FORUMS

[Build Guide][Flo/Deb] - Pure AOSP 6.0.0_r1

29,123 posts
Thanks Meter: 66,526
 
By Scott, Retired Recognized Developer on 7th October 2013, 11:43 PM
Post Reply Email Thread
9th November 2014, 05:36 AM |#991  
freakzapster's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 347
 
More
Scott Why My Recovery Is Getting Wired In Every Step Like I Flashed Rom Recovery gone Then Flashed Gapps Again Recovery Gone ???


WHY ???
9th November 2014, 05:43 AM |#992  
Scott's Avatar
OP Retired Recognized Developer
Flag Fargo
Thanks Meter: 66,526
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by hhairplane

Thank you for all that you are doing. No need to apologize. It was untested, so you wouldn't have known. Hopefully not to much trouble for you.

Also don't forget to hit thanks in the original post. Scott here has been working super hard, and it takes less than 2 seconds..., but means a lot...

A new will be up in about 7 more minutes. It actually took less time to compile than it does to upload. It was still fresh on my HD. I'll post again when its up.

Quote:
Originally Posted by bmccoy11

After struggling to get Google Play Services working on build 3, I finally realized build 4 was up... And pretty much everything works great now! One suggestion, could you change the device name to Nexus 7 instead of AOSP on Flo? As other users have said, it's causing compatibility issues in some apps.

How did you get build 3? I pulled it in less than an hour because GApps was not working, lol

Quote:
Originally Posted by freakzapster

Scott Why My Recovery Is Getting Wired In Every Step Like I Flashed Rom Recovery gone Then Flashed Gapps Again Recovery Gone ???


WHY ???

Impossible I tell you!

If you flash build 4, there are lines in the script that delete the stock recovery.

Maybe you should try this, same thing I told those other two guys, revert to preview image 3 then recovery of choice and then flash ROM.

BTW: Are you SURE you are flashing build 4. Its the Build I spent 12 hours on trying to figure out how to stop that from happening.
9th November 2014, 05:45 AM |#993  
bmccoy11's Avatar
Senior Member
Flag Seattle, WA
Thanks Meter: 80
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by scrosler

How did you get build 3? I pulled it in less than an hour because GApps was not working, lol

Whoops, I meant to say build 2...
9th November 2014, 05:49 AM |#994  
Scott's Avatar
OP Retired Recognized Developer
Flag Fargo
Thanks Meter: 66,526
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by bmccoy11

Whoops, I meant to say build 2... And yes, I'm sure I'm running build 4.

Strange. If you continue to have any issues like that make sure you flashed: https://s.basketbuild.com/filedl/gap...107-signed.zip


Thats the specific 1 from that thread and it was perfect for me.


Also try the factory restore method I noted above if all else fails.
9th November 2014, 05:53 AM |#995  
bmccoy11's Avatar
Senior Member
Flag Seattle, WA
Thanks Meter: 80
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by scrosler

Strange. If you continue to have any issues like that make sure you flashed: https://s.basketbuild.com/filedl/gap...107-signed.zip


Thats the specific 1 from that thread and it was perfect for me.


Also try the factory restore method I noted above if all else fails.

I'm not having issues Gapps anymore in build 4, but it looks like Basketbuild's Gapps have some weird signature issues so I can't update them without them failing the signature check...
9th November 2014, 05:54 AM |#996  
freakzapster's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 347
 
More
Quote:
Originally Posted by scrosler

A new will be up in about 7 more minutes. It actually took less time to compile than it does to upload. It was still fresh on my HD. I'll post again when its up.


How did you get build 3? I pulled it in less than an hour because GApps was not working, lol



Impossible I tell you!

If you flash build 4, there are lines in the script that delete the stock recovery.

Maybe you should try this, same thing I told those other two guys, revert to preview image 3 then recovery of choice and then flash ROM.

BTW: Are you SURE you are flashing build 4. Its the Build I spent 12 hours on trying to figure out how to stop that from happening.

I'm 100 % sure I've flashed latest build V4

But if I flash factory images I'll loose my data
😢😢😢😢😢😢

See one flashed this built only.

Sent from my Nexus 7
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1415512444047.jpg
Views:	488
Size:	32.4 KB
ID:	3006309  
9th November 2014, 05:56 AM |#997  
Scott's Avatar
OP Retired Recognized Developer
Flag Fargo
Thanks Meter: 66,526
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by freakzapster

I'm 100 % sure I've flashed latest build V4

But if I flash factory images I'll loose my data
😢😢😢😢😢😢

See one flashed this built only.

Sent from my Nexus 7

Something is freaky with your device then. I know for a fact the ROM deletes the stock recovery before it even boots up.

IDK man, thats wierd!
9th November 2014, 05:56 AM |#998  
Scott's Avatar
OP Retired Recognized Developer
Flag Fargo
Thanks Meter: 66,526
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by bmccoy11

I'm not having issues Gapps anymore in build 4, but it looks like Basketbuild's Gapps have some weird signature issues so I can't update them without them failing the signature check...

Blah, my ROM will fail Sig check. I turn that off. Its not like it means anything.
9th November 2014, 05:56 AM |#999  
Scott's Avatar
OP Retired Recognized Developer
Flag Fargo
Thanks Meter: 66,526
 
Donate to Me
More
Deb Build for has been reposted!
The Following 4 Users Say Thank You to Scott For This Useful Post: [ View ] Gift Scott Ad-Free
9th November 2014, 06:01 AM |#1000  
freakzapster's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 347
 
More
Quote:
Originally Posted by scrosler

Something is freaky with your device then. I know for a fact the ROM deletes the stock recovery before it even boots up.

IDK man, thats wierd!

Any solution you can suggest this is happening with v4 only I tried your previous builds no such problems

Help me out of this

Sent from my Nexus 7
9th November 2014, 06:05 AM |#1001  
Scott's Avatar
OP Retired Recognized Developer
Flag Fargo
Thanks Meter: 66,526
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by freakzapster

Any solution you can suggest this is happening with v4 only I tried your previous builds no such problems

Help me out of this

Sent from my Nexus 7

I honestly do not have a single suggestion.

Build clearly deletes the stock recovery.


When you flash your custom Recovery what do you type exactly?
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes