FORUMS
Remove All Ads from XDA

 View Poll Results: Was this information usefull?

Yes
 
10 Vote(s)
76.92%
No
 
3 Vote(s)
23.08%

Video Telephony Cab for Htc Touch Pro

10 posts
Thanks Meter: 0
 
By krisrulz, Junior Member on 30th August 2009, 01:46 PM
Post Reply Email Thread
6th September 2009, 07:48 PM |#11  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
3g dialer
The problem with this cab is that I'm having difficulty in making voice calls from my contact tab. Also, the front dialer interface is invisible..meaning that it doesn't show my call history..

Energy rom comes with a 3g dialer you say... I'm off looking at Energy rom now...
 
 
7th September 2009, 05:02 PM |#12  
Member
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by rlanzairi

The problem with this cab is that I'm having difficulty in making voice calls from my contact tab. Also, the front dialer interface is invisible..meaning that it doesn't show my call history..

Energy rom comes with a 3g dialer you say... I'm off looking at Energy rom now...

Energy rom had a video caling option in the standard RD rom but he dont have it anymore becaus i have installed yesterday the new releas from energy and its not in the video caling :S
10th September 2009, 09:23 AM |#13  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Cool
Quote:
Originally Posted by cikoone

Energy rom had a video caling option in the standard RD rom but he dont have it anymore becaus i have installed yesterday the new releas from energy and its not in the video caling :S

Hmmm yes... thats where these cabs come in handy to enable 3g Calls
10th October 2009, 04:34 PM |#14  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by cikoone

Energy rom had a video caling option in the standard RD rom but he dont have it anymore becaus i have installed yesterday the new releas from energy and its not in the video caling :S

Pls sumone fix this!!!
9th March 2010, 05:49 AM |#15  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
get to work without the cam on front.. pls
10th March 2010, 07:42 AM |#16  
yassero's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 12
 
More
It turned my taskbar icons to white but I re-installed my taskbar theme & got fixed. The dialer itself has changed & video call appeared on the left bottom, however all my contacts & call history are not showing & smart dialing has stopped operating.
14th July 2010, 06:37 PM |#17  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
is there any way I can make it work for one camara ?
Hey folks,

I am having US Fuze, with only one camera.
Is there any way I can make it work with my fuze ? any registery tweak ?
3rd August 2010, 11:16 AM |#18  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
can this .cab to work on HTC HD2?
thanks

edit: only HTC 3G Video Telephony cab
14th November 2010, 09:17 PM |#19  
haninatoon's Avatar
Senior Member
Montreal
Thanks Meter: 104
 
More
HTC Touch 3G?
WHAT ABOUT HTC touch 3G?
13th January 2011, 10:08 AM |#20  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
HTC Touch Pro 2....WM 6.5 sprint...
Does this cab work to get the video calls working...

If not,,, What is everyone using for the Touch Pro 2?
Pleeeze help... Im sure this issue needs a fresh updated answer for alot of people...
Thanks in advance..
20th January 2011, 07:24 AM |#21  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Unhappy Video Telephony Cab for Htc Touch Pro Not Function
Hey guys, thanks for the cab, i have installed it in my TP but still can't make a video call. i don't know what is the problem and how to solve it. did anyone hv an ideal or advice to make it working in my TP???
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
3g calls, video call, video conference, video telephony

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes