FORUMS
Remove All Ads from XDA

Samsung S6102 Duos - back button problem

32 posts
Thanks Meter: 6
 
By init3, Member on 22nd April 2012, 07:51 PM
Post Reply Email Thread
12th May 2012, 03:23 AM |#11  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
its not responding due to lagging.

Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2
 
 
12th May 2012, 03:43 AM |#12  
Nar1990's Avatar
Member
Thanks Meter: 1
 
More
sometimes it just because of oil/dust accumulated on the back button screen area, happens on mine most of the time, just try cleaning your screen every now and then
15th May 2012, 02:11 AM |#13  
jzrebel01's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 4
 
More
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1463510


try it..
The Following User Says Thank You to jzrebel01 For This Useful Post: [ View ] Gift jzrebel01 Ad-Free
15th May 2012, 08:13 AM |#14  
manoranjan2050's Avatar
Senior Member
Flag JAGATSINGHPUR
Thanks Meter: 1,425
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jzrebel01

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1463510


try it..

Thanks........ Go for try may be work.....for me...

Sent from my GT-S6102 using xda premium
15th May 2012, 10:06 AM |#15  
Senior Member
Thanks Meter: 257
 
More
I also have the same problem with mine, and it's been happening since the very first day, with and without screen protector. Looks like the button works best if you touch on its upper left side and not on the middle. Looks like a desing flaw to me.
23rd May 2012, 12:28 AM |#16  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
I've added vibrate to back & menu button. It vibrate when you touch it. Now i know if it is responding or not.

Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2
23rd May 2012, 07:32 AM |#17  
Member
Flag Lahore
Thanks Meter: 4
 
More
I can also confirm lagging on back key. I just got my brand new (secondary) phone Galaxy Y Duos and I found this lag is annoying. Is there any solution available for this ?
24th May 2012, 05:06 PM |#18  
Junior Member
Thanks Meter: 5
 
More
in my opinion, this problem belong to hard ware
27th May 2012, 03:34 AM |#19  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
i ported techno duos custom rom to mine sgy and its much better than stock. more responsive and faster.



Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2
27th May 2012, 05:57 AM |#20  
Member
Flag Lahore
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by andshm

i ported techno duos custom rom to mine sgy and its much better than stock. more responsive and faster.



Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2

Where i can get this rom for my duos?

Sent from my GT-P1000 using Tapatalk 2
27th May 2012, 09:33 AM |#21  
manoranjan2050's Avatar
Senior Member
Flag JAGATSINGHPUR
Thanks Meter: 1,425
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by xpresservers

Where i can get this rom for my duos?

Sent from my GT-P1000 using Tapatalk 2

If u need custom rom .........

Vusut link

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1652866

[ Custom ROM + Kernel ] TechnoDUOS For Galaxy Y Duos GT-S6102 [ Version 1.1 ]

.............................

If u need stock osin flashable Rom check my sig ...........

Sent from my GT-S6102 using xda premium
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes