FORUMS
Remove All Ads from XDA

[HOW-TO]UNLOCK bootloader for X10

3,680 posts
Thanks Meter: 1,939
 
Post Reply Email Thread
8th September 2011, 08:13 PM |#21  
Senior Member
Thanks Meter: 73
 
More
OH MY ******' GOD!!!

Smartphone-Orgasm!


Thank U
 
 
8th September 2011, 08:14 PM |#22  
Account currently disabled
Flag BLEISWIJK
Thanks Meter: 594
 
More
Quote:
Originally Posted by ten_tickles

I followed steps as explained in OP, now I get no signal.....I do have wifi connection though. My phone says 'no sim card'

if your phone unlocked by 3rd-party software other than setool2, do not run anything -
it will disable radio capability of your phone and you will need to unlock phone by setool2 software.
hopefully, mizerable flea and mOxImKo will release something similar for your phone.
8th September 2011, 08:15 PM |#23  
Senior Member
Thanks Meter: 47
 
More
ten_tickles, are you sure your phone was properly unlocked and fit the criteria. I think maybe it was a third party unlock and the_laser warned not to do that or you would lose your radio signal.
8th September 2011, 08:18 PM |#24  
Mobzter's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 189
 
More
Quote:
Originally Posted by robertberma

Problem with me is that flashtool do not regonize after downgrade. someone else having this problem?

does yours get past boot logo?
8th September 2011, 08:22 PM |#25  
Account currently disabled
Flag BLEISWIJK
Thanks Meter: 594
 
More
No stock on SE logo because i downgrade kernel. Luckas said that flashtool would reconize my x10
8th September 2011, 08:22 PM |#26  
Senior Member
Flag Leicester
Thanks Meter: 46
 
More
Quote:
Originally Posted by bharadwaj1991

ten_tickles, are you sure your phone was properly unlocked and fit the criteria. I think maybe it was a third party unlock and the_laser warned not to do that or you would lose your radio signal.

OH NUTS! Is there a way to fix this? I'm such a dumb ass!
8th September 2011, 08:25 PM |#27  
Mobzter's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 189
 
More
Quote:
Originally Posted by robertberma

No stock on SE logo because i downgrade kernel. Luckas said that flashtool would reconize my x10

looks like we're on the same boat! doesnt look like this is turning out good!!
8th September 2011, 08:26 PM |#28  
Senior Member
Thanks Meter: 47
 
More
Only way to 'fix' it would be to sim-unlock your phone again with setool2, which I have no idea if you can just buy it and unlock it or you need a toolbox or whatever. All I know is it isn't free...as of now...maybe the_laser will do something to fix this.
The Following User Says Thank You to bharadwaj1991 For This Useful Post: [ View ] Gift bharadwaj1991 Ad-Free
8th September 2011, 08:30 PM |#29  
Senior Member
Flag Leicester
Thanks Meter: 46
 
More
Quote:
Originally Posted by bharadwaj1991

Only way to 'fix' it would be to sim-unlock your phone again with setool2, which I have no idea if you can just buy it and unlock it or you need a toolbox or whatever. All I know is it isn't free...as of now...maybe the_laser will do something to fix this.

Oh....this is so bad! Thanks for reply though mate.
8th September 2011, 08:33 PM |#30  
Account currently disabled
Flag BLEISWIJK
Thanks Meter: 594
 
More
Quote:
Originally Posted by Mobzter

looks like we're on the same boat! doesnt look like this is turning out good!!

I think iam going to flash filmware 2.1 ,root it and unlock this motherf...

I want his so i do it the hard way.
8th September 2011, 08:34 PM |#31  
Candy[MAN]'s Avatar
Senior Member
Flag Orangeville
Thanks Meter: 161
 
More
I followed the instructions (which are similar to rooting 2.3) and was able to successfully unlock my bootloader on my X10a.

PERFECT!
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes