FORUMS
Remove All Ads from XDA

[APP]Galaxy Toolbox - Network unlock, custom bin reset v1.22 GA

848 posts
Thanks Meter: 2,971
 
By Doky73, Senior Member on 11th May 2012, 04:32 AM
Post Reply Email Thread
5th July 2012, 06:46 PM |#171  
Junior Member
Flag Opatija
Thanks Meter: 0
 
More
Thank you Doky,i`ve unlocked GT-S5570I (t-mobile) and GT-S5360 (VIP).
It was a peace of cake.Your tool is great and you are great too.
 
 
6th July 2012, 09:06 AM |#172  
Megamanwwh's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hello to @ all,

i have a small problem. I have a SGY 5369 and a Simlock, now i want to unlock it for Mountainbiketrips and my T-Mobile Card. But i've forgotten my pin and don't have Market access, can some give me the *.APK?



EDIT: Now i've installed the APK and the Phone restarts again and again, please help me, it only restarts if the SIM ist insert...
6th July 2012, 07:23 PM |#173  
RangerCrew89's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 24
 
More
pls help
how to reset count bin SGM2 S6500 ? my count bin hav 63 now ... pls i hav try galaxy toolsbox its cant work ..still hav 63 now
6th July 2012, 11:14 PM |#174  
Doky73's Avatar
OP Senior Member
Flag near to Budapest
Thanks Meter: 2,971
 
More
Quote:
Originally Posted by Megamanwwh

Now i've installed the APK and the Phone restarts again and again, please help me, it only restarts if the SIM ist insert...

I think it's not connected to Galaxy Toolbox. Maybe you did something else too...


Sent from my SGSII using Tapatalk 2 & Swype
6th July 2012, 11:23 PM |#175  
Doky73's Avatar
OP Senior Member
Flag near to Budapest
Thanks Meter: 2,971
 
More
Quote:
Originally Posted by RangerCrew89

how to reset count bin SGM2 S6500 ? my count bin hav 63 now ... pls i hav try galaxy toolsbox its cant work ..still hav 63 now

SGM2 isn't supported.
If you perform a dump by Chainfire's Mobile Odin I'll check what can I do.

Sent from my SGSII using Tapatalk 2 & Swype
The Following User Says Thank You to Doky73 For This Useful Post: [ View ] Gift Doky73 Ad-Free
7th July 2012, 08:22 AM |#176  
RangerCrew89's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 24
 
More
Quote:
Originally Posted by Doky73

SGM2 isn't supported.
If you perform a dump by Chainfire's Mobile Odin I'll check what can I do.

Sent from my SGSII using Tapatalk 2 & Swype

Ok if u successful to find it ...pls pm me ok thanks verry much..... :thumbup:
:thumbup:
Sent from my GT-S6500D using xda premium
7th July 2012, 10:47 AM |#177  
RangerCrew89's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 24
 
More
Its not support -,-" hav others way to zero count bin sgm2 ???


Sent from my GT-S6500D using xda premium
7th July 2012, 11:43 AM |#178  
Doky73's Avatar
OP Senior Member
Flag near to Budapest
Thanks Meter: 2,971
 
More
Quote:
Originally Posted by RangerCrew89

Its not support -,-" hav others way to zero count bin sgm2 ???


Sent from my GT-S6500D using xda premium

did you read it carefully?

Not supported, therefore the only option is to make a dump file. That's what I'm asking for.

If you need my help, please read what I wrote!
The Following User Says Thank You to Doky73 For This Useful Post: [ View ] Gift Doky73 Ad-Free
7th July 2012, 12:15 PM |#179  
sgyd12's Avatar
Senior Member
Flag Bengkalis - Riau - Indonesia
Thanks Meter: 354
 
More
Quote:
Originally Posted by RangerCrew89

Its not support -,-" hav others way to zero count bin sgm2
Sent from my GT-S6500D using xda premium

Hi you must make dump file using mobile odin!
Sent ur dump file to Mr.Doky73

Sent from my GT-S6102 using xda premium
The Following User Says Thank You to sgyd12 For This Useful Post: [ View ] Gift sgyd12 Ad-Free
7th July 2012, 03:04 PM |#180  
RangerCrew89's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 24
 
More
Quote:
Originally Posted by sgyd12

Hi you must make dump file using mobile odin!
Sent ur dump file to Mr.Doky73

Sent from my GT-S6102 using xda premium

I had dump but still cant use it... Any ways to reset count bin???

Sent from my GT-S6500D using xda premium
7th July 2012, 03:52 PM |#181  
sgyd12's Avatar
Senior Member
Flag Bengkalis - Riau - Indonesia
Thanks Meter: 354
 
More
Quote:
Originally Posted by RangerCrew89

I had dump but still cant use it... Any ways to reset count bin???

Sent from my GT-S6500D using xda premium


Sent ur dump file to Mr.Doky73
You can ask for help to him..

Sent from my GT-S6102 using xda premium
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
custom binary counter, openline, reset custom bin counter, s5360, simlock, unlock

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes