The OnePlus 6 is officially on sale! Buy now →
FORUMS
Remove All Ads from XDA
OnePlus 6 On Sale

3D Jbed Fullscreen

3,823 posts
Thanks Meter: 3,185
 
Post Reply Email Thread
25th November 2007, 07:07 AM |#11  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Menneisyys

Thanks for posting this info; I also list you in the Credits section in the Bible update.

Thanks a lot
 
 
25th November 2007, 03:34 PM |#12  
papamopps's Avatar
Retired Moderator
Flag Cologne
Thanks Meter: 67
 
More
Quote:
Originally Posted by JudgeDredd67

You can do the same thing with Total Commander, just copy the file to the clipboard then past it in the reg file.

which reg file????? where to fin?

thanks
25th November 2007, 03:47 PM |#13  
Retired Moderator
Thanks Meter: 137
 
More
Quote:
Originally Posted by papamopps

which reg file????? where to fin?

thanks

Did you read the Bible update? It's in there - I've separately linked to it.
25th November 2007, 04:39 PM |#14  
illtemper's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
what reg ?
I know how to import but its not clear what to import ,the j file ?,the b file ? can someone please specify what im moving ?
25th November 2007, 04:48 PM |#15  
JudgeDredd67's Avatar
Senior Member
Here, always here
Thanks Meter: 144
 
More
The file you need to import is jbed070524.reg
25th November 2007, 04:52 PM |#16  
illtemper's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
thank you very much ,works great .
25th November 2007, 06:44 PM |#17  
defcomg's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 3,185
 
Donate to Me
More
TRY DIZ!!!!!!!!!!!!!!!
Hey IF You Have trouble With The Reg File Try ThIs Cab Just Copy "j" to the root of The Storage Card and Then Run This Cab Its Made From the reg file i Tried Making a Full Install File But It Kept installing to storage instead of Storage Card Hope It WorK 4 YA
Attached Files
File Type: cab D3G JBED AdvaNCED.cab - [Click for QR Code] (1.5 KB, 103 views)
26th November 2007, 07:07 AM |#18  
Junior Member
Flag HK
Thanks Meter: 0
 
More
any one knows what that error mean?

my game is Topgam_f_n73_n95_efigs_rolandgarros2007_v1_0_1.jar
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	java1.jpg
Views:	74
Size:	10.7 KB
ID:	59488  
26th November 2007, 08:08 AM |#19  
Retired Moderator
Thanks Meter: 137
 
More
Quote:
Originally Posted by tsong

any one knows what that error mean?

my game is Topgam_f_n73_n95_efigs_rolandgarros2007_v1_0_1.jar

It just isn't runnable, sorry. Give it a try under other MIDlet Managers to see if they run it.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes