps smooth like before flashing gapps
30th December 2012, 07:59 AM |#120  
zloduheg's Avatar
Senior Member
Flag Kragujevac
Thanks Meter: 21
 
More
Its still very slow after flashing gaaps.
I believe it has nothing to do with the size of the gaaps but the fact that gaaps adds background processes that slow it down.
Anyhow i'm fiddling with it gonna limit some processes and see how i behaves.
30th December 2012, 10:13 AM |#121  
zloduheg's Avatar
Senior Member
Flag Kragujevac
Thanks Meter: 21
 
More
cpu set min600 max 710 no FC at all..
Governor set as Performance and then the slow sluggish response was minimal, but still present.
After i flashed gapps and connected with my google account it restored all apps i downloaded on previous ICS i had installe
this didnt happen at all on GB i like it.
After 30 minutes playing around with the phone the it started to report no external storage and couldnt mount SD card.
I shut down phone, connected it to the pc, it turned on and once booted it showed usb mass storage screen and there it blocked, hanged.
it is in this state now so ill test some more and write a follow up.
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
android 4.2 for lg optimus me, custom rom for lg optimus me, cyanogenmod 10.1, cyanogenmod 10.1 for lg optimus me, jellybean for lg optimus me, lg p350, p350

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes