FORUMS
Remove All Ads from XDA

 View Poll Results: Did you find this thread useful?

Yes, it was very helpful to me.
 
1,598 Vote(s)
63.95%
No, I didn't feel it helped me.
 
415 Vote(s)
16.61%
I don't know.
 
486 Vote(s)
19.45%

[HELP THREAD] Ask ANY Question. Noob Friendly.

4,429 posts
Thanks Meter: 1,930
 
Post Reply Email Thread
11th May 2019, 12:03 PM |#43441  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hey guys can i change the grid size of emui quick setting tiles using adb without rooting
The native emui quick setting configuration sucks.
I'm using honor 7a aum al20
 
 
12th May 2019, 08:29 AM |#43442  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
@SubwayChamp

Okay so i booted into fastboot mode
And after running those scripts
I can see few dots in reply and nothing else

Then i searched on internet about this .. on a discussion in hovatek forum they were saying that a person asked in Huawei website for the unlocking code but they replied that it's impossible .. and i also noticed that they were saying a chinese firmware have its bootloader unlocked .. any help now ?
12th May 2019, 08:52 AM |#43443  
SubwayChamp's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 593
 
More
Quote:
Originally Posted by Xing-Xong

@SubwayChamp

Okay so i booted into fastboot mode
And after running those scripts
I can see few dots in reply and nothing else

Then i searched on internet about this .. on a discussion in hovatek forum they were saying that a person asked in Huawei website for the unlocking code but they replied that it's impossible .. and i also noticed that they were saying a chinese firmware have its bootloader unlocked .. any help now ?

Since a year ago Huawei did stop to provide unlock codes so no chance if your device turned lock again, the guy that mentioned that has the bootloader unlocked did it or got a code before this period.

Provide a screenshot about commands on fastboot, it couldn´t be these symbols the same consecutive responses to the three codes.

On Flashify older versions there´s an option to flash by the normal way versus the TWRP method that ever worked better for me, try it and also try with other apps like Rashr or Root essentials.
The Following User Says Thank You to SubwayChamp For This Useful Post: [ View ] Gift SubwayChamp Ad-Free
12th May 2019, 09:24 AM |#43444  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by SubwayChamp

Since a year ago Huawei did stop to provide unlock codes so no chance if your device turned lock again, the guy that mentioned that has the bootloader unlocked did it or got a code before this period.

Provide a screenshot about commands on fastboot, it couldn´t be these symbols the same consecutive responses to the three codes.

On Flashify older versions there´s an option to flash by the normal way versus the TWRP method that ever worked better for me, try it and also try with other apps like Rashr or Root essentials.

No he didn't got any code .. And he also didn't succeed in unlocking the boot loader ..

And i'll send the screenshot and try other apps .. Soon .. Then i'll tell you how it goes ..
12th May 2019, 02:04 PM |#43445  
Quote:
Originally Posted by Darshanmodi

Hey guys can i change the grid size of emui quick setting tiles using adb without rooting
The native emui quick setting configuration sucks.
I'm using honor 7a aum al20

I doubt it, unless you can find some kind of theming app that has the ability to do this without rooting.

Sent from my LGL84VL using Tapatalk
The Following User Says Thank You to Droidriven For This Useful Post: [ View ] Gift Droidriven Ad-Free
12th May 2019, 05:06 PM |#43446  
GOOGLE_USER's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 285
 
More
PERHAPS?
Quote:
Originally Posted by Darshanmodi

Hey guys can i change the grid size of emui quick setting tiles using adb without rooting
The native emui quick setting configuration sucks.
I'm using honor 7a aum al20

Quote:
Originally Posted by Droidriven

I doubt it, unless you can find some kind of theming app that has the ability to do this without rooting.

Along that thought, perhaps POWER SHADE application would suit your needs?
Paid version is required for the function you desire.
And be forewarned, it is NOT cheap!
However, if you click in-app purchase option then proceed to the precipice of purchase and then choose to cancel, you will most likely be offered a Google Credit of [X] amount toward the purchase.
Initially it was $2.50 credit. But now only $1.00.
Greater amount may be diminished if not utilized upon your initial visit in there.
So, be prepared to purchase the first time you check it out.
One may always request a refund that will be granted so long as you have not abused the ability.
I use the free offering and it is nice. I would expect paid version to be equally so.
13th May 2019, 06:14 AM |#43447  
Member
Thanks Meter: 2
 
More
Hello, is there a way to change the default app in samsung ultra power saving mode (formerly known as maximum power saving mode) ? Ultra Power Saving Mode Screenshot
i know about UPSM Manager, i mean if i can change the settings app and the browser app to something else, like the Kiwi Browser for example.
13th May 2019, 03:43 PM |#43448  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hi
I am looking for 7 "android head unit to 300 €, can you recommend me something ? Thank you


Gesendet von iPhone mit Tapatalk
14th May 2019, 08:40 PM |#43449  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
boot loop
Hi,
is there any possibility that i can save my tablet when it is in a boot loop and i can't enter boot menu or fastboot?
The Following User Says Thank You to Johanno For This Useful Post: [ View ] Gift Johanno Ad-Free
14th May 2019, 09:19 PM |#43450  
GOOGLE_USER's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 285
 
More
DETAILS
Quote:
Originally Posted by Johanno

Hi,
is there any possibility that i can save my tablet when it is in a boot loop and i can't enter boot menu or fastboot?

There may be a possibility.
You will need to provide details about the device model, number, and options -specifications, in general.
And it would be helpful if you could describe how you have arrived at your current state of boot-looping.
Then one of the knowledgeable members here may have some experience to share with you to try and help.
The Following User Says Thank You to GOOGLE_USER For This Useful Post: [ View ] Gift GOOGLE_USER Ad-Free
14th May 2019, 09:22 PM |#43451  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by GOOGLE_USER

There may be a possibility.
You will need to provide details about the device model, number, and options -specifications, in general.
And it would be helpful if you could describe how you have arrived at your current state of boot-looping.
Then one of the knowledgeable members here may have some experience to share with you to try and help.

I have an Bq Aquaris M10.
It had ubuntu touch installed and i tried to flash android on it. so i flashed via fastboot boot.img, system.img and recover.img
well and that didn't work.
The Following 2 Users Say Thank You to Johanno For This Useful Post: [ View ] Gift Johanno Ad-Free
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
ask any question, beginner, confused, guidance, help needed, help thread, lost, newbie, noob, questions and answers

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes