FORUMS
Remove All Ads from XDA

09.08 25 Lang HD2 pdaimatejam Rom Wp7.8 OS 7.10.8862.144 v8.9 Download

689 posts
Thanks Meter: 1,769
 
Post Reply Email Thread
11th May 2013, 03:16 AM |#7291  
kkq29's Avatar
Senior Member
Flag bali
Thanks Meter: 55
 
More
Bootloader then how?thanks(:

Sent from my Lumia 900 using XDA Windows Phone 7 App
 
 
11th May 2013, 08:55 PM |#7292  
titi66200's Avatar
Senior Member
Flag PERPIGNAN
Thanks Meter: 415
 
More
Keep down Vol- and power on your phone.
11th May 2013, 09:04 PM |#7293  
dxdy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2,107
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by kkq29

Bootloader then how?thanks(:

Sent from my Lumia 900 using XDA Windows Phone 7 App

you have 2.15 already but if you not sure simply flash it from bootloader again
The Following User Says Thank You to dxdy For This Useful Post: [ View ] Gift dxdy Ad-Free
12th May 2013, 09:42 AM |#7294  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Unhappy No Wlan
I have the latest ROM installed. my language is Dutch. All seems to be working, except wireless network. the phone can not find any networks. Is there a solution?
12th May 2013, 10:23 AM |#7295  
dxdy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2,107
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jeftruyens

I have the latest ROM installed. my language is Dutch. All seems to be working, except wireless network. the phone can not find any networks. Is there a solution?

did you follow install instructions? all must work fine... if not work is possible something not right on your phone... try flash WP7 with different SDcard... in most cases people dont have problems but sometimes HD2 can be harda** like mule...
The Following User Says Thank You to dxdy For This Useful Post: [ View ] Gift dxdy Ad-Free
12th May 2013, 08:59 PM |#7296  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
guys i have a problem , my kid delete in registry editor the OEMDeviceName what i must do because all my apps doesn't open anymore
12th May 2013, 09:30 PM |#7297  
Robbie P's Avatar
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 3,901
 
More
Quote:
Originally Posted by mchael

guys i have a problem , my kid delete in registry editor the OEMDeviceName what i must do because all my apps doesn't open anymore

I have PD29100 for that, try it.
12th May 2013, 09:35 PM |#7298  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Robbie P

I have PD29100 for that, try it.

:/ not working
12th May 2013, 09:38 PM |#7299  
Robbie P's Avatar
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 3,901
 
More
ok leave it as that, try
OemName=NOKIA
MODeviceName=Lumia 900
But take note of your existing settings.
The Following User Says Thank You to Robbie P For This Useful Post: [ View ] Gift Robbie P Ad-Free
12th May 2013, 09:43 PM |#7300  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Robbie P

I have PD29100 for that, try it.

Quote:
Originally Posted by Robbie P

ok leave it as that, try
OemName=NOKIA
MODeviceName=Lumia 900
But take note of your existing settings.

nothing again... :/ There is a reset option maybe for registry?


One more thing ... in marketplace Error Code: 80004005
12th May 2013, 09:49 PM |#7301  
dxdy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2,107
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by mchael

nothing again... :/ There is a reset option maybe for registry?

no, but check Root manager. maybe only need to turn on root access for all apps
The Following User Says Thank You to dxdy For This Useful Post: [ View ] Gift dxdy Ad-Free
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes