FORUMS
Remove All Ads from XDA

Old Q&A-Thread - This Thread will be split into multiple KB-Thread soon

342 posts
Thanks Meter: 378
 
By pakidermo5000, Senior Member on 24th February 2014, 11:38 PM
Post Reply Email Thread
8th November 2015, 06:35 PM |#20981  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by antvic

See the attached document, please.

Thank You very much indeed
8th November 2015, 06:40 PM |#20982  
Senior Member
Flag Móstoles (Madrid)
Thanks Meter: 17
 
More
Quote:
Originally Posted by lawson7086

Thank You very much indeed

I hope to serve you. Worked to me. You must follow the steps exactly.
8th November 2015, 07:03 PM |#20983  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Can i use this guide for tomtom 1.4??? Thanks
TheLostPlaces
8th November 2015, 07:13 PM |#20984  
Guest
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by pakyemme

Can i use this guide for tomtom 1.4??? Thanks

Shortly, yes.

Is anyone able to help my. Pumpkin E-Mail Support is so damn Stupid. I wrote them Tons of Mails. With Pictures to describe an so. For an easy to understand Problem: The buttons on radio are every time illuminated. Even the car lights are off. The ILLUM Cable is connected properly and the display reduces brightness automaticaly when i turn on the lights. Is there a way to get the keylight off, wenn car lights are off. I don´t have canbus car. Just one wire which connected properly to Iso plug (and working).

I tried already option "Keylight" in Factory Settings but this causes the display dimming to stop working.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Current.jpg
Views:	396
Size:	63.4 KB
ID:	3535472   Click image for larger version

Name:	Off.jpg
Views:	396
Size:	60.6 KB
ID:	3535473   Click image for larger version

Name:	On.jpg
Views:	390
Size:	59.3 KB
ID:	3535474  
8th November 2015, 08:29 PM |#20985  
jose makalolot's Avatar
Senior Member
Flag Florida
Thanks Meter: 158
 
Donate to Me
More
Is there any way to restore the previous volume toast animation that runs on the lower part of the screen instead of the one in the middle?

Posted using my phone.
8th November 2015, 09:09 PM |#20986  
Member
Savannah
Thanks Meter: 32
 
More
Quote:
Originally Posted by superbass311

Everything I see says I can't root 4.4.4

Works on my Joying 4.4.4
Rooting and Passwords
Go to factory settings and enter:
126 = factory settings menu
adbon = developers mode
adboff - disables adb
*#hct#root# = temp superuser/root
keject - simulates the eject button for the DVD drive
kpower - simulates the power button

---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------

Quote:
Originally Posted by carburngood

Yeah it's mirror flip, all the words are backwards. A layout flip I could handle - text backwards does my head in. Also the fact that the input still seems to be normal makes it really difficult - I have to press on the opposite side of the screen to where the button actually is.

That's strange, sounds hardware related. Check all the ribbon cables going to the screen. One maybe loose or not seated properly. Quite a few people have had ribbon cable issues. Reseating them seems to fix a good number of video problems.

That's all I got. Sorry.
The Following User Says Thank You to tmiller101 For This Useful Post: [ View ] Gift tmiller101 Ad-Free
8th November 2015, 09:49 PM |#20987  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by TheLostPlaces

Shortly, yes.

Is anyone able to help my. Pumpkin E-Mail Support is so damn Stupid. I wrote them Tons of Mails. With Pictures to describe an so. For an easy to understand Problem: The buttons on radio are every time illuminated. Even the car lights are off. The ILLUM Cable is connected properly and the display reduces brightness automaticaly when i turn on the lights. Is there a way to get the keylight off, wenn car lights are off. I don´t have canbus car. Just one wire which connected properly to Iso plug (and working).

I tried already option "Keylight" in Factory Settings but this causes the display dimming to stop working.

Dear, I tried step by step but it doesn't work!
Every time on the screen appeared: impossible to connect by tomtom...
Can you show me the complete patch in gps card: example many/external_sd/tomtom/com.tomtom.italia/....(files; .metadata; where are they replace???)
Thank a lot

---------- Post added at 09:49 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------

Quote:
Originally Posted by antvic

I hope to serve you. Worked to me. You must follow the steps exactly.

Dear, I tried step by step but it doesn't work!
Every time on the screen appeared: impossible to connect by tomtom...
Can you show me the complete patch in gps card: example many/external_sd/tomtom/com.tomtom.italia/....(files; .metadata; where are they replace???)
Thank a lot
TheLostPlaces
8th November 2015, 09:50 PM |#20988  
Guest
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by pakyemme

Dear, I tried step by step but it doesn't work!
Every time on the screen appeared: impossible to connect by tomtom...
Can you show me the complete patch in gps card: example many/external_sd/tomtom/com.tomtom.italia/....(files; .metadata; where are they replace???)
Thank a lot

It seems you want to install TomTom Europe or an old Version, which needs to be patched before you can use it. This behavior is normal and not related to the storage issue which should be solved already.
8th November 2015, 09:58 PM |#20989  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Yes it is Europe maps 950 tom-tom 1.4,
But if I instal it into internal sd, it working very well, but I won't reduce the internal memory.

Thanks
TheLostPlaces
8th November 2015, 10:08 PM |#20990  
Guest
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by pakyemme

Yes it is Europe maps 950 tom-tom 1.4,
But if I instal it into internal sd, it working very well, but I won't reduce the internal memory.

Thanks

Edit the .metadata.xml (hidden file inside tomtom/com.tomtom.europe) file to stop tomtom app complaining about "No network connection...", "Cannot contact TomTom server..." etc.:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<santorinicontent>
<contentlist>
<bundle>
<bundleid>com.tomtom.europe</bundleid>
<content_version>10</content_version>
<min_app_version>1</min_app_version>
<download>
<url location="file://mnt/external_SD/tomtom/com.tomtom.europe"/>
</download>
<size>0</size>
</bundle>
</contentlist>
</santorinicontent>

The Path in "url location" must complain to your correct path to SD Card.
8th November 2015, 10:12 PM |#20991  
Senior Member
Thanks Meter: 305
 
More
Quote:
Originally Posted by superbass311

Hey Guys. Awesome Thread!

Learn to trim the post you quote.
The Following 2 Users Say Thank You to mike.s For This Useful Post: [ View ] Gift mike.s Ad-Free
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
android 4.2.2, android 4.4.4, autoradio, car dvd, rk3066

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes