FORUMS
Remove All Ads from XDA

[KERNEL][GPL] Vengeance [1.38][3/5]

1,000 posts
Thanks Meter: 3,488
 
By rachitrawat, Inactive Recognized Developer on 13th January 2013, 11:32 AM
Post Reply Email Thread
13th February 2013, 10:32 PM |#291  
scuba4436's Avatar
Member
Thanks Meter: 16
 
More
AW: [KERNEL][ICS] Vengeance [ARC/S/PRO][1.31][11/02/13]
Runs smooth together with Xperia T V 6.9.1 ROM on my LT15i.

Can you update busybox to the actual version in the next version of this kernel, please?

Sent from my Sony Xperia™ Arc with the xda premium app.
The Following User Says Thank You to scuba4436 For This Useful Post: [ View ] Gift scuba4436 Ad-Free
14th February 2013, 03:26 AM |#292  
Senior Member
Thanks Meter: 121
 
More
report: run with smassassv2/sio at 1.7ghz, it's freezed and reboot when I was playing Temple Run 2. 1.7ghz may be unstable
14th February 2013, 06:22 AM |#293  
Member
Thanks Meter: 6
 
More
Quote:
Originally Posted by fearless139

report: run with smassassv2/sio at 1.7ghz, it's freezed and reboot when I was playing Temple Run 2. 1.7ghz may be unstable

Played TRun2 @1.7 GHz w/ondemandx, smartass2, interactivex all sio - no issues.

Arc S Stock ROM w/some MODs.

When kernel allowed 2.0Ghz, only rebooted at 1.9 GHz+ usually using smartass2. Reboots were rare.
14th February 2013, 10:21 AM |#294  
theelle's Avatar
Senior Member
Flag Avellino
Thanks Meter: 85
 
More
Quote:
Originally Posted by rod555

with wifi actived drain battery, KTG always better

not for me, boot smooth!

battery drain????
14th February 2013, 12:51 PM |#295  
Senior Member
Thanks Meter: 121
 
More
Re: [KERNEL][ICS] Vengeance [ARC/S/PRO][1.31][11/02/13]
Quote:
Originally Posted by rgs001

Played TRun2 @1.7 GHz w/ondemandx, smartass2, interactivex all sio - no issues.

Arc S Stock ROM w/some MODs.

When kernel allowed 2.0Ghz, only rebooted at 1.9 GHz+ usually using smartass2. Reboots were rare.

It's rare for me too. But now I lost all save game of temple run
I'm using stock 1.13 Rom ported by jader

Sent from my LT18i using Tapatalk 2
14th February 2013, 07:27 PM |#296  
Senior Member
Thanks Meter: 69
 
More
AW: [KERNEL][ICS] Vengeance [ARC/S/PRO][1.31][11/02/13]
Applications Force Closed on that Kernel.

Games i tried :
Batman
Gangstar Rio

After a certain time, the game's closing and I'm back on my home screen

I'll try to clear some stuff now and will report again


Edit: problem fixed after rebooting twice + clearing dalvik cache aswell as cache

Good graphics, though experiencing minor laggs at both of the games @1.3 GHz ondemand/deadline...

Despite that, nice battery and quite good WiFi, too

Edit 2: Problem appeared again recently after 40 min of gaming. Sad, since the performance overall was JUST great! Until that point.

that message was sent by Xperia Arc S @ViperXPERIANce Rom
15th February 2013, 12:59 AM |#297  
theelle's Avatar
Senior Member
Flag Avellino
Thanks Meter: 85
 
More
hi did you try tethering wifi? seems have a problem... after few minutes, the connection is down (but not the tethering, only data transfer are out). i'm on uhd 2.0.3...

someone who confirm that?
15th February 2013, 01:43 PM |#298  
Senior Member
Thanks Meter: 88
 
More
Wi-Fi modules does not work with anzu 1.31

I've downloaded modules.zip, can anyone give me an alternative link or a way to fix it?
Thanks in regards
15th February 2013, 01:54 PM |#299  
OP Inactive Recognized Developer
Thanks Meter: 3,488
 
More
Re: [KERNEL][ICS] Vengeance [ARC/S/PRO][1.31][11/02/13]
Quote:
Originally Posted by Retrosid

Wi-Fi modules does not work with anzu 1.31

I've downloaded modules.zip, can anyone give me an alternative link or a way to fix it?
Thanks in regards

Most possibly bad download. Redownload it and try.
15th February 2013, 02:07 PM |#300  
Senior Member
Thanks Meter: 88
 
More
Quote:
Originally Posted by Rachit Rawat

Most possibly bad download. Redownload it and try.

I've re-downloaded the files thrice, tried cleaning cache and dalvik but still nothing
15th February 2013, 04:50 PM |#301  
theelle's Avatar
Senior Member
Flag Avellino
Thanks Meter: 85
 
More
Quote:
Originally Posted by Retrosid

I've re-downloaded the files thrice, tried cleaning cache and dalvik but still nothing

me working fine! Did you flash modules on .587 modules stock?
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes