FORUMS
Remove All Ads from XDA
Honor CEO Thread

[ROM] ROCKET ROM - v23 - GB - LC1 [Update 29/03] - JKay Mod 13.6.1 - MIUI Style Theme

4,940 posts
Thanks Meter: 13,289
 
By eybee1970, Senior Member on 7th December 2011, 10:48 AM
Thread Closed Email Thread
8th December 2011, 12:28 PM |#81  
faby71's Avatar
Senior Member
Flag Treviso
Thanks Meter: 256
 
More
What do you prefer

1



2



3



4




tank to kryselo
 
 
8th December 2011, 12:34 PM |#82  
eybee1970's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 13,289
 
More
ok guys, I found the reason for the baseband-issues some are facing when flashing v5:

fabys Call-rec-Mod is causing it - to be more precise, it's the phone.apk of this mod
If you want, you can easily find out for yourself:

--> do a FullWipe on v5 --> you will lose your baseband
--> put in phone.apk from stock KKA-Rom in my v5 zip and flash --> do a FullWipe --> everything is fine

==> so v6 will be without Call Rec Mod
The Following User Says Thank You to eybee1970 For This Useful Post: [ View ] Gift eybee1970 Ad-Free
8th December 2011, 12:37 PM |#83  
Cruao's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by faby71

What do you prefer

1




2



3



4




tank to kryselo

I prefer nº 1 and 3
8th December 2011, 12:37 PM |#84  
faby71's Avatar
Senior Member
Flag Treviso
Thanks Meter: 256
 
More
Quote:
Originally Posted by eybee1970

ok guys, I found the reason for the baseband-issues some are facing when flashing v5:

fabys Call-rec-Mod is causing it - to be more precise, it's the phone.apk of this mod
If you want, you can easily find out for yourself:

--> do a FullWipe on v5 --> you will lose your baseband
--> put in phone.apk from stock KKA-Rom in my v5 zip and flash --> do a FullWipe --> everything is fine

==> so v6 will be without Call Rec Mod

It may be added after installation
8th December 2011, 12:44 PM |#85  
eybee1970's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 13,289
 
More
Quote:
Originally Posted by faby71

It may be added after installation

yes, but I think (didn't test) if you install your Mod after flashing the ROM and do a Full Wipe then, you'll have the same result --> no baseband

So maybe you can dig into that?
8th December 2011, 02:17 PM |#86  
Member
Thanks Meter: 12
 
More
Hi,
Is some one kindly able to share Phone.apk from the stock KKA rom. Thanks

---------- Post added at 02:17 PM ---------- Previous post was at 02:16 PM ----------

Quote:
Originally Posted by Cruao

I prefer nº 1 and 3

+1 for number 3
8th December 2011, 02:28 PM |#87  
eybee1970's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 13,289
 
More
Quote:
Originally Posted by amuneer

Hi,
Is some one kindly able to share Phone.apk from the stock KKA rom. Thanks

---------- Post added at 02:17 PM ---------- Previous post was at 02:16 PM ----------



+1 for number 3

attached.....
Attached Files
File Type: apk Phone.apk - [Click for QR Code] (7.38 MB, 83 views)
The Following User Says Thank You to eybee1970 For This Useful Post: [ View ] Gift eybee1970 Ad-Free
8th December 2011, 03:58 PM |#88  
Senior Member
Flag Hull
Thanks Meter: 35
 
More
AOK with Rocket ROM v5 and faby's mods
Quote:
Originally Posted by eybee1970

yes, but I think (didn't test) if you install your Mod after flashing the ROM and do a Full Wipe then, you'll have the same result --> no baseband

So maybe you can dig into that?

I had Faby's mod on my phone before installing your ROM and all is OK. No loss of baseband and I have call recording... I came from AntoniomistrettA+Note+XXKK9+full+v2 and flashed after clearing cache and dalvik, so a "no wipe" flash and all is OK. In fact your ROM is great eybee1970 - many thanks.

Also thanks to Faby for his mods!!
8th December 2011, 04:22 PM |#89  
Senior Member
Thanks Meter: 20
 
More
Quote:
Originally Posted by faby71

What do you prefer

Number two, no doubt, sleek and clear
8th December 2011, 04:26 PM |#90  
rockky's Avatar
Senior Member
Flag chicago
Thanks Meter: 174
 
More
Any Idea why this happens? I Still can't flash
Can't flash this :

Really liked the looked of this.
Tried flashing.
Just stayed on triangle screen.
Pulled battery
Same thing
Restored.
Any suggestions?
Tx[/QUOTE]
8th December 2011, 04:34 PM |#91  
koniakki's Avatar
Senior Member
Guru Land
Thanks Meter: 128
 
More
+1 For No.1 and 3. I believe we should have an option to installed either 1 or 3. Or an option to choose either one of the four.
Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
sprintuser swallows
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes